Şimdi Ara

Dolandırıcı Dominos (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
21.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
238 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim burada da Popeyes var. Abartısız her hafta 2 TL zam yapıyorlar. Sipariş veriyoruz. Tavuğu klasik seçiyoruz, Soslardan da Acı Sos'u seçiyoruz. Belki bir şeye lazım olur diye, tutuyor bize acılı tavuk getiriyor. Bu sıcakta yenmiyor da. Yazıyı ben yazsam neyse, listeden seçiyoruz. G*tlerinden mi okuyorlar anlamıyorum.

Geçen gün yaşadığım bir olayı anlatayım. Bunda kombo yaptılar..

TıklaGelsin - Popeyes'dan 3 tane kaburga sipariş ettim. Kurye siparişi getirdi. Paketi elime bir aldım, paket kuş kadar hafif. Tabi anladım hemen durumu, kuryenin yanında açtım içerisinde sadece 1 tane but. Abartmıyorum sadece 1 tane but. Kurye'ye ben bunu almam, benim siparişim değil dedim. O da haklı olarak benim suçum değil, bana bunu verdiler dedi. Geri götürdü. TıklaGelsin uygulamasını açtım, baktım yine orada hazırlanıyor yazısı belirdi. Dedim herhalde bu sefer doğrusunu getirecekler. Daha sonra Yola Çıktı yazdı. Tam 3 saat oldu. Hala bekliyorum. Sonrasında Yola Çıktı yazısı da kayboldu. Siparişin yanında - belirdi. Sonuç olarak ne gelen var ne giden.

Canlı Sohbet üzerinden şikayet ediyorum. Oradaki Popeyes çalışanı da aynı kafa. Hatta daha da beter. Tutar 5 dk. bekletir. Bir şeyleri yazıp yazıp siler. 2 cümle yazar. Daha sonra bana danışmadan/sormadan sohbetten ayrılır.

İlk sayfadaki arkadaşın dediği gibi, bunların hepsi böyle babadan oğula nesil...

• quote:

Orijinalden alıntı: qun4L

Pizza Hut'tan şaşmam
    O da asagi yukari ayni parayi alip icinde 5 dilim sucuk olan pizzada hindi sucuk kullaniyor. Zincirler icinde en iyisi tadim pizza bence.
  • Pizza bulls iyidir 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen gün bende gördüm yemeksepetinde 3 tane pizzaya orta boy bir de, göz göre göre alay ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oo daha yeni mi anladınızDevamlı yaptığı bir şey dominosun

• quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

3 al 1 pizza fiyatı ode demedik 3 al 1 kere öde dedik

Mesela dikkat ederseniz şu da var dominosta. aynı menü orta boy pizza 30 lira iken 1 al diğeri %50 indirimli kampanyasında 40 lira oluyor fiyatı.

• Hala bu firmaya para kazandıran enayiler oldukça daha beterini yaparlar.Kutluyorum Dominos u.
  • Uygulamadan gel-al ile büyük boy sucuksever ince hamur pizzayi 19,90 TL'ye aliyorum. Ayda bir defa çocuk sevdiği için.

• qun4L kullanıcısına yanıt
    9,90 TL'ye sınırsız pizza kampanyası.. yanında 1 bardak içeceğin 3,75 olduğu zamanlar ey gidi. bir oturuşta kemerleri masanın üstüne koyardık.
  • Acıkınca paran dominosa gider.
  • Dolandırır dolandırmaz ayrı, satış politikası strateji derler. Bir şey dersen de kendilerini kurtarırlar, ama genel olarak çok pahacılar. Şuan bakıyorum et bile olmayan vegan pizza düşünün orta boy 52,99 TL. Ağabey hamur ve sebze yahu, orta boy üstelik.. Çok aşırı pahalı bence.

• Adamlarda suç yokki.dominosu pizza diye yiyende suç

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.
  • Ayakkabilarim calindigindan beri paket siparis vermiyorum

• en güzeli gidicen Antepli Mehmet ustanın yerinde 18 tl'e kaşarlı et kiremit yiceksin, hem doyacaksın, hemde lezzetin doruğuna ulaşacaksın, hemi de sağlam kaliteli protein alacaksın. Yanında bi de çift pide veriyor üff..

Adam biraz reklam yapsa Nusr'ret gibi meşhur olmazsa namerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noche34

en güzeli gidicen Antepli Mehmet ustanın yerinde 18 tl'e kaşarlı et kiremit yiceksin, hem doyacaksın, hemde lezzetin doruğuna ulaşacaksın, hemi de sağlam kaliteli protein alacaksın. Yanında bi de çift pide veriyor üff..

Adam biraz reklam yapsa Nusr'ret gibi meşhur olmazsa namerdim.
    Hiç olmadı pidemden pidede iş görüyor adamlar güzel yapıyorlar

• Geçen gün mecburiyetten dominostan sipariş verdim (o an başka alternatif yoktu).
    Orta boy klasik hamurlu pizzayı 20 liraya almıştım fakat bu resimde doyurmayan ince hamurlu pizza 20 lira görünüyor. Sipariş verirken ne aldığınıza dikkat edin.

• Evet gecen bende ayni menüyu ekstalari ile almak istedim vericem fiyat 100tl yi gecti (peynir kenar orta hamur bol malzemos) sonra subeyi aradim kac lira diye 73 dedi subeye gittim bakin nette boyle cikiyor dedigimde kasiyer bazen net uygun oluyor bazen sube dedi (ki bence durimi gecistirdi ) kisacasi milleti enayi yerine koyuyorlar net kampanyalari ile

• Merak edip baktım, siparişi yanlış oluşturmuşsun sonra gelip buraya konu açmışsın..

Not, pizza genel olarak pahalı, ne dominos ne de diğerleri beş para etmez..

Dolandırıcı Dominos
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.