Şimdi Ara

Dolandırıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1772229 linkdeki forumdan atılan üyeyle ps3 ilanı için görüştük anlaştık bankaya havale yapmaya gittim bu arada şahısla telefonda görüşüyorduk hesabına para yatırdım adam bana ürünü kargoya verdiğini söyledi ve kargo takip numarasını vereceğini söyledi fakat aradan 1 saat falan geçdi şüphelendim adamı aradım kargo takip numaramı verecektiniz dedim kusura bakma berberdeyim dedi tamam dedim aradan gene 1 saat filan geçdi ben okuldaydım tenefüstte telefonumdan forumdonanımhabere girdim fakat adam bişey yazmammıştu bunun üzerine baştan aradım kusura bakma işim vardı yazamadım dedi yazıorum dedi aradan 40 dk sonra baktım gene yazmayınca adamı tekrar aradım yazdım dedi tamam dedim kapattmı bi baktım yazmamış adamı baştan aramaya kalktığımda telefonu meşguldeydi hep ama başka telefondan arayınca açıyor anlayınca kapatıyor ne yapmam gerek adamın telefon numarası bankadan istediğim dekontda hesap numarası evinin adresi filan yazıo başından böyle olya geçen varmı bana yardımcı olabilirmisiniz?

• 6 günlük üyenin neyine güvendin?

Orijinalden alıntı: Brütal

6 günlük üyenin neyine güvendin?

+1 hata sende de var
    Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • referansli uyeler haricinde alisveris yapmayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

" Bu bilgisayar yazışmaları ,telefon numaraları hep delildir.Bunları iyi sakla,CD ye kaydetten ,çıktılarını şikayet dilekçene koy.Bunlar,bunun yanında ilgili siteden alınacak İP bilgileri ile şahısa ulaşılır.Banka dekondunda da bu paranın ne için gönderildiğini yazmışsanız ,bu kişi DOLANDIRICILIKTAN işlem görür.Artı ,olarak başkalarını da ,dolandırmaması için bu şahısın ,SAVCILIĞA şikayet edilmesi şarttır.Bu deliller ile birlikte Savcılığa şikayetçi olacaksınız. "
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Savcılığa git bi dilekçe doldurt kanıt olarak banka dekontunu ve site içi görüşmeleri göster gerisi kendi gelir isterseniz tazminat davasıda açın forumda birisi kazanmıştı diye hatırlıyorum
  • Bas bas yyrtynyyoruz 2.el de aly?veri? yaparken yeni üyelerden önce ürün isteyin diye. Biraz daha dikkatli olmak lazym, paranyz sizin için de?ersiz ise bir ?ey diyemem ancak benim param de?erli diyorsanyz biraz dikkat edin, özen gösterin. 40 50 lira daha az verecem diye dolandyrylmayyn.

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrasn0w -- 19 Nisan 2014; 17:10:38 >

DİKKAT: Yasal Uyarı ve Sorumluluk Reddi: Mesajımda ve profilimde yer alan bu içerikteki bilgiler yalnızca genel bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle hiçbir tavsiye içermez. Bilgilerin her türlü kullanımı ve uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar, yalnızca bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Dolandırıcıların sürekli işi olur oyalamak 1.görevleridir dh yetkilileriyle irtibata geçtiniz mi?
    quote:

Orijinalden alinti: turkeytv

Dolandiricilarin sürekli isi olur oyalamak 1.görevleridir dh yetkilileriyle irtibata geçtiniz mi?

nasil geçicem yardimci olabilirmisin?

quote:

Orijinalden alinti: CyberSurfer

banka hesabina parayi aktardiysan kan bile alirsin.

" Bu bilgisayar yazismalari ,telefon numaralari hep delildir.Bunlari iyi sakla,CD ye kaydetten ,çiktilarini sikayet dilekçene koy.Bunlar,bunun yaninda ilgili siteden alinacak IP bilgileri ile sahisa ulasilir.Banka dekondunda da bu paranin ne için gönderildigini yazmissaniz ,bu kisi DOLANDIRICILIKTAN islem görür.Arti ,olarak baskalarini da ,dolandirmamasi için bu sahisin ,SAVCILIGA sikayet edilmesi sarttir.Bu deliller ile birlikte Savciliga sikayetçi olacaksiniz. "

i?te bende hepsi duruyor yazy?malaryda çykarttym zaten karakola gidicem i?te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanitass -- 19 Nisan 2014; 18:09:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.