Bildirim
Dokunmatik Genç Telefonu!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: dampire
dokunmatik telefon arıyorum. kullanma amaçlarım:
1-sms
2-müzik
3-fotoğraf
4-internet
iphone dışında, rahat mesaj yazılan, wifi çok önemli, mp3 arayüzü rahat, dokunmatiği mümkün olduğunca hassas, fiyat sınırım 1000 TL. 5800'dan başka seçeneklerin neler var acaba?
n97mini -
quote:
Orijinalden alıntı: riprap
quote:
1-sms
2-müzik
3-fotoğraf
4-internet
iphone dışında, rahat mesaj yazılan, wifi çok önemli, mp3 arayüzü rahat, dokunmatiği mümkün olduğunca hassas, fiyat sınırım 1000 TL. 5800'dan başka seçeneklerin neler var acaba?
n97mini
http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-nok_n97_mini-n97-mini-cep-telefonu/productdetails.aspx?I_ID=43426
-
Samsung i8910 Omnia HDquote:
Orijinalden alıntı: namre3kutukquote:
Orijinalden alıntı: riprap
quote:
1-sms
2-müzik
3-fotoğraf
4-internet
n97mini
http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-nok_n97_mini-n97-mini-cep-telefonu/productdetails.aspx?I_ID=43426
Alıntıları Göster
-
kesinlikle iPhone diyeceğim ama iPhone dışında demişsin. neden düşünmüyorsun acaba iPhone u?quote:
Orijinalden alıntı: H_QmR
Samsung i8910 Omnia HD
Alıntıları Göster -
quote:
Samsung i8910 Omnia HD
-
samsung s8003 jet e bi bak derim. Benimde baya ilgimi çekti güzel bişi benziyo.quote:
Orijinalden alıntı: Iron Skyquote:
Samsung i8910 Omnia HD
Alıntıları Göster
-
s8003 ün dokunmatiği hoşuma gitmedi ve teknik nedenlerden dolayı mhz si yüksekte olsa yavaşmış bende 5800 almayı düşünüyorum fiyatıda iyi.. dokunmatiği için de iyi deniyor.. ayrıca kullanım amacımız tamamen aynı.. alırken en önemli şey ekran ısı ile çalışıyor olması...quote:
Orijinalden alıntı: xliselimx
samsung s8003 jet e bi bak derim. Benimde baya ilgimi çekti güzel bişi benziyo.
Alıntıları Göster -
5800'da mesaj yazmak kolay mıquote:
Orijinalden alıntı: scn1272
s8003 ün dokunmatiği hoşuma gitmedi ve teknik nedenlerden dolayı mhz si yüksekte olsa yavaşmış bende 5800 almayı düşünüyorum fiyatıda iyi.. dokunmatiği için de iyi deniyor.. ayrıca kullanım amacımız tamamen aynı.. alırken en önemli şey ekran ısı ile çalışıyor olması...
Alıntıları Göster
Yani okulda sıra altında, dağda bayırda, yolda, otobüste yolculukta vs. -
quote:
Orijinalden alıntı: xliselimx
samsung s8003 jet e bi bak derim. Benimde baya ilgimi çekti güzel bişi benziyo.
multitouch özelliği yok o telefonda? -
quote:
Orijinalden alıntı: mce07
kesinlikle iPhone diyeceğim ama iPhone dışında demişsin. neden düşünmüyorsun acaba iPhone u?
o zaten bir seçenek olarak aklımda ancak diğer seçenekleri merak ediyorum :D -
quote:
Samsung i8910 Omnia HD
o telefon hakkında duyduklarıma göre:
1- internette gezininrken scroll yapmak imkansıza yakınmış
2- 8 MP kameraya rağmen renkler güzel çıkmıyormuş
3- Wireless'ının kapasitesi düşükmüş, sık sık kopuyormuş
4- GPS'inin haritası çok kötüymüş (bu benmle alakalı değil pek)
Fiyatının hakkı değil diyorlar kısaca... -
iphone un artilari kadar hatta daha fazla eksileri var -
LG KM900 Arena...quote:
Orijinalden alıntı: inexo
iphone un artilari kadar hatta daha fazla eksileri var
LG Crystal
LG viewty smart
bunlara da bi gözat..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _okhy_ -- 3 Mart 2010; 12:16:52 > -
o paraya heralde en iyi N97 mini olurquote:
Orijinalden alıntı: _okhy_
LG KM900 Arena...
LG Crystal
LG viewty smart
bunlara da bi gözat..
Alıntıları Göster
yoksa her daim iphone -
Ozaman İphone almanı öneririmquote:
Orijinalden alıntı: grcim
o paraya heralde en iyi N97 mini olur
yoksa her daim iphone
Alıntıları Göster -
quote:
1-sms
2-müzik
3-fotoğraf
4-internet
-
quote:
Orijinalden alıntı: scn1272
s8003 ün dokunmatiği hoşuma gitmedi ve teknik nedenlerden dolayı mhz si yüksekte olsa yavaşmış bende 5800 almayı düşünüyorum fiyatıda iyi.. dokunmatiği için de iyi deniyor.. ayrıca kullanım amacımız tamamen aynı.. alırken en önemli şey ekran ısı ile çalışıyor olması...
Bunu ilk defa duyuyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _okhy_ -- 3 Mart 2010; 13:57:36 > -
quote:
Neymiş bir örnek ver biz de öğrenelim bakalım.
Telefonu alacak arkadaşım eğer rahat mesaj yazacaksan bir kere symbian işletim sisteminden uzak duracaksın.N97,5800,i8910 bunların hepsi, türkçe karakter kullandığın zaman aşırı kasılıyor ve mesaj yazılamaz hale geliyor.Ayrıca malzeme kalitesi de berbattır 5800 ve n97'nin. Biri kasa açıklığı yapar, birinin tuşları sararır. i8910'a gelince hakkında duydukların doğru ve hatta eksik. Dahası da var ama burada uzatmaya gerek yok. Ben geçen yaz kullanmıştım ve 3 ay içinde bıktım, Allah'tan USB girişi bozuldu da iade edip parayı kurtardım.
LG telefonlar da fena değildir ama seni tatmin edeceğini pek sanmam. LG Arena'yı da 2 ay kullandım, son dönemde çıkan dokunmatik LG'lerin tüm yazılımsal özellikleri neredeyse aynı sadece tipleri farklı.
Kısacası tavsiyem iphone olur ammaa o sınır 1000 lira demişsin o fiyata da nasıl bir iphone bulursun, temiz olur mu orası muallak işte.
-
quote:
Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_
quote:
Neymiş bir örnek ver biz de öğrenelim bakalım.
Telefonu alacak arkadaşım eğer rahat mesaj yazacaksan bir kere symbian işletim sisteminden uzak duracaksın.N97,5800,i8910 bunların hepsi, türkçe karakter kullandığın zaman aşırı kasılıyor ve mesaj yazılamaz hale geliyor.Ayrıca malzeme kalitesi de berbattır 5800 ve n97'nin. Biri kasa açıklığı yapar, birinin tuşları sararır. i8910'a gelince hakkında duydukların doğru ve hatta eksik. Dahası da var ama burada uzatmaya gerek yok. Ben geçen yaz kullanmıştım ve 3 ay içinde bıktım, Allah'tan USB girişi bozuldu da iade edip parayı kurtardım.
LG telefonlar da fena değildir ama seni tatmin edeceğini pek sanmam. LG Arena'yı da 2 ay kullandım, son dönemde çıkan dokunmatik LG'lerin tüm yazılımsal özellikleri neredeyse aynı sadece tipleri farklı.
Kısacası tavsiyem iphone olur ammaa o sınır 1000 lira demişsin o fiyata da nasıl bir iphone bulursun, temiz olur mu orası muallak işte.
Symbian hakkında söylediklerine katılıyorum ama LG neden tatmin etmesin ki?? iphone olmasın demiş ve en iyi alternatifi LG olarak duruyo...
Benzer içerikler
- samsung türkiye garantili ne demek
- pwm dimming nedir
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- ipro smart 2.4s
- play protect nedir
- telefon önerileri 2024
- telegramda video izleme
- device health services nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X