Bildirim
Dokunulmazlık ile ilgili bir soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
dokunulmazlığın sınırları vardır.yoksa her seri katilin hayali olurdu milletvekili olmak. _____________________________ Xbox One GT:madman1436 - BESIKTAS- Romanya Bukres -
ŞUAN ORTAM ÇOK SESSİZ VE BU YAZIYI OKURKEN SENİN SESİNİ DUYABİLİYORUM SANKİ EVET SANKİ BU SORUYU BAĞIRARAK BEYNİMİN ODALARINDA YANKI YAPIYORSUN VE BU BENİM HOŞUMA GİTMİYOR İFADEYE ODAKLANMAKTA SİNİRİMİ BOZMAYA BAŞLADI _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: XPHOS
ŞUAN ORTAM ÇOK SESSİZ VE BU YAZIYI OKURKEN SENİN SESİNİ DUYABİLİYORUM SANKİ EVET SANKİ BU SORUYU BAĞIRARAK BEYNİMİN ODALARINDA YANKI YAPIYORSUN VE BU BENİM HOŞUMA GİTMİYOR İFADEYE ODAKLANMAKTA SİNİRİMİ BOZMAYA BAŞLADI
O zaman sana tavsiyem: Gülücüğe odaklan.
_____________________________ -
kaçak villalar, kişiye özel ihaleler, faaliyet gösterdiği ticaret alanına özel vergi düzenlemesi varken hangi mebus banka soymaya tenezzül eder? cevabı vereyim ORK mebus olsa soyardı 
dokunulmazlık gizliden el altından para tırtıklayanlara var açık seçik yapanalra yok bu memlekette
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
Bir süredir merak ettiğim bir şey var. Diyelim ben bir milletvekiliyim, gittim banka soydum. Polis geldi, parayı aldım kaçarken yakaladılar. Ne yaparlar ? Sonuçta dokunulmazlığım var tutuklamamaları lazım
önceden istiklal mahkemeleri vardı ama şimdi hepsini yok ettiler sağolsunlar.yaparsın aga bak adam terörist hapisaneden çikti.: D addullah öcalan domuzunuda çikartirlar yarın öbür gün._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kemal_raul
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
Bir süredir merak ettiğim bir şey var. Diyelim ben bir milletvekiliyim, gittim banka soydum. Polis geldi, parayı aldım kaçarken yakaladılar. Ne yaparlar ? Sonuçta dokunulmazlığım var tutuklamamaları lazım
önceden istiklal mahkemeleri vardı ama şimdi hepsini yok ettiler sağolsunlar
İstiklal Mahkemeleri savaş döneminden sonra kaldırılması şartıyla kurulmamış mıydı? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 10 Eylül 2010; 5:12:53 >_____________________________
-
Evet sana dokunamazlar. Fakat yaptığın suç göz göre göre gerçekleşiyor. Ertesi günü senin milletvekilliğini düşürürler oy kararı ile mecliste, sen de yargılanırsın. O vakte kadar mahkemen askıda bekler. Şu anda 550 millet vekilinin olduğu mecliste askıda olan 600 den fazla dava dosyası var. Bizi yöneten gözükenler ortada. Birde bunun gözükmeyen yanı var. _____________________________ Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte. -
millet vekilliğini kim düşürüyor salt çoğunluk. salt çoğunluk hırsızın yanındaysa ne olacak ?
quote:
Orijinalden alıntı: Haplo
Evet sana dokunamazlar. Fakat yaptığın suç göz göre göre gerçekleşiyor. Ertesi günü senin milletvekilliğini düşürürler oy kararı ile mecliste, sen de yargılanırsın. O vakte kadar mahkemen askıda bekler. Şu anda 550 millet vekilinin olduğu mecliste askıda olan 600 den fazla dava dosyası var. Bizi yöneten gözükenler ortada. Birde bunun gözükmeyen yanı var.
quote:
Orijinalden alıntı: Namaste.
millet vekilliğini kim düşürüyor salt çoğunluk. salt çoğunluk hırsızın yanındaysa ne olacak ?
quote:
Evet sana dokunamazlar. Fakat yaptığın suç göz göre göre gerçekleşiyor. Ertesi günü senin milletvekilliğini düşürürler oy kararı ile mecliste, sen de yargılanırsın. O vakte kadar mahkemen askıda bekler. Şu anda 550 millet vekilinin olduğu mecliste askıda olan 600 den fazla dava dosyası var. Bizi yöneten gözükenler ortada. Birde bunun gözükmeyen yanı var.
O zaman o milletvekilinin hırsızlığı ortadayken, düşürülmezse kimin hırsız olduğu ortaya çıkacak. Gelecek seçimlerde insanlar, salt çoğunluktakilerin ne mal olduğunu anlayacak.
quote:
Halk baskısına dayanabilecek millet vekili var mı? Adam oy toplamak için herşeyi yapıyor.
Fakat halkın galyana gelmesini gözardı ederseler, çoğunlukta hırsız milletvekilinden yana ise hiçbirşey olmaz. Dava dosyası askıda durur. Emekli olduğunda görülür dava._____________________________ Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
-
quote:
quote:
quote:
Halk baskısına dayanabilecek millet vekili var mı? Adam oy toplamak için herşeyi yapıyor.
Fakat halkın galyana gelmesini gözardı ederseler, çoğunlukta hırsız milletvekilinden yana ise hiçbirşey olmaz. Dava dosyası askıda durur. Emekli olduğunda görülür dava.
Şu andan bahsedersek halkta baskı yapacak idrak çoğunlukta değil. Baskı yapanların da sesi duyulmuyor. Eğer dengeler değişirse tası tarağı toplayıp Amerika'ya kaçacaklar. Yani bizim paramızla sefa sürecekler. Olan yine sana bana olacak.
@4Bs0LuT
Merak etme takke düştü kel göründü. Referandumda hayır çıkarsa bavul toplamaya başlayacaklar. Evet çıkarsa da biz toplamaya başlayalım.
quote:
quote:
quote:
Fakat halkın galyana gelmesini gözardı ederseler, çoğunlukta hırsız milletvekilinden yana ise hiçbirşey olmaz. Dava dosyası askıda durur. Emekli olduğunda görülür dava.
Şu andan bahsedersek halkta baskı yapacak idrak çoğunlukta değil. Baskı yapanların da sesi duyulmuyor. Eğer dengeler değişirse tası tarağı toplayıp Amerika'ya kaçacaklar. Yani bizim paramızla sefa sürecekler. Olan yine sana bana olacak.
@4Bs0LuT
Merak etme takke düştü kel göründü. Referandumda hayır çıkarsa bavul toplamaya başlayacaklar. Evet çıkarsa da biz toplamaya başlayalım.
Evet çıkarsa da pes etmek yok hocam._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT
Evet çıkarsa da pes etmek yok hocam.
Bir iç savaş çıkmazsa hepimizi tek tek toplayacaklar.
Fakat emin ol o iç savaşın çıkması için dışarıdan "Hayır"cılara silah yardımı gelicektir. Birileri de "Evet"cilere satıcak. Biz savaşırken silah satanlar parayı kazanıcak._____________________________ Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte. -
quote:
quote:
Fakat emin ol o iç savaşın çıkması için dışarıdan "Hayır"cılara silah yardımı gelicektir. Birileri de "Evet"cilere satıcak. Biz savaşırken silah satanlar parayı kazanıcak.
Zeitgeist'ı yeni izledin sanırım?_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
Fakat emin ol o iç savaşın çıkması için dışarıdan "Hayır"cılara silah yardımı gelicektir. Birileri de "Evet"cilere satıcak. Biz savaşırken silah satanlar parayı kazanıcak.
Zeitgeist'ı yeni izledin sanırım?
Hayır, aslına bakarsan tamamını hiç izlemedim ne 1'in ne 2'nin ne de sonra çıkanların._____________________________ Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
-
bir milletvekili için dokunulmazlık candır canandır _____________________________ -
yazdığın senaryo meşhut cürümü anlatıyor
meşhut cürümlerde polisi bırak vatandaş bile yakalayabilir
ayrıca hukuk bilgisi olmayan lütfen öyle şey olurmu gibi bişeyler yazmasın -
quote:
Orijinalden alıntı: logitech34
yazdığın senaryo meşhut cürümü anlatıyor
meşhut cürümlerde polisi bırak vatandaş bile yakalayabilir
ayrıca hukuk bilgisi olmayan lütfen öyle şey olurmu gibi bişeyler yazmasın
mesele yakalanıp yakalanmaması veya müdahale edilip edilememesi değil. Tabi ki göz göre göre suçun işlenmesine müsade edilmez. Dokunulmazlığı yanlış anlayanlar var. Dokunulmaz demek adama dokunamazsın demek değil, aha dokundun zıçtın gibi bir durum söz konusu değil. Adam sadece yargılanamıyor. Dokunulmazlığı kalkana kadar dava süreci başlamıyor. Dolayısıyla hapse falan da girmiyor._____________________________ Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
Benzer içerikler
- nasıl bayılınır
- reyting cihazı ücreti
- nebido kullanan erkekler
- zeki müren şarkıları
- esenler otogarından beylikdüzüne nasıl gidilir
- dünyanın en büyük vinci
- black friday
- penis nakli
- yeşil nasim
- bnd ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Avatar : The Last Airbender Fan Club