Şimdi Ara

Dokuz Eylül Harç Parasını Yatıran var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 3 ayrı İş Bankasına gittim 3 bankadanda harcı yatıramadım.Sorun var dediler.Yatırabilen var mı?

• Ben yatırdım saat 11buçuk gibi
  • Ben de 11.30 gibi yatırdım.
  • ben de yatıramadım rektörlüğü aradılar en geç yarına hazır olurmuş
  • yarın sabah harcı yatırayım o zaman.Eve gelip internetten kaydımı yaparım sonra deuya gidip kayıt belgelerini teslim ederim

12 tane fotoğraf diploma aslı ve harc yatırdığımıza dair banka dekontu
    başka birşey istemiyorlar değilmi?
  • İŞ BANKASI DEĞİL VAKIFA GİDECEKSİN VAKIFAA (bildiğim kadarıyla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 5 Eylül 2011; 20:13:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

İŞ BANKASI DEĞİL VAKIFA GİDECEKSİN VAKIFAA (bildiğim kadarıyla)

Yanlış biliyorsun Dokuz Eylül'ün harcı iş bankasına yatırılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

İŞ BANKASI DEĞİL VAKIFA GİDECEKSİN VAKIFAA (bildiğim kadarıyla)

Yanlış biliyorsun Dokuz Eylül'ün harcı iş bankasına yatırılıyor.

iyiki sonuna bildiğim kadarıyla ekledım :)

hacı bide kayıt parası veriliyormu

• Valla lise gibi kayıt parası almazlar heralde harç yatırdık o kadar daha ne.
  • harç yatıranlar ne kadar harç parası yatırdı mühendislik fakültesi için?
    251.50 yazıyor deudaki hesabımda acaba yarın parayı yatırmaya giderken biraz daha fazla mı para alsam?
    Birde kesin kayıt için belgeleri nereye getircez?deu mühendislik fakültesine mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

Valla lise gibi kayıt parası almazlar heralde harç yatırdık o kadar daha ne.

bugun arkadaşımla goruştumde 100 lira almışlar :( diyorum 800 tl baba maaşı ile ne yatırıyoz ne bilim ne halt ediyolar ya
    ,

2, ogretım muh fak 764,5 lira haberin olsun
  • Haydaa bir de kayıt parası mı çıktı şimdi ya ? 385+100 485 hay ben böyle işi ya
  • kayıt parası nerden çıktı arkadaş ya zaten devlet harç 313 diyo 406 ödüyoruz bide üzerine para mı vericez vermem arkadaş yasal dayanağı yok ben hukuk okucam kendi hakkımı korumayacaksam gidip kayıt yaptırmam oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_green_1907

kayıt parası nerden çıktı arkadaş ya zaten devlet harç 313 diyo 406 ödüyoruz bide üzerine para mı vericez vermem arkadaş yasal dayanağı yok ben hukuk okucam kendi hakkımı korumayacaksam gidip kayıt yaptırmam oraya

Bu çıkışları o üniversiteler 40 yıldan beridir duydu.. Kim değiştirebildi..
    Hiç kimse !
    Bu uygulama onlarca yıldan beridir var. İtiraz edebiliyorsanız edin. Kayıt yaptırmak istiyorsanız ; yaptırın. Yaptırmayıp , ülke kurtaracağım diyorsanız ; buyrun..
    Söz gençlerde...

Ayrıca yasal dayanağı yok demişsiniz.. Yasal dayanağı üniversitenin kendisi değil bizzat YÖK tür.. Yani Yasal Dayanağı Var.

• bu fotolarda kravat zorunluluğu yoktur inşallah. bir de ben yeni foto çektirmiştim fakat fotoğrafçı fotoyu beni yan oturtarak çekti fakat yüzüm çok net. acaba kayıtta bi sıkıntı yaratır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet2224 -- 5 Eylül 2011; 22:04:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

quote:

kayıt parası nerden çıktı arkadaş ya zaten devlet harç 313 diyo 406 ödüyoruz bide üzerine para mı vericez vermem arkadaş yasal dayanağı yok ben hukuk okucam kendi hakkımı korumayacaksam gidip kayıt yaptırmam oraya

Hiç kimse !
    Bu uygulama onlarca yıldan beridir var. İtiraz edebiliyorsanız edin. Kayıt yaptırmak istiyorsanız ; yaptırın. Yaptırmayıp , ülke kurtaracağım diyorsanız ; buyrun..
    Söz gençlerde...

Ayrıca yasal dayanağı yok demişsiniz.. Yasal dayanağı üniversitenin kendisi değil bizzat YÖK tür.. Yani Yasal Dayanağı Var.

Devlet üniversiteleri sadece harç alabilir başka bir para alamaz.Nerde var nerde yazıyo ? 40 yıldan beri susanlar yüzünden bugün bu haldeyiz farkındasınızdır umarım.Ülke kurtaracak halim yok ama hakkımı aramayıp sömürülmeye de hiç niyetim yok.

• Beyler harcı ödedikten sonra illa ki debisten kayıt yapmak zorunda mıyız ? Kayıt yapmaya gittiğimizde görevliler onu halleder mi ?
  • Bende sana yolun açık olsun diyorum ; kötü bir şey demiyorum.
    Babalarınız - Anneleriniz - Abileriniz - Ablalarınız ... okudu o üniversitelerde , onlar değiştiremedi.. AMA sizin gibi cevval ; atılgan gençler bu işin yakasından tutup ,
    hakkını arayıp , alabiliyorsa , ne mutlu bize..

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

quote:

Hiç kimse !
    Söz gençlerde...

Devlet üniversiteleri sadece harç alabilir başka bir para alamaz.Nerde var nerde yazıyo ? 40 yıldan beri susanlar yüzünden bugün bu haldeyiz farkındasınızdır umarım.Ülke kurtaracak halim yok ama hakkımı aramayıp sömürülmeye de hiç niyetim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 5 Eylül 2011; 22:10:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.