Şimdi Ara

Çift Ekranlı Telefon (ve tabletler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba; Donanimhaber 19 yıllık forum kullanıcısı olmam hasebiyle bir yazı kaleme almak isteyebileceğimi düşünerek bu satırlar için yer açtı bana müteşekkirim. Sevgili forum takipçilerine faydalı olma düşüncesiyle çift ekranlı cihazlar hakkında bir konu başlatmak istiyorum. Çift ekranlı telefon ve tablet konusuyla ilgilenen ve paylaşacak bilgileri olanları burada görmek isterim. İyi forumlar...


    Motorola, Ericsson, Nokia, iphone gibi tasarım, teknoloji ve işlevsel manada öncü cihazlar çıkaran firmalar yanında (benim de 3 faraklı versiyon kullandığım) kalemli Note serisi telefon ve tabletleri ile Samsung da rekabetçi bir konumda yer aldı.


    Gene bir teknolojik yenilik olarak Samsung çift ekranlı telefonları çıkardığında oldukça havalı görünüyordu.

    Teknolojinin çok yakınında biri olarak hem fiyat yüksekliği ve hem de menteşe sebebiyle 2 ekranın kapandığında tam örtüşmemesi (tasarım da çok önemli benim için) sebebiyle bir müddet uzak durdum bu cihazlara. Ancak hem sağladığı geniş ekran ve hem de kullanılan işlemci ve depolama birimi sebebiyle ZFOLD-5'den itibaren artık uzak kalamayacağım da kesin.


    Tabi Samsung; sektöre bir heyecan kattı aynı zamanda: Huwai, Xiaomi, Zte hatta Microsoft bile çift ekranlı telefonlarını peşpeşe piyasaya çıkardı. Teknoloji editörleri 2024'ün ikinci çeyreğine yetişmesi planlanan Apple'in da bir çift ekranlı model üzerinde çalıştığını duyurdular.


    İlgimi çeken diğer bir konu ise bazı modelleri çıkmaya başlayan 'çift ekranlı tabletler' oldu hiç şüphesiz. Hatta Asus'un başarılı Zen serisinden Zenbook Pro Duo modeli sektöre giriş yaptı. 3 Yıldır kullandığım (tek ekranlı) Zenbook'un bu yeni çift ekranlısının şimdiden sektöre baş döndürücü bir hava katacağını düşünüyorum.


    Siz ne düşünüyorsunuz çift ekranlı telefon ve tabletler hakkında

    asus türkiye
    Zenbook Pro Duo UX581|Dizüstü Bilgisayar Ev|ASUS Türkiye
    https://www.asus.com/tr/laptops/for-home/zenbook/zenbook-pro-duo-ux581/



    Samsung Galaxy Z Fold

    https://www.donanimhaber.com/huawei-mate-x2-tanitildi-cift-ekran-5nm-islemci-ve-cep-yakan-fiyat--130422

    consumer.huawei.com
    HUAWEI Mate X3 - HUAWEI Türkiye
    https://consumer.huawei.com/tr/phones/mate-x3/


    Donanım Haberyoutube
    iPhone X benzeri telefonların arka arkaya boy gösterdiği günümüzde, ZTE istenirse farklı tasarımlar yapılabileceğini gösteren önemli bir modeli piyasaya sürdü. Çift ekranıyla farklı bir deneyim vaad eden ZTE Axon M'yi inceledik. Tüm teknoloji incelemeleri için kanalımıza ABONE olun ► https://goo.gl/Le64w3 Web Sitemiz ► http://www.donanimhaber.com/ Sosyal Medyadan da Donanım Haber'i takip edin: Twitter ► https://twitter.com/donanimhaber Facebook ► https://www.facebook.com/Donanimhaber.Live Türkiye'de teknoloji forumu denince 1999'dan beri ilk akla gelen portal donanimhaber.com'un YouTube sayfasında teknolojiyle ilgili her şeyi bulabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=nwkjXrMqGiU


    Asus Zen Duo

    Samsung Z Fold

    Huwai Mate X

    Microsoft Surface Duo

    ZTE Axon M


    https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-z-fold5-256-gb-12-gb-ram-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV00004NBHEP




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 23 Şubat 2024; 10:8:57 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.