Şimdi Ara

Dokunmatik ekran yağlanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler dostlarım bu dokunmatik ekranlarda yağlanma oluyor lekeler oluyor acaba onu en aza indirmek için ne yapmak lazım. Artık o kadar çok leke oluyor ki çamur gibi oluyor resmen ekranı o kadar çok silmeye başladım ki çizilmesinden korkuyorum ne yapmak lazım ne önerirsiniz var mı bir takiğiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: wRei

İyi günler dostlarım bu dokunmatik ekranlarda yağlanma oluyor lekeler oluyor acaba onu en aza indirmek için ne yapmak lazım. Artık o kadar çok leke oluyor ki çamur gibi oluyor resmen ekranı o kadar çok silmeye başladım ki çizilmesinden korkuyorum ne yapmak lazım ne önerirsiniz var mı bir takiğiniz.

sipral varsa çıkart onu telefona kapaklı bir kılıf al sipraller çok cabuk yağlanıyor bende de discovery var ben çıkardım fabrika sipralini kaliteli siprallerden taktırdım
    5 10 liraya satılanlar internette 50 kuruş git şöyle büyük telefonculardan al 20 tlye
  • Yağlanma sorunu hiç engellenmiyor arkadaşlar,hele telefonu kulagına bir kere aldıgında ekran çamur gibi oluyor,1000 tane temperli cam değiştirdim hepsidemi aynı olur hiç değişen bir şey olmuyor arkadaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Ekran Titremesi
    12 ay önce açıldı
    Ekran kararma sorunu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.