Şimdi Ara

Okul öncesi öğretmenliği hakkında bilgisi olanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana çıka çıka burası çıktı ve mecburen girmek zorunda kalacağım.
    Bu bölüm neyin nesi böyle YouTube'dan çok korkunç videolar izledim çok ciddi endişelerim var. Bide kız sayısı çok fazla oluyormuş çok sıkıntı olur mu?
    Bilgili arkadaşlar cidden bir bilgi verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anasınıfı öğretmeni
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    Onu anladık hocam da ortam nasıl bilgin varmı acaba

• aynen genelde kız oluyor tek tük erkek öğrenci oluyor sebebi de sanırım çoğunun kız meslek çıkışlı çocuk gelişimciler olmasından kaynaklı olabilir (tahmini)
  • Bilmediğin istemediğin bölümü neden yazıyorsun hocam ?

Geçen sene bende isteyip araştırdım kesinlikle bir erkek için seçilmeyecek bölüm.Mezun olduktan sonra işsiz ihtimali kalınmasının gitgide arttığı bir bölüm.2017 de her 3 kişiden sadece 1 i atanmış ve sen daha 4 yıl sonra mezun olacaksın o vakit e kadar bu sayı 5 de 1 e kadar düşer.En kötüsü de okulda ufak çocukların altını temizlemekten tut beslenmesine kadar sen ilgileniyorsun.7-8 yaşında hala altına eden çocuklar var.Eğer utangaç çekingen birisiysen yandın..2.sınıftan sonra drama dersleri başlıyor tüm sınıfın ortasında tiyatrodan tut şarkıya kadar dersler görüp bunları gerçekleştirerek not alıyorsun.Konuştum üst sınıflardan bir kaçı utangaç oldukları için bu derslerden cc yi zor geçmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhotSht -- 2 Eylül 2018; 12:59:9 >
  • Atama verileri

Okul Öncesi Öğretmenliği
    Kontenjan: 1676 ​​​​​​​
    Başvuru Sayısı: 4577
  • GhotSht G kullanıcısına yanıt
    Al işte...

Benim ablam Özel Eğitim öğretmeni Eniştem ise Okul Öncesi.Nerden duydun çocukların altını öğretmenin değiştirdiğini veya gördün ?? Sağdan soldan duyuyosunuz insanlar da korkuyor sizin yüzünüzden.

Kardeşim bölümden korkma.Çocukları seviyorsan bölümü de seversin he sevmiyor musun yeniden çalış sınava derim.

Sınıfında 5 6 tane erkek 50 60 tane kız olur büyük ihtimal.Şuan da benim sınıfta öyle.Dezavantaj mı avantaj mı dersen eğer sana göre değişir bu durum ama korkma bi sıkıntı olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Chesterfield

Al işte...

Benim ablam Özel Eğitim öğretmeni Eniştem ise Okul Öncesi.Nerden duydun çocukların altını öğretmenin değiştirdiğini veya gördün ?? Sağdan soldan duyuyosunuz insanlar da korkuyor sizin yüzünüzden.

Kardeşim bölümden korkma.Çocukları seviyorsan bölümü de seversin he sevmiyor musun yeniden çalış sınava derim.

Sınıfında 5 6 tane erkek 50 60 tane kız olur büyük ihtimal.Şuan da benim sınıfta öyle.Dezavantaj mı avantaj mı dersen eğer sana göre değişir bu durum ama korkma bi sıkıntı olmuyor.
    Bizzat gidip anaokulundan öğrendim.Genelde 2 yıllık çocuk gelişim öğrencileri yardımcı olarak çalışıp onlar değiştiriyor ama çok az okulda yardımcı var onlar olmayınca da biz değiştiriyoruz diyor.Neyin korkutmaktan bahsediyorsun sanki adam tercih döneminde de kararını değiştirmeye mi çalışıyorum ? Kazanmış zaten şimdi de gerçekleri görsün.

Yanlış söylemişler o halde.Öğretmen mi çocuk bakıcısı mı bu ? Eğer öğrenci altına kaçırırsa arıyosun veliyi gelip çocuğun altını değiştiriyor he gelmedi mi o vakit çocuğu okulun temizlik görevlisine teslim ediyorsun.Bundan sonra ki vakit biri sorarsa böyle açıklarsın doğrusu bu.
    Ben çalışmayı düşünmüyorum diploma yeter 2 sene staj varmış zaten kim stajyer öğrenciye çocuğunu emanet eder sadece sınıf ortamı nasıl olur onu merak ediyorum YouTube'dan videoları izledim artık bir şekilde katlanırım teşekürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.