< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 22 Nisan 2020; 14:14:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 22 Nisan 2020; 14:14:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kardeşimi bu şekilde 700 TL dolandırdılar. Cep telefonu almıştı. Göndermediler. Savcılığa verdi bütün yazışmaları, belgeleri. Adam mesajlara cevap veriyor ve bildiğiniz dalga geçiyor. Senin parada iyi oldu, çatır çatır harcadık diye. Bütün bunlara rağmen savcının yaptığı hiçbir şey yok 2 yıldır. Aradığında da azar yiyor bide. İşimizi senden mi öğreneceğiz diye. Dolandırıcı kadar suçlu birisi varsa oda devlettir, devletin işini yapmayan kurum ve şahıslarıdır.
|
Sahibinden'e dadanan Kocaeli'nden Ceyhun denen bir şahıs vardı, beni de dolandırmıştı yıllar önce. Ben de savcılığa vermiştim ama bir şey çıkmamıştı. Yıllar sonra tesadüfen ismini Google'da arattığımda Kocaeli'nin yerel bir gazetesinde bu dolandırıcı ile ilgi çıkan habere denk geldim. Mahkeme buna 10 bin liraya yakın bir ceza kesmişti. Ödedi mi, temyizde ne oldu bilmiyorum ama arkan sağlam değilse dolandıranın dolandırmasıyla kaldığı bir ülkede yaşıyoruz...
|
Ne sanıklar ne de avukatları duruşmaya katılmadı. Mahkeme salonda hakim ve savcılar vs. ve ben vardım Olay hakkında sorular sordular, cevapladım. Zararın karşılandı mı dedi, hayır dedim. Hala şikayetçi misin dedi, evet dedim.
İki eleman da sanırım Samsun'da ikamet ediyor. Beni dolandırlan kişinin bana verdiği numara yabancı uyruklu (suriyeli) birine aitmiş. DH'den ip logları istenecek sanırım (şuana kadar neden istenmediyse ). Adamakıllı bir karar çıkmadı. Dava Kasım ayına ertelendi. 2 sene oldu insaf demekten başka bir sözüm yok. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 24 Kasım 2019; 18:32:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 5 Şubat 2020; 23:17:54 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|