Şimdi Ara

dolandırıcı ihabrı için +18 mi olmak lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 17 yaşındayım annem evde yokken babam tek başınayken iki adam 25 yaşlarında flaan biri kürt dedi babam şu kapıdan satış yapılan küçük minibüsle gelmiş şanslımısınız çekiliş yaptık altın saat kazandınız demişler falan saatlere baktım uzaktan yakından altınla ilgisi yoklar adamlar 20 lira almış 480 lirayı 6 ay taksit yapmış atatürk bulvarında dükkanımız var çay içmeye bekleriz falan demişler babam telefon vermiş adres isim falan ben geldim baktım dolandırmışlar evden telefon ettim adamlar numarayı bildkleri için iki ü. kere açmadılar sonra kapadılar telefonu bende kendi telefonunmdan aradım dedim şu dükkanın yerini söleyin falan dediler dükkanımız daha açılmadı bilmem ne zaman açlcak beğenmediyseniz değiştiririz bizde hata olmaz falan sizi mahkeye vericez falan dedim siz bilirisniz dediler kapattık kendi kendime diyorumbunlar geri kalan parayı almaya gelince dövüyüm falan bunlar adam toplar bidaha gelir arablarının lastikerilini falan patlatıyım diyorum yok haklıyken haksız oluruz falan polise gitmek en iyisi gibi ama babam ben gitmem polise boşver olan oldu falan diyor ben kendim gitsem babanın gelmesi lazım falan derler mi yada 18den yaş küçüksen ihbar alamayız falan derler mi tel noları elimde adamın adı birinin adı tolgaymış soyadını bilmiyorum saçları hafif sarı zayıfmış tolga diğer kürt olan embesilin tekiymiş diğeri güç gösterisi falan yapıyor heralde ters çıkan olur belki diye benim 17 yaşındaım dediğime bakmayın aradan 2 gün geçti ama halka sinirliyim 15 tatil için o kadar plan yaptım ful evde kalıcam adamlar gelir belki tekrar diye neyse gelirlerse plakayı da alırım tel no versem plaka versem birinin ismi tolga desem tarif etsem adamları bulup cezalandırırlarmı kazandınız ayağına direk satmışlar 7 gün içinde mazeretsiz olarak iade edeilebilir bi ürün ancak adamlar ortada yok parayı almaya bi ay sonra falan gelceklermiş fatura falan kesmiyolar dedikleri yerde hiç dükkan falan yok bi dükkan var orayada hep geliyolarmış bi bi ürün aldık kapıdan satıyomusunuz falan diye parasında değilim babamda para çok ancak aklı düzgün olmayan kendini zor geindiren o kadar insan var kimbilir kimleri daha dolandırdılar başkaları bari aç kalmasın diye sölüyorum bunları milleti dolandırıp o paraları nasıl boğazlarından geçiriyorlar anlamıyorum gidip çalışsa 1000 lira kazansa ayda gül gibi geçinir 700 liraya 8-9 boğaza bak insanlar var müzlüman olduğuı dagi şüpheli ancak neyse ben bunları polise gidip ihbar edebilirmiyim 17 yaşında olmama rağmen ya da bu duruma düşüp bu durumda ne yaptığın söyleye bilecek var mı en çok koyanda sen evde olsaydın hiçbişe olmucaktı falan diye bana kızması neyse okuyan cevaplayan herkesten allah razı olsun

• okudum.

Babanı ikna et ve karakola gidip şikayet etsin.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.