Şimdi Ara

DOKUZ EYLÜL ÜNİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dokuz eylül hukuk da tercih listem arasında ve dokuz eylül kampüsüne bakınca tek gördüğüm BİNA ve izmirde yaşamış biri olarak KÖY = BUCA burada okuyan veya bilgisi olan varsa kampüsü ve ortamı (öğrencileri) hakkında bilgi verebilir mi ?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6644DBDA1 -- 6 Ağustos 2020; 21:36:13 >

• UP
  • .
  • UP
  • Google mapsten bak herşey ortada :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DevilsAdvocte D kullanıcısına yanıt
    en azından öğrenci kalitesini öğrenirdim hocam
  • Ya ben DEü hukuk yazcam. Ne desem bilemedim. Kötüledin diyorlar sonra. O sebeple başkası yardımcı olsun.

11 yıllık DEÜ sınıf öğretmenliği öğrencisiyim. Hala kayitliyim bitmedi 😄 gerçi sınıf öğretmenliği heykelde Tınaztepeye göre daha merkezde ama olsun bilirim bucayi da Tınaztepe civarını da :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    hocam olsun söyleyin realist bir şekilde

konumu
    öğrenci kalitesi ortamı vs
    hukuk düşünüyormuşsunuz eğitimini de bilirsiniz herhalde arkadaşınız falan varsa

lütfen her bildğinizi anlatın ulaşım merkeze uzaklık vs.
  • Selamlar. Doğma büyüme bucalıyım. Hukuk fakültesinde derse de girdim. Tüm sorularını cevaplayabilirim.

Ama öncelikle şunu söyleyeyim, Bucaya köy diyen ağır asosyaldir muhtemelen. Ya da yalılarda doğmuş büyümüş bir çocuktur. Yaklaşık 600 bin nüfuslu, merkeze(Denize yani) ulaşımı 30 dakika olan, şehrin en büyük iki ilçesinden birisi burası. Kampüsün hemen çıkışında Starbucks vs var. Kampüsün içinden otobüsler kalkıyor. Yaklaşık 10-15 adet otobüs var kampüs içine giden. Yani ulaşım sorunu 0 Bucada. Pahalı diyebileceğim tek şey evlerdir. Çünkü 1+1 kampüs yakını evlere eşyalı tutarsanız 1000₺ isteyeceklerdir. Ev diye dediğim yerler de 30-40mt2 falan maalesef. Başka sorunuz varsa cevaplamaya hazırım.

• Shamelezz kullanıcısına yanıt
    hocam ben bostanlıda büyüdüm bucaya 1 kez falan gittim etrafa bakmadım bile o yüzden yanlış tasvir etmiş olabilirim kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6644DBDA1 -- 6 Ağustos 2020; 22:41:0 >
  • Shamelezz kullanıcısına yanıt
    Yurtlar hakkında bir bilgin var mı?

• Estagfurullah hocam sizin için demedim, size öyle diyen varsa diye dedim. Yanlış anlamayın lütfen :)

• worthy- W kullanıcısına yanıt
    Okulun neredeyse dibinde kız kyk yurdu var. Onun dışında okula yakın özel yurtlar var ancak fiyatlarını hiç bilmiyorum diyebilirim.

• Adam ben bostanlıda büyüdüm dedi ya :) ben de dışardan geliyor sandım. bostanlıda büyüdüm diyorsan DEÜ yaz geç. İzmir'i ararsın sonra :)

İzmirin tadını hiçbir yer vermez...

hocam benim için arkadaş çevresi önemli

öyle abi izmir yaa diye gelen amiplerle doluysa pek istemem açıkçası
  • O zaman Eskişehri tavsiye ederim sana ama ailen sanmıyorum İzmir'den Eskişehir'e okumaya gitmene izin versin. Sen en güzeli gözünü kapat ya nasip de yaz geç DEÜ hukuk :)

Ama unutulmaz dostluklar gurbette veya cezaevinde olur benim görüşüm. O sebeple İzmirli göçmenleri senin kafan alır onlarla takilirsin. Ama gurbette el mahkum katlaniyorsun saygı duyuyorsun. Farklı oluyor ya. Ayrıca bu sene pandemi var gel git zor olur. Durmadigin eve veya yurda kira ödersin üniversiteler kapanırsa. O sebeple DEÜ hukuk yaz geç şuan en mantıklısı o benim görüşüm. Ama hayat senin hayatın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.