Şimdi Ara

Dolandırıldık SS li (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
6
Favori
11.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bize de iphone 5 diye cakma s4 gonderdi cakalin biri 1200tlmizi aldi ptt kargo paketi acmadan once parayi aldigi icin ve paketi acinca iadesi olmadigi icin aninda adamin hesabina gecti para..buraya kadar hersey onun planladigi gibi gitti. Ama 2 gun sonra bizi yuzlerce km oteden kalkip gelmis dukkaninda gorunce yuz ifadesini anlatamam.. Hakkinizi savunun yoksa bu itler gun gectikce cogaliyor 240tl az para degil bir anne nin belki 2 haftalik mutfak harcligi yazik gunah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millete de eğlence çıkmış geçmiş olsun diyecekleri yerde.Emin ol herkesin başına farklı meblağalarda gelir o zaman da bunlar sap gibi kalacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre_3579 E kullanıcısına yanıt
    merhaba ve güle güle iyiymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiş fatura vs yok mu

• Annen keske o radyoda reklamdan sonra yayinlanan "reklami verilen urunlerle hicbir sekilde baglantimiz yoktur" anonsunu da dinleseymis

• Ne kadar insan kılıklı .... varmış forumda, insandır, hata yapar, burada bilgi edinmek için konu açmış, siz herkesin annesi ile dalga geçin diye değil, yazık yazık ne hale gelmiş forum
  • Ne gülüyorsunuz lan, çok mu hoş dolandırılmak? Böyle şeylere kananları da hiç anlamıyorum yahu. Anlamadan ve bilmeden, güvenilir olmayan yerlerden neden ürün alınır ki? Yazık günah vallahi. Geçmiş olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Ne gülüyorsunuz lan, çok mu hoş dolandırılmak? Böyle şeylere kananları da hiç anlamıyorum yahu. Anlamadan ve bilmeden, güvenilir olmayan yerlerden neden ürün alınır ki? Yazık günah vallahi. Geçmiş olsun..

Yaş seviyesi belli.Kızmasın annesine de.Olan olmuş artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DireksiyonlaMaçYapanAdam

quote:

Orijinalden alıntı: diziyazarı

üzüldüm be hele şu ekin tv,süper tv gibi abuk sapuk hani küçümsemek olmasında yaşlı köylü halkın izlediği kanallarda yapıyorlar bunu görüyorum rtürk buna el atmalı resmen açık açık dolandırıcılık çıkmış s4 200,tl fln diye millete kakalamaya calışıyorlar bizimkilerde tüy dökücü krem almışlar 20,tl gitti krem geldi ama kullandırmadım içinde ne olduğu belli değil.İnsanlarımızı bilinçlendirmemiz gerek

tv 8 de bile 39 tl ye uydu alıcısı satıyo, sözde bütün kanalları ,maçları şifresiz izleyebiliyomuşsun.

amerika da yayınları bile izleyebiliyormuşuz. artık çanak anten nasıl görecekse herhalde yerden amerikaya kadar delik açacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: DireksiyonlaMaçYapanAdam

quote:

Orijinalden alıntı: diziyazarı

üzüldüm be hele şu ekin tv,süper tv gibi abuk sapuk hani küçümsemek olmasında yaşlı köylü halkın izlediği kanallarda yapıyorlar bunu görüyorum rtürk buna el atmalı resmen açık açık dolandırıcılık çıkmış s4 200,tl fln diye millete kakalamaya calışıyorlar bizimkilerde tüy dökücü krem almışlar 20,tl gitti krem geldi ama kullandırmadım içinde ne olduğu belli değil.İnsanlarımızı bilinçlendirmemiz gerek

tv 8 de bile 39 tl ye uydu alıcısı satıyo, sözde bütün kanalları ,maçları şifresiz izleyebiliyomuşsun.

amerika da yayınları bile izleyebiliyormuşuz. artık çanak anten nasıl görecekse herhalde yerden amerikaya kadar delik açacaklar

Olum yetişkin kanalları bilem varmış

• quote:

Orijinalden alıntı: MathsMan

quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: MaRKeRs

240 tl kaybetmedin.240 tlye önemli bir ders aldın.

Birkaç kere ben de yedim kazık,olaya bu şekilde bakıp dersini iyicene alırsan paran boşa gitmemiş olur.Aynı kazığın ev araba versionunu yiyenler de var,bunu yemesen belki ilerde onu yiyecektin.

Her şekilde geçmiş olsun,radyo ismini bulursanız ihbar edin,ama zor o paranın dönmesi.

Yoo ben hiç böyle bir kazık yemedim, 240Tl vermedim, asla da yemem böyle şeyleri.

240 Tl gitmiş, soğuk su getirin abimize...

Adam doğuştan tecrübeli , galiba o direk 1 - 0 geriden başladı o yüzden hiç hata yapmamış .

Of keşke bu kadar zeki olmasaydım.

• bu aralar su arıtıcı reklamı var,''mikropları %bilmem kaç arıtıyor 1000tl ye gerek yok 64 tl gibi fiyata veriyoz ''diye sadece ozmoz cihazı mikrobu süzebilir, bundan alıp tahlil yaptırıp sonrada sonuçla mahkemeye başvurulursa kazanma şansı nedir sizce?
  • Sesli guldum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MathsMan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaRKeRs

240 tl kaybetmedin.240 tlye önemli bir ders aldın.

Birkaç kere ben de yedim kazık,olaya bu şekilde bakıp dersini iyicene alırsan paran boşa gitmemiş olur.Aynı kazığın ev araba versionunu yiyenler de var,bunu yemesen belki ilerde onu yiyecektin.

Her şekilde geçmiş olsun,radyo ismini bulursanız ihbar edin,ama zor o paranın dönmesi.

Yoo ben hiç böyle bir kazık yemedim, 240Tl vermedim, asla da yemem böyle şeyleri.

240 Tl gitmiş, soğuk su getirin abimize...

Adam doğuştan tecrübeli , galiba o direk 1 - 0 geriden başladı o yüzden hiç hata yapmamış .

Of keşke bu kadar zeki olmasaydım.

Cehalet mutluluktur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Etecminta bakin... ! ( bkz cmylmz )

• gecmis olsun

• tam olarak 240 tl kaybetmemişsindir abi yaa bu kadar üzme kendini git sat o telefonu 40 tl zaten takozuna veririler :D sana giren sadece 200 tl olmuş :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolStoryWriter

hahahaha çok güldüm ya

buzdolabı poşetinde yollamışlar bir de

kablolar bozulmasın dıyedır o

• Bu nedir ya :) kötü oldum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.