Şimdi Ara

Dolandırıldık SS li (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
6
Favori
11.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diziyazarı

üzüldüm be hele şu ekin tv,süper tv gibi abuk sapuk hani küçümsemek olmasında yaşlı köylü halkın izlediği kanallarda yapıyorlar bunu görüyorum rtürk buna el atmalı resmen açık açık dolandırıcılık çıkmış s4 200,tl fln diye millete kakalamaya calışıyorlar bizimkilerde tüy dökücü krem almışlar 20,tl gitti krem geldi ama kullandırmadım içinde ne olduğu belli değil.İnsanlarımızı bilinçlendirmemiz gerek

tv 8 de bile 39 tl ye uydu alıcısı satıyo, sözde bütün kanalları ,maçları şifresiz izleyebiliyomuşsun.
  • hahahaha çok güldüm ya

buzdolabı poşetinde yollamışlar bir de
  • quote:

Orijinalden alıntı: fightingfalcon

babanada söyle bal alsın :D :D

çığırdım

• Olan olmus diye bisey yok hemen tuketici haklarini arayacaksin yarin. Tum bilgileri vereceksin. Cok yardimci oluyorlar. Parani da geri alirsin adamlari da zarar ettirirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gene iyi bizim okulda bir eleman sahibinden.comdan laptop almış yangın tüpü göndermiş adam :DD
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolStoryWriter

hahahaha çok güldüm ya

buzdolabı poşetinde yollamışlar bir de

• hunharman kullanıcısına yanıt
    annen cok acık gözlüymüş 240 tl ye sazan gibi atlamış almış telefonu kusura bakamsın ama o fiyata anca bunu alırdı bende normal birşey biz enayimiyizde 2 bin tl bayılıyoruz bir alete

tabi dediğin doğru ise telefon kullanılmış ve cizik içinde sıfıra benzemiyor cin malı olsa bile cizik olmaz sıfırda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 9 Kasım 2013; 22:26:14 >
  • 30tl veriyim kargoyu sen hallet
  • "Evet yanlış duymadınız Galaxy S4 sadece 219 TL ama sadece ilk arayan 30 kişiye veriyoruz daha fazla veremeyiz çünkü bunun fiyatı bu değil. Simdi burada fiyatını ben söylemicem ama siz zaten biliyorsunuz isteyen bi telefoncuya gidip sorabilir S4 kaç lira diye sorarsanız size zaten söylerler. Ayrıca 2 telefondan fazla isteyenin de telefonu yüzüne kapatıcaz evet diger insanların hakkını burda çiğnetmeyiz telefonu anında kapatırız buna müsaade etmeyiz. Simdi süreyi başlatacaz 4 dakika içerisinde arayan 30 kişiye bu telefonları ulaştıracaz. Bugünlük bunu yapabiliyoruz daha fazlasını biz de yapamayız çünkü zaten gerçek fiyatı bu değil belki yarın daha fazla stok ile bu kampanyayı yaparız ama bugün değil maalesef."

Yukarıdaki cümleleri bizzat aktardım inanın dinlerken sinir küpü oldum bilmeyen insanları akıllarınca dolandıracaklar ki eğer başarılı olmasalar zaten sürekli devam ettirmezler bunu Televizyonda 1499 TL lik tabletleri 299 TL ye satan şahıs bile bu kadar sinir etmemişti beni

• Buna inandıysanız eğer

• o kazık ona ve yakınlarına büyük bir tecrübe olacaktır.ama herkesin dediği gibi üzme anneni dostum.
    AYRICA SİYAH TELEFONUN MARKASINI SANKİ SAKLAMIŞSIN GİBİ BİR GÖRÜNTÜ VAR
    inandırıcılık adına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duyguluboy -- 9 Kasım 2013; 23:05:07 >
  • geçmiş olsun yalnız sinirimden ağlıcaktım neden diyosun ki kendiniz almışsınız bu devirde böyle şeylerin olduğu bilinen bişey akıllı davranın böyle işlere hemen kanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DireksiyonlaMaçYapanAdam

quote:

Orijinalden alıntı: diziyazarı

üzüldüm be hele şu ekin tv,süper tv gibi abuk sapuk hani küçümsemek olmasında yaşlı köylü halkın izlediği kanallarda yapıyorlar bunu görüyorum rtürk buna el atmalı resmen açık açık dolandırıcılık çıkmış s4 200,tl fln diye millete kakalamaya calışıyorlar bizimkilerde tüy dökücü krem almışlar 20,tl gitti krem geldi ama kullandırmadım içinde ne olduğu belli değil.İnsanlarımızı bilinçlendirmemiz gerek

tv 8 de bile 39 tl ye uydu alıcısı satıyo, sözde bütün kanalları ,maçları şifresiz izleyebiliyomuşsun.

Biz o paranın fazlasını her ay veriyoruz digitürk dsmart a :D aslında onun şikayet edilmesi lazım sonuçta kaçak yayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Ehrmantraut

Annemin yanında olsam da böyle hatalarını görsem keşke; oof of

Ailenden uzakta mısın?
  • telefon güzelmiş kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Ehrmantraut

Annemin yanında olsam da böyle hatalarını görsem keşke; oof of

Ailenden uzakta mısın?

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRKeRs

240 tl kaybetmedin.240 tlye önemli bir ders aldın.

Birkaç kere ben de yedim kazık,olaya bu şekilde bakıp dersini iyicene alırsan paran boşa gitmemiş olur.Aynı kazığın ev araba versionunu yiyenler de var,bunu yemesen belki ilerde onu yiyecektin.

Her şekilde geçmiş olsun,radyo ismini bulursanız ihbar edin,ama zor o paranın dönmesi.

+1 hayatta uyanik olmayo ogrenmenin bir kaç yolu var biride bu iste.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.