Şimdi Ara

DOLANDIRICI ÜYE KURT COBAIN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Takaslık Hesap Türü #Komple Satılık Hesap Bölgesi #Diğer
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 DOLANDIRICI ÜYE KURT COBAIN

Forumda bir süredir GOW Ragnarök Ps5 pri hak arıyordum. Dün @KURT COBAIN nickli kullanıcı bana mesaj atmış. Elinde satılık gow ps5 pri hak varmış. Eski üye olduğu için güvendim ve parayı önden gönderdim. Kendisi bana hesap bilgilerini teslim etti ancak verdiği hesap bilgileriyle ilgili sıkıntı var. Başka bir Ps5 konsolunda aktif olduğu için 'etkinleştir' işlemi gerçekleştiremiyoruz. Durumu kendisine bildirdim ve bana durumu halledeceğini söyledi. Elinde başka hesap varmış, mesai saatlerinde PS müşteri hizmetleriyle iletişime geçip o hesabını kurtaracakmış. Ben de kendisine yeterli süreyi verdim. Fakat şimdi ne forumdaki, ne watsaptaki mesajlara dönüş yapıyor. Muhtemelen istediği bu 24 saatlik sürede forumdaki başka üyeleri de dolandırdı. İlgili özel mesaj konuşmalarını ve kanıtları aşağıda yüklüyorum. Forum yetkililerinden başka mağdurlar olmaması adına önlem alınmasını rica ediyorum. Konunun yeri burası değilse moderatörlerden lütfen ilgili bölüme taşıyabilir mi?

@Turkerharun nickli üye de benzer bir sıkıntı yaşıyor: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155226967

@Reconduress nickli üye de aldığı 2 adet hesapla ilgili sıkıntı yaşadığını dile getirmiş: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155227431

DOLANDIRICI İSMİ: MEHMET TANRISEVEN

TELEFON NUMARASI: 0544 665 04 72

IBAN NUMARASI: TR64 0006 2000 4710 0006 6415 20

Bunlar forum üzerindeki özel mesajlar.

Bunlar da watsap konuşmalarının ekran görüntüleri:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun, Atakum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Maalesef bu tür durum yaşayanları genelde paraya acil ihtiyacım var hemen gönderebilir misiniz dedikten sonra oluyor. Bu bir gösterge midir? Tabiiki hayır. Ama işi aceleye getirmek istedikleri ortada. Umarım bi yanlış anlaşılma vardır ve en kısa sürede bu iş hallolur. Forumda artık kimse kimseye güvenemez oldu
    Bu Mehmet Tanrıseven isimli şahıs 3-4 aydır tüm forumu elden geçiriyor. Daha önce açılan ve benim de mağduriyetimi yazdığım konuyu aşağıda paylaşıyorum. Forumda bununla ilgili açılan başka konularda mevcut. Hala nasıl devam edebiliyor, anlamıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/dolandirici-uye-dikkat--154690625#154690625
  • Merhaba, Ben de iki hesap aldim toplamda 380 tl gönderdim fakat iki hesabada giriş yapılamıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben bu ismi telefonuyla beraber dolandırıcı olarak kaydetmişim

• Hocam bende fifa 23 sec ve ragnarok aldım dün
    2 hesapta yok ortada
    İban hesabı batman şubeye ait
    Arasak buluruz da napsak bilemedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maalesef bu tür durum yaşayanları genelde paraya acil ihtiyacım var hemen gönderebilir misiniz dedikten sonra oluyor. Bu bir gösterge midir? Tabiiki hayır. Ama işi aceleye getirmek istedikleri ortada. Umarım bi yanlış anlaşılma vardır ve en kısa sürede bu iş hallolur. Forumda artık kimse kimseye güvenemez oldu

• Belki ücreti göndermeden wp grubuna eklenmeyi teklif etmek olası mağduriyeti engellemeye yardımcı olur.

• DOLANDIRICI ÜYE KURT COBAIN

Ayni kisi, benimde basima geldi 1 ay sonra hesap iptal giremiyorum sonra engelliyor zaten bendeki numarasida

0 (539) 864 34 91

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkcebeci_ kullanıcısına yanıt

Ben forumda yeni sayılırım hocam o yüzden bilemedim ne yapmam gerektiğini. Bir sonraki sefere bu önerini dikkate alacağım. Teşekkür ederim.

• Bu Mehmet Tanrıseven isimli şahıs 3-4 aydır tüm forumu elden geçiriyor. Daha önce açılan ve benim de mağduriyetimi yazdığım konuyu aşağıda paylaşıyorum. Forumda bununla ilgili açılan başka konularda mevcut. Hala nasıl devam edebiliyor, anlamıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/dolandirici-uye-dikkat--154690625#154690625

• Merhaba ben de aynı kişi tarafından GOW Ragnarok (Tüm haklar 300 TL demişti) alacağım derken dolandırıldım, ilk defa forumda böyle bir şey yaşadım ve ne yapacağımı bilemedim.

Bana da Akbank hesabını verdi Mehmet Tanrısever, aynı şekilde bana da acil paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Bu olay 15 Şubatta oldu. Ağır İşsiz diye bir hesaptan yazdı, o hesap da 2013 de açılmış görünüyordu.

Başkalarını da üzmesin diye kardeşlik grubuna yazdım ama banlandım konudan sonra da.

Ne yapabiliriz bilmiyorum, yanına kalacak bu gidişle ama yönetim bir şey yapmalı bunu önlemek için.

Herkese çok geçmiş olsun.

• yahu 100-200 tl için insan böyle şeyler yapar mı aklım almıyor ya . yazıkDOLANDIRICI ÜYE KURT COBAIN 

• NoExx kullanıcısına yanıt
    Hep saglam eski hesaplarla geliyor adam nerden buluyor bu hesapları acaba?

• Turkerharun kullanıcısına yanıt
    Eski üyelerin hesaplarını satın alıyorlar ya da hackliyolar büyük ihtimalle. 8-9 yıldır giriş yapmamış hesaplar ama profilini kitlediği için hareket dökümünü göremiyoruz.

• Benim de hesabımı çalmış. Daha önce hesabı çalınan kişiler benimle iletişime geçebilir mi? Pazartesi savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

• Merhabalar , şahıs parayi gondereceğini ve mağduriyetleri karşılayacağinı söylüyor.Şahsin adi Mehmet Tanrıseven.Grup kurduk whatsappta.Dolandırılan arkadaşlar bana ulaşsin tel no atsın.Whatsapp grubuna ekleyelim.Herkes banka dekontunu atsın gruba , ne kadar dolandırılan varsa mağduriyetini ödeyecek

• Güncel

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.