Şimdi Ara

Dolandırıcı Dominos (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
141
Cevap
0
Favori
21.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
238 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu pizza fastfood gibi yiy cekleri yiyen insanlara acıyorum. Sağlığa da zararlı.. sırf hava cıva başka bi şey değil. Lezzetli ona bi şey diyemem ama hıyarın üstüne tuz dökünce de lezzetli oluyor.

Güzelim Türk mutfağımızda efsane yemekler var..

Kebaplar desen parmağını yersin..

Ama gel gör ki avm ler dolmuş fastfood.

Kültürümüzü kaybettik böylece

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt

• Arkadaşım adam 3 al 1 (kez) öde demiş olabilir
    Yani sen ayrı ayrı alıp 3 kez ödeme 3 al üçünün parasını 1 öde demiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Domino's ve arbys in önünde insan görünce şaşırıyorum. Biri salçalı ekmek üstüne tavuğun ayağına kadar kullandıkları sucuk salam. Diğeri salamlı ekmek satıp, saf eti 4 saat fırınlıyoruz diyen yalancı firma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Realist- -- 8 Temmuz 2019; 22:52:46 >
  • Ben herkesi boykot ediyorum aq yemiyorum dışarda yemek falan artık herkes kaldırmış bekliyor geçirmek için amerikada avrupa 1 porsiyona 2 kişi doyuyor burda 2 porsiyona 1 kişi doyuyor çok mecbur kalmadıkça dışarda yemek yemeyin evde yiyin devir kemer sıkma devri sıkabildiğiniz kadar kemeri sıkın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumandan hüsamettin -- 8 Temmuz 2019; 23:4:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noche34

Bu pizza fastfood gibi yiy cekleri yiyen insanlara acıyorum. Sağlığa da zararlı.. sırf hava cıva başka bi şey değil. Lezzetli ona bi şey diyemem ama hıyarın üstüne tuz dökünce de lezzetli oluyor.

Güzelim Türk mutfağımızda efsane yemekler var..

Kebaplar desen parmağını yersin..

Ama gel gör ki avm ler dolmuş fastfood.

Kültürümüzü kaybettik böylece
    ne kültürü abi avm de ne yersen hepsi kazıkçı mantığı. kebap yiyim diyosun 25 liraya avuç içi kadar adana yanına ufak salata kocaman pide veriyo. ha diyeceksen git kebapçıda ye o zamanda o beğenmediğimiz pizzaları da pizzacılar var orada yersen aynı zevki tattırıyolar. avm tekelleşmesi sorun burda. öncelik para bunların müşteri değil

• quote:

Orijinalden alıntı: kumandan hüsamettin

Ben herkesi boykot ediyorum aq yemiyorum dışarda yemek falan artık herkes kaldırmış bekliyor geçirmek için amerikada avrupa 1 porsiyona 2 kişi doyuyor burda 2 porsiyona 1 kişi doyuyor çok mecbur kalmadıkça dışarda yemek yemeyin evde yiyin devir kemer sıkma devri sıkabildiğiniz kadar kemeri sıkın.
    kardeş 2 aydır evimde hazırlıyorum yemeği kutuya tavuk sote yapıyorum iş yerinde mikrodalga ısıtıp yiyorum günlük 20 liraya 3 öğün çıkıyo. bekarsan güzel taktik. canım istediğinde dışardan yiyorum ihtiyaçtan değil
  • Bizim burda 2 büyük boy pizza 28 TL.Dominostanda kat kat iyi yapıyorlar.

• Ben evde yapıyorum pizzayı, yumurtayla peyniri karıştırıyorum diğer bileşenleri de katıyorum sağlıklı ve ucuza hallediyorum

• asil dominos un besin degerleri hesaplansin, hicbi olayi yok
    tek is yapan pizzasi dublex cheddarli sucuksever ona da 30 lira bayiliyosun yemeksepetinde
    gel al da 21

• Pizzanın 25 lira olduğu yerde, Kebap gibi şeyleri 50 liradan aşağı yiyenler, En Kalitesiz, Belirsiz, Et vasfını kaybetmiş Et ve bol Yağ yer.

Herşey pahalı. Ucuza kendinizi kandırmayın.

En İyisi Ev Yemeği tabii ki

• hep 50 liralik aliyorum

• Geçmiş olsun. Pizza işi hep böyle. Düşük maliyet, yüksek kar oranı.

Bir tanıdığım butik Pizzacı açmıştı ve bir zaman sonra "pek kar getirmiyor" diye tasfiye etmişti.

Sıkı dur..

Kar getirmiyordan kastı ayda NET 20-25 bin TL arası bir gelir..

Yani pizzacı açıp ayda 20-25 binden fazla para cebine girmiyorsa pek karlı bir yatırım değil gözüyle bakıyor insanlar. Şaka gibi ama gerçek.
  • Hayır piyasada adam gibi pizza yiyebilsek ona da laf etmeyeceğim. Sebzeli ekmek hepsi

Sucuk salam desen alayı kıytırık büfe sucuğu kullanıyor. Şöyle gerçek et sucuğu kullanan sadece zincir firma olmayan butik tarzı yerler.

Mesela burger'a gidip burger yemek istesen şöyle doyurucu bir şey için en az 25 30 lira cebinden çıkacak. Bir de büyük boy patates için eşek kadar kolayı da dayayacaklar yanına.

Onun yerine butik burgercılara git. Hem ev yapımı köftesi, kaliteli hizmeti doyurucu menüleriyle yine 25 30 lira verirsin. Hadi 35 40 olsun hiç değilse tadıyla yersin, ayda bir ya da haftada bir hamburger günü yaparsın kendine.

Uzun zamandır zincir firmaların ne kafesine ne de fast food dükkanlarına gidiyorum. Butik dükkanlar çok çok iyi oldu.

• Dominosdan pizzami alinir eskiden iyiydide suan pert pizzalari tost ye daha iyi :)

• Aldığınız bol malzemosun içindeki sucuk,sosis,salam tavuktan imal edilen ürünler. Bunu bile açık açık söylemeyen bir firma, size 3 pizzayı 20 tl ye mi verecek.

Kandırmaca içinde ki malzemeden başlıyor. Sucuk dinince aklınıza dana sucuk geliyor demi?

• KFC ye taş çıkartacak tavuğu evde kendim yapıyorum. (Refikanın tarifi güzel) Toz sarımsağı isteğinize göre biraz arttırın. Sos için kullandığım malzemeleri de en son yoğurup yağda kızartıveriyorum, alın size biscuit. Pizza Hut bulduğum yerde kaçırmıyorum (Aydın' dayım burada yok). Arby's e bayılıyorum. Keşke aldığımız gurme salamlar o et dilimlerinin yarısı lezzetinde olsa. Velhasıl kelam siparişin gelmesini beklediğiniz sürede hazırlanabilen bir yemeği sipariş vermiyorum.

• Peynirli ekmeği dışında 5 para etmeyen bir işletme. Pizzaları rezalet. Bizim burada gimsa market var onun fastfood bölümü bile daha güzel hamur ve bol malzemeleri gerçek ev pizzası yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.