Şimdi Ara

Dolandırıldım pttcell faturalı hat/mobil servisler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk telekom pttcell kullanıcısıyım. Öğrenciyim.
    Telefonla nette gezinirken bi linke tıkladım. Link.tl sayfasına yönlendirildim. Reklamları geçtim hiçbir şeye onay vermedim ya da kabul etmedim.
    Ardından 'bizi izle aboneliğiniz başlamıştır aylık 20tl iptal etmek için şuraya msj atın' içerikli bi msj geldi. İptal etmek için riske girmedim, hiçbir yere msj yollamadım ve pttcell müşteri hizmetlerini aradım. Arkadaş aboneliği iptal etti. Ben sorun kalmadı sanıyorum çünkü hiçbir şeyi kabul etmedim ve msj atmadım. Neyse 2gün sonra güncel fatura bilgime baktığımda 20 TL yansıtıldığını gördüm. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Aboneliğin iptal edildiğini ama bu ayki ücreti ödemek zorunda olduğumu ve daha dikkatli olmam gerektiğini söyledi =D.

Alenen dolandırılıyoruz ve Türk Telekom da bunlara yardım ediyor. Üstelik daha önce hattım faturalı başıma bir şey gelmesin diye mobil ödemeyi kapatmıştım msjla. Ama kapanmamış ne hikmetse. Müşteri hizmetlerinden kapatılmasını talep ettim.

Şuan da 20tlyi ödememek için yapabileceğim bir şey var mı?
    Şikayet var da yüzlerce kişi bu yüzden mağdur durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maldan adam -- 11 Mart 2017; 13:38:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hatını mobil ödeme servislerne kapat ve her linkide tıklama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Btk şikayet dilekçesi yazdım. Avea geri dönüş yapıp paramı iade etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maldan adam -- 14 Mart 2017; 20:41:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da 50 lira geldi. aradım kanadaya mesaj atmışsınız falan dedi. halbuki ev arkadaşım hariç(ayda yılda 1) kimseye sms falan atmamıştım.
  • 20 tl icin aglama

hesap nonu ver.atayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Paranoia

bana da 50 lira geldi. aradım kanadaya mesaj atmışsınız falan dedi. halbuki ev arkadaşım hariç(ayda yılda 1) kimseye sms falan atmamıştım.

arkadasta pttcell di 200 tl dolandırdılar.bide para yatırmadan islem olmaz diye kandırdılar

para yatırınca.reklam tıklanmıs demisler

onemli olan paraların nereye gitti.cevap orda

• quote:

Orijinalden alıntı: Only Paranoia

bana da 50 lira geldi. aradım kanadaya mesaj atmışsınız falan dedi. halbuki ev arkadaşım hariç(ayda yılda 1) kimseye sms falan atmamıştım.

Sms ile alakasi yok. Açıp zorno izlersen 50 de gelir 200 de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

20 tl icin aglama

hesap nonu ver.atayım

TR39 0011 1000 0000 0067 8058 13

Buyur at

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.