Şimdi Ara

DOKUZ EYLÜL TIP [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dokuz eylül tıp fakültesi hakkında yardım edebilecek arkadaşları bekliyorum.Öncelikle;
    -Hazırlığı var mıdır?
    -Uygulanan sistem nasıldır?Yanlış hatırlamıyorsam aktif eğitim bi diye bir sistemleri vardı.
    -Sınav sistemleri nasıldır?
    -Sınıf geçmek ne ölçüde zordur?

• ben bıldıgım kadarıyla yardımcı olaym. Hazırlık sınıfı var. Ama ufaktan bılıyorsan tıp ogrencılerıne cok okutmuyorlar hazırlıgı. Egıtım sıstemı dedıgın gıbı bı sıstem. Bı masa etrafında toplanıyolar hoca sorular soruyor ogrencıler yanıtlıyor ona gore puanlar alıyolar guzel bı sıstem. Sınavları zor denebılır. Komple bı sınava gırıolar anatomı hıstolojı fızyolojı aynı sınavda oluyor. Gecemezsen sınıf tekrarı oluyor. Ama ıyı bır ogrencıysen sınıf tekrarı yapcagını sanmam. Okul balcovada zaten onu bılıyosundur. Hastane ortamı var hıc bı unıversıte havası yok onuda bastan soylıyım. Bır ege degıl yanı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yaday1925

ben bıldıgım kadarıyla yardımcı olaym. Hazırlık sınıfı var. Ama ufaktan bılıyorsan tıp ogrencılerıne cok okutmuyorlar hazırlıgı. Egıtım sıstemı dedıgın gıbı bı sıstem. Bı masa etrafında toplanıyolar hoca sorular soruyor ogrencıler yanıtlıyor ona gore puanlar alıyolar guzel bı sıstem. Sınavları zor denebılır. Komple bı sınava gırıolar anatomı hıstolojı fızyolojı aynı sınavda oluyor. Gecemezsen sınıf tekrarı oluyor. Ama ıyı bır ogrencıysen sınıf tekrarı yapcagını sanmam. Okul balcovada zaten onu bılıyosundur. Hastane ortamı var hıc bı unıversıte havası yok onuda bastan soylıyım. Bır ege degıl yanı :D

Teşekkür ederim dostum evet her zaman egenin gölgesinde kaldı deü.Sistemleride çok farklı.Egedeki entegre sistemde oldukça zor.Egeden arkadaşlarım var ama dokuz eylülden yok o yüzden pek bilgi edinemedim.Sınavların komple olduğunu bilmiyordum mesela.Hazırlığıda varsa mecburen oturup ingilizce çalışıcağız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOKUZ EYLÜL TIP
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.