Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Maalesef bu tür durum yaşayanları genelde paraya acil ihtiyacım var hemen gönderebilir misiniz dedikten sonra oluyor. Bu bir gösterge midir? Tabiiki hayır. Ama işi aceleye getirmek istedikleri ortada. Umarım bi yanlış anlaşılma vardır ve en kısa sürede bu iş hallolur. Forumda artık kimse kimseye güvenemez oldu
|
Bu Mehmet Tanrıseven isimli şahıs 3-4 aydır tüm forumu elden geçiriyor. Daha önce açılan ve benim de mağduriyetimi yazdığım konuyu aşağıda paylaşıyorum. Forumda bununla ilgili açılan başka konularda mevcut. Hala nasıl devam edebiliyor, anlamıyorum.
https://forum.donanimhaber.com/dolandirici-uye-dikkat--154690625#154690625 |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ben forumda yeni sayılırım hocam o yüzden bilemedim ne yapmam gerektiğini. Bir sonraki sefere bu önerini dikkate alacağım. Teşekkür ederim. |
Merhaba ben de aynı kişi tarafından GOW Ragnarok (Tüm haklar 300 TL demişti) alacağım derken dolandırıldım, ilk defa forumda böyle bir şey yaşadım ve ne yapacağımı bilemedim. Bana da Akbank hesabını verdi Mehmet Tanrısever, aynı şekilde bana da acil paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Bu olay 15 Şubatta oldu. Ağır İşsiz diye bir hesaptan yazdı, o hesap da 2013 de açılmış görünüyordu. Başkalarını da üzmesin diye kardeşlik grubuna yazdım ama banlandım konudan sonra da. Ne yapabiliriz bilmiyorum, yanına kalacak bu gidişle ama yönetim bir şey yapmalı bunu önlemek için. Herkese çok geçmiş olsun. |
yahu 100-200 tl için insan böyle şeyler yapar mı aklım almıyor ya . yazık |
Benim de hesabımı çalmış. Daha önce hesabı çalınan kişiler benimle iletişime geçebilir mi? Pazartesi savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. |
Merhabalar , şahıs parayi gondereceğini ve mağduriyetleri karşılayacağinı söylüyor.Şahsin adi Mehmet Tanrıseven.Grup kurduk whatsappta.Dolandırılan arkadaşlar bana ulaşsin tel no atsın.Whatsapp grubuna ekleyelim.Herkes banka dekontunu atsın gruba , ne kadar dolandırılan varsa mağduriyetini ödeyecek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |