arkadaşlar okuyan veya bilgisi olan varmı bu üniversitenin işletmesi hakkında
ben suanda deu de ingilizce iktisat 1.siinifa geçtim gçen sene çok kararsiz kalmştm tercih ederken birçok mezn olacak ya da mezn kişilere ulaştim hiç düşünmemem gerektigini 4.sinfta sözleşme bile imzalynlari gördüklerini söyledilr hocalarla konştm bizzat gidip çok yardimci oldular sende eger gidersen kafandaki soru işaretlerini götürürler hiçte buranin hocasiyiz övelim diye degil bndan hiç kuşkun olmasin bence ideal bir tercih bşka sorn olursa yardimci olabilirim?
teşekkür ederim hocam bende bu sene 3 sınıf sınıf öğretmenliğine geçtim ama inşallah bırakıyorum bu sene büyük ihtimalle gelir deü işletme ing peki dışarıdaki şirketlerde falan bu üniversitenin referansı nasıl bildiğiniz kadarıyla
yil içinde birçok banka ve şirketler geliyor ve staj içinde başvuru alip gidiyorlar denetim şirketleri her sene en çok adam aliyor duydm.örnek vermek gerekirse benim bizzat tanidigim yapi kredi bankasini reddetim istanbul merkez şubesini izmirde çalişmak istedgnden dolayi izmir kipayi terch etmişti..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme