Şimdi Ara

Dolandırıcılık Hakkında Dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

www.haber3.com

aynen burda yazılanları söyledi bende inandım en son kredi kartı bilgilerimi isteyince şüphelendim nette araştırınca bu linki buldum polisi aradım savcılığa başvurcan falan dedi bende buraya yazıyım 05321111080 bir süre yukarda kalırsa duyuru herkes görmüş olur.Çünkü o kadar güzel konuşuyor ki adam etkileniyorsunuz.

Edit:İsmim Enes Yediel ilerde kampanyalardan bilgi almak isterseniz 02125438090 arayın dedi.

• Aynen arkadaşlar, benide bu numaradan az önce aradılar, arkadaşında dediği gibi ağızları çok iyi laf yapıyor, kart bilgilerine gelince kıllandım, kartın üzerindeki isminiz büyük harflemi yazıyor, işte bilmem kaçıncı kart numarası falan deyince kesinlikle kart bilgisi vermeyeceğimi söyledim. Arayanın ismi: Tuğba eser irtibat no:02125438090. Sadece kart üstündeki isminiz büyük harfle mi yazıyor sorusuna cevap verdim ama başta soyadımı söylememiştim, umarım bişey çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hertha4life -- 27 Şubat 2012; 13:49:17 >
  • arkadaşlar bu numara beni de aradı az önce,sadece elektrik faturanız %25 düşecek falan diye bilgi verdi kart numarası falan istemedi.Beni de arayan kişi Tuğba Eser'di ve müşteri hizmetleri numarasını verdi ve kapattım telefonu.Sizce bende mi dolandırıldım
  • Ezbere hiç gerek yok. Bir kere banka sizi arayıp sizden kredi kartı bilgilerinizi istemez, çünkü zaten ellerinde size ait olan bilgiler vardır. Muhabbet buraya kaydığı an "yav he he" deyip suratına telefonu çarpacaksınız.
  • Safmısınız nesiniz ben internetten bir şey alırken bile 40 kere düşünüyorum kredi kartı numarasını yazmadan önce. Telefondaki ne olduğu belli olmayan birine numara mı verilir
  • aynen bence de saçmalık olur telefondaki birisine kredi kart numarasını vermek.Tanıdık herkesi bilgilendirmek lazım bu numara hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Safmısınız nesiniz ben internetten bir şey alırken bile 40 kere düşünüyorum kredi kartı numarasını yazmadan önce. Telefondaki ne olduğu belli olmayan birine numara mı verilir

Zaten bu sadece bilgilendirme amaçlı, kart numaralarımızı verdik demedik ki? İnsanlık hali dalgınlığa düşmesinler diye bir uyarı sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dikkat!!! DOLANDIRICI
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Az önce bende arandım kızın muhabbeti hoşuma gitti bir iki lafladık öptüm dedim kapattım

Edit: İsmim ve soy ismimle hitap etmesi beni şaşırttı oysa telefon defterlerine kayıtlı birisi değilim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacA. -- 9 Mart 2012; 15:02:06 >
  • Beni de merkez karakolundan amir olduğunu iddia eden biri aradı geçen gün, hangi karakol, konu ne falan diye sorunca yüzüme kapattı
  • Beni dolandırıcılar bile aramıyor
  • Link vermek doğru mu bilmiyorum ama yazıları aktarmaktansa olayın ciddiyeti için paylaşmak daha uygun olacaktır..
    konu hakkında ücret yatırıp şikayette bulunanlar;
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/bilisim-tek-telekomunikasyon
  • Henüz 10 dakika önce aradılar. Konuştu konuştu elektrik faturamda sözde %25 indirim falan fistan, 02125438090 Gamze Nur adında birinin numarasını verdi, sonra kredi kartı bilgilerimi istedi, tabii iş kredi kartına gelince hemen önümde bilgisayarımdan google'a verdiği numarayı yazdım bu arada ve zibilyon şikayet ve haber linkiyle karşılaştım. Kendisine durumu açıkça bildirdim, fakat fena laf yapıyor bayanın ağızı. Kanmayın. Devletin hiç bir resmi kurumu sizden özel bilgilerinizi, hele hele kredi kartı bilgilerinizi istemez.

http://www.haber3.com/dolandiricilarin-yeni-teknigi-elektrik-faturasi--1093849h.htm

Elektrik Tasarrufları Genel Müdürlüğü diye bir şey de yok.

Savunma yaparken verdiği internet sitesihttp://www.tuktek.com/ Dikkat!: devletin resmi kurumları .com değil, .gov.tr domainini kullanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magilum -- 3 Nisan 2012; 13:57:03 >

• banada fenerbahçe dergisi musallat oldu her ay saolsunlar düzenli şekilde arıyorlar halımı hatrımı soruyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magilum

Henüz 10 dakika önce aradılar. Konuştu konuştu elektrik faturamda sözde %25 indirim falan fistan, 02125438090 Gamze Nur adında birinin numarasını verdi, sonra kredi kartı bilgilerimi istedi, tabii iş kredi kartına gelince hemen önümde bilgisayarımdan google'a verdiği numarayı yazdım bu arada ve zibilyon şikayet ve haber linkiyle karşılaştım. Kendisine durumu açıkça bildirdim, fakat fena laf yapıyor bayanın ağızı. Kanmayın. Devletin hiç bir resmi kurumu sizden özel bilgilerinizi, hele hele kredi kartı bilgilerinizi istemez.

http://www.haber3.com/dolandiricilarin-yeni-teknigi-elektrik-faturasi--1093849h.htm

Elektrik Tasarrufları Genel Müdürlüğü diye bir şey de yok.

Savunma yaparken verdiği internet sitesihttp://www.tuktek.com/ Dikkat!: devletin resmi kurumları .com değil, .gov.tr domainini kullanır.

Aynı kaynatasızlarda beni aradılar. eleman tutturdu elektrikte %25 indirim 10 yıl boyunca + 300TL lik dvd player hediye edicez. İndirim falan dvdmividi falan istemiyom dedim, eleman döndü "siz ne biçim insansınız ben sizi anlamadım" manyak bide bana çıkışıyo siz nebiçim insansınız diye. yüzsüzlüğün son hadlerinde anlaşılan. organize çete kurmuş elemenlar aman dikkat diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonS_oF_Liberty -- 3 Nisan 2012; 14:47:43 >

• Bana da msj atmışlar geçen, bedava fotoğraf mak. Kazanmışım. 0212ile başlayan bi numara vermiş onu arayacakmışım. Bi de açık hattan msaj çocuk inanmaz.
  • Arkadaşlar imzamdaki konuya da göz atmanızı öneririm. Ben ve forumdan daha birçok kişinin ortak görüşleriyle oluşan bir emektir bu konu.
  • Ad ve soyad ile hitap edince bende kıllandım bir nereden bulduysa numaramı anlayamadım. Dikkat etmek gerekiyor.
  • dün beni de aradı adım ve soyadımı biliyor. nerden buldular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaYRoLeX

dün beni de aradı adım ve soyadımı biliyor. nerden buldular.

münneccim y.rağı yemişlerdir
  • kişisel bilgilerinizi üye olduğunuz dandik sitelerden alıyorlar sanırım.bu tür sitelere kayıt olurken farklı bir isim kullanın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.