Şimdi Ara

Dolandırıldım ve kişiyi şikayet edicem ! Mücahit Ferhat Gürler denen şahıs (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
5
Favori
39.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rammercan R kullanıcısına yanıt
    Haziran ayıydı banka dekontu iban numarası kişinin ad soyadı her şey mevcut. Hatta beni engeller engellemez finansbank ı aradım şikayet oluşturuyoruz falan filan dediler. Ama bir şey çıkmadı malesef. Havaleyi iptal ettiremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama tipte zaten kendini belli ediyor birader. Nasıl güvendin buna ? Ben dolmuşta para uzattırmam bu arkadaşa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda yıllardır varım ve çok dürüst insanlarla rastladım hep. Ama sahibinden ve letgoya hiçbir şekilde güvenmem. Buradan güvenerek adına uçak bileti kestiğim insanlar bile oldu. O yüzden burada biz güveniyoruz birbirimize ama dışarıdaki yerlerde lütfen daha dikkatli olalım!

    Geçmiş olsun kardeşim şirketleri binlerce lira dolandırıp 2 ay yatan adamlar var bu rahatlıkla insanlar herkesi çok kolay dolandırıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SaWYeR_2234 kullanıcısına yanıt
    Evet oyle kardeşim dolandirmada birsey yok.birini koy simdi yari fiyatina bir tel yazan 10 kisiden 2 kisi kesin eft yapar yeterli ceza verilmedikcede boyle devam eder herkes yapar bunu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arksaşlar bende dolandırıldım, dolandırıcı iki günde 3 ayrı masum insanın watchap profilini kopyalayıp kullanıyordu, sürekli değiştiriyordu.. Onun için hadi hesap sahibine ulaşırsınız oradan gerçek isminden sosyal medya profillerini bulabilirsiniz fakat sakkın buralarda ya da başka yerlerde insanların watchap profillerini paylaşmayın başınız çok ciddi ağrıyabilir..Zira sosyal çeverisnde çok sevilen dürüst bir insanı ya da ailesini zor durumda bırakabilirsiniz.Sonra o da sizi oldukça zor bir durumda bırakabilir. Zaten watcap profillerinde her zaman masum insanları kendilerine kurban olarak seçerler.
  • geçmiş olsun savcılığına suç duyurusunda bulun. umarım yakalanıp cezalandırılır.
  • Tam ulke gercegi ismi mucahit

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden.com üzerinden tanımadığın kişiye direk 1500 TL göndermek...

    Ben Sahibinden.com üzerinden GET olmadan tek bir işlem yapmıyorum şuan. Gerekirse GET parası veriyorum ama gene de GET olmadan işlem yapmıyorum.
  • büyük ihtimal kamu davasıda açılır ama bu biraz zaman alır sonuç inşaAllah senin umduğun gibi tamamlanır. bu olaydan aklanırsa ileride sağlam bir dolandırıcı çıkar artık.
  • İşte böylelerine .iç kurusu diyoruz. Umarım cezasını çeker diyeceğim ama bu ülkede tecavüzcüler, katiller ceza çekmiyor. Bu .içede bir şey olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gecmiş olsun aynı durumu bende yaşadım pc alacaktım 1200 lira gönderdim satıcıya sonrasında arkadas ha kargoladım kargoluyorum takip numarası atacam dedi yalan oldu en son gönderdi kargoyu yemek kitabı çıktı kargoya tutanak tutturdum gelen kargodan şu şu çıktı diye neyseki verdiği iban kendisine aitti ve calıstıgı yeri referans olarak vermişti cep numarası kendisine aitti karakola gidip suç duyurusunda bulundum dolandırıldım diye şikayeti nitelikli dolandırıcılıktan açtılar dava ağır cezaya düştü annesi yalvar yakar aradı parayı verim çekin diye önce yok dedim sonra kadın baya sızlanınca tamam dedim parayı verdi mahkeme günü gittim hakim olanları sordu anlattım parayı annesi verdi kendisi vermedi dedim istemeyerek olsada vazgeçtim dedim şikayetten bu sefer savcı araya girdi kamu davasına dönüşsün dedi çocuga 2 yıl hapis cezası ve para cezası verdiler 5 yıl içinde herhangi bir suça girerse ya da biri şikayet ederse direk hapse gidecek.Davanızda asla vazgecmeyin millet uğraşmadığı için bu tür yaratıklar rahat davranıyor dava yaklaşık iki yıl sürdü ama içimin yağları eridi iki yıl ceza alınca.
    Umarım davanızda başarılı sonuç elde edersiniz tekrar geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yüreklii kullanıcısına yanıt
    Cok teşekkür ederim kardeşim destegin için millete dışardan bakınca konusmasi kolay oluyor ama herkesin başına gelebiliyor boyle seyler kesin bendede ayni olay olucak seninki gibi poliste boyle dedi ailesi sana ulaşır tcsi adresi herseyi belli yakalanır bu kesin filan dedi
    Siz sikayet ettiniz karakolda ne sonra savciliga gitti olay ne kadar sonra bilgilendirildiniz yaklaşık ne yaptınız acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu muhabbetler den dolayı artık şehirler arası telefon alımı yapamıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sahibinden de şimdi sahte mağaza açıp piyasa fiyatının altına satıyorlar ne tesadüf ki hepsi Anadolu'nun küçük ulaşılmaz ilçeleri yok Aksaray yok Muş en son İzmir kınıkta sahte bir mağazaya rastladım bunların ortak yanları hepsi tüm telefonları aynı tarihte ilana vermiş olmaları

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    Lütfen İsim dahil kişisel bilgileri kaldır,arkadaşı burada üç beş kuruş için rencide etmen hoş değil. Seni gerçekten kınıyorum arkadaş ceza alsa yada ailesi öğrense arkadaşları öğrense daha mı iyi hoşuna mı gider ?

    hakkını helal et konu kapansın.Biraz müslüman gibi davranın.belki ihtiyacı vardı ne olmuş hakkını helal et
    Şaka mi yapıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali222

    Şaka mi yapıyorsunuz?

    Alıntıları Göster
    ya saka ya arkadas biraz mal.
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Yanlışınız var. İki kişi arasındaki konuşmayı, konuşmanın taraflarından herhangi biri kayıt altına alırsa, bu fiil suç değildir. (Kaynak)

    İlgili kanun maddesi şöyle diyor.


    quote:

    TCK Madde 133- (1) Kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaları, taraflardan herhangi birinin rızası olmaksızın bir aletle
    dinleyen veya bunları bir ses alma cihazı ile kaydeden kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.(2)


    Bu maddeye göre ben ve sen telefonda konuşuyorsak, bu konuşmayı kaydetmem için tek başına benim rızamın olması yeterli.

    Okuduğumdan anladığım kadarıyla buna karşı bazı istisnai durumlar var.

    Bu durum genellikle konuşmalar ifşa edildiğinde ya da taraflardan hariç üçüncü bir şahıs devreye girdiğinde suç teşkil ediyor.


    Not: Avukat ya da hukukçu değilim. Yazdıklarım internette bulduklarımdan yola çıkarak ürettiğim şahsi fikirlerdir. Hukuki tavsiye değildir ve hukuki tavsiye olarak kabul edilemez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 5 Aralık 2019; 6:11:35 >




  • EndlessAgony3 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın söylediğine katılıyorum şuan haklıyken haksız duruma geçiyorsun karşı tarafın belgelendirebileceği bir kanıt olur bu yaptığın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el hiç almadım almam
  • Acımak yok dostum o sana acıdı mı ? Şimdi senin parayı çatır çatır yiyor,boğazında kalsın.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.