Şimdi Ara

DOKUNMATİK ASUS X202E ViVOBOOK 11.6' KULLANICILARI GENEL KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
8
Favori
47.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Bu bilgisayarı en uygun nerede bulabilirim?
    720p 1080p performansı
    4 hücreli pil performansını meak ediyorum.
    Tecrübenizi paylaşabilir misiniz?

720p ve 1080p sorun yok. bence 2k 4k videoları da sorunsuz oynatacaktır ilerde. pili 2 hücreli ancak sürekli kullanımda 4 saat gidiyor. oyun oynarsan daha az gidiyor tabiki de. ama öyle 2 saatte kapanmaz merak etme. ilk mesjda video incelemesi yaptım koydum. onu izleyebilirsiniz. almışken i3 işlemcili modelini tavsiye ederim. fiyat olarak 1150-1200 ü aşmayan yerleri tercih edin. ben antalyadan tvt.com.tr den sipariş verdim. 1 gün sonra bursada elimdeydi cihaz. 1150 tl ye geldi kargo dahil.

Şurada mesela 799 TL.
    Aynı ürün değil mi?
    http://www.gold.com.tr/U222274/Asus-X202E-CT011H-Netbook

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mkusdogan1

Arkadaşlar bende yeni aldım teknosada bu hafta sonu 900tl ye düşmüştü fiyat pentium 987li modeli,güzel bir cihaz sizlere bir kaç sorum olucak;
    masaüstü pclere aşinayızda bu cihaza nasıl format atılır bunun windowsu nerede seriali nerede :)
    misal elimde fazla bir ssd var 120gb sandisk bunu takmayı düşünüyorum sonrasında nasıl windows kurulumu yapacağız bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum...

Öncelikle hayırlı olsun, hoşgeldin aramıza güle güle kullan cihazını.

bunların seriali yazmıyor. yani Windows 8 key cihazın atındaki bandrolde bulamıyorsun. bulan programlar vardır belki. ancak kendi yedekleme sistemi mevcut. windowsu kendisi formatlayıp sıfırlayabiliyor kendini ama harici olarak da yapılabilir diye düşünüyorum. ilk sayfada bios ekranına erişimi anlatmıştım. biosa eriştikten sonra hdd clon programları ile hdd deki sistemi ssd ye yedekleyip açabilirsiniz diye düşünüyorum ama denemedim. eğer başarılı olursanız bize de yazın paylaşalım ilk mesajda...

Teşekkürler kardeş ben sağdan soldan iyice araştırayım , zaten konuya tam hakim olmadan ssd takmak yanlış olur..
    değişimi yapınca buradan paylaşırım deneyimlerimi...

• Ben beğendim bir engel olmazsa inşallah alacağım. Office 2013 u kaldırıyor değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bu bilgisayarı en uygun nerede bulabilirim?
    720p 1080p performansı
    4 hücreli pil performansını meak ediyorum.
    Tecrübenizi paylaşabilir misiniz?

720p ve 1080p sorun yok. bence 2k 4k videoları da sorunsuz oynatacaktır ilerde. pili 2 hücreli ancak sürekli kullanımda 4 saat gidiyor. oyun oynarsan daha az gidiyor tabiki de. ama öyle 2 saatte kapanmaz merak etme. ilk mesjda video incelemesi yaptım koydum. onu izleyebilirsiniz. almışken i3 işlemcili modelini tavsiye ederim. fiyat olarak 1150-1200 ü aşmayan yerleri tercih edin. ben antalyadan tvt.com.tr den sipariş verdim. 1 gün sonra bursada elimdeydi cihaz. 1150 tl ye geldi kargo dahil.

Şurada mesela 799 TL.
    Aynı ürün değil mi?
    http://www.gold.com.tr/U222274/Asus-X202E-CT011H-Netbook

senin yazdığın linkteki celeron işlemcili modeli. ekran kartı hd4000 yazıyor linkte ama bence hd2000 serisi olmalı. çünkü ben önce p987 dual core işlemcili modelini almıştım electroworldden hd2000 ekran kartı çıktı içinden. ben de iade ettim ct009h modelini aldım. arad 100 TL vardı ben aldığımda. buna dikkat et istersen.

• Yanıt için teşekkür ederim.
    Peki bu modelin de mi ekran kartı hd4000 değil de hd2000?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=98&Productid=bd600157
    hb sayfasında yazan bir bilgi yok.
    Sadece dahili ekran kartı diyor.
    hd4000 ile hd2000 arasında dağlar kadar fark var anladığım kadarıyla.
    hb ya mesaj atsam windows 9 çıkar ama yanıt ancak gelir ne yapsam?
  • quote:

Yanıt için teşekkür ederim.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=98&Productid=bd600157

gold bilgisayarda da var aynı ürün. nerde oturuyorsun bilmiyorum ama yakınında bu ürünün teşhiri varsa git bak. sistem yöneticisinde görüntü bağdaşlaştırıcısı hd4000 graphics yazıyorsa sorun yok, ama hd graphics yazıyorsa muhtemelen 2000 serisidir.
     DOKUNMATİK ASUS X202E ViVOBOOK 11.6' KULLANICILARI GENEL KONU

• Electroworldde inceleyebildim.
    Hepsiburadadan gelen ürünün hangi ekran kartı kullandığını sanırım öğrenemeyeceğim.
    Malum bakma şansım olmayacaktır.
    İşte hasta bakarken kullandığım program için almayı planlıyorum.
    Ekran kartı o kadar fark yaratır mı?
    PS Lightroom u zaten evde de kullandığım 17 inç LG laptop ile kullanmaya devam edeceğim.
    İndirim vs. ile yaklaşık 650 TL ye mal olacak gibi duruyor hb dan almaya karar verirsem?
  • Gözümü kararttım Hepsiburada mh ne sordum.
    Bakalım kaç gün sonra otomatik bir yanıt gelecek için yanıt olmayan...
  • Merhaba arkadaşlar bende bu bilgisayarın (Asus X202E-CT011H) Celeron 847 işlemcili olanını almayı düşünüyorum
    ama tek merak ettiğim counter strike source oyununu non steam oynatabilir mi fazladan para veripte i3 işlemcisini
    almak istemiyorum malum öğrenciyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISEACRE -- 24 Nisan 2013; 14:46:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman_serdar

Merhaba arkadaşlar bende bu bilgisayarın (Asus X202E-CT011H) Celeron 847 işlemcili olanını almayı düşünüyorum
    ama tek merak ettiğim counter strike source oyununu non steam oynatabilir mi fazladan para veripte i3 işlemcisini

counter strike kaldı mı :D
    Gençliğimin oyunu :)
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar bende bu bilgisayarın (Asus X202E-CT011H) Celeron 847 işlemcili olanını almayı düşünüyorum

counter strike kaldı mı :D
    Gençliğimin oyunu :)

ben gençliğimde oynayamadım şaka bi yana ev arkadaşlarımla her akşam 2-3 saat oynuyoruz ve eskisi kadar da keyifli

• Şurada hocam oyunları denemiş.
    Pek oyun kültürüm gelişmediğinden öylesine baktım.
    Size faydalı olur diye düşünüyorum :)
    http://www.youtube.com/watch?v=Z84GB1FsHzk
  • quote:

Şurada hocam oyunları denemiş.
    Pek oyun kültürüm gelişmediğinden öylesine baktım.
    Size faydalı olur diye düşünüyorum :)
    http://www.youtube.com/watch?v=Z84GB1FsHzk

Hocam verdiğiniz linkte ki i3 işlemcili olanı, bana 847 yani ucuz yollusu lazım
  • quote:

half life 2 sorunsuz çalışıyordu hd2000 ekrankartlı modeli ile. aynı source motorunu kullandığına göre counter strike source da çalışacaktır diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

half life 2 sorunsuz çalışıyordu hd2000 ekrankartlı modeli ile. aynı source motorunu kullandığına göre counter strike source da çalışacaktır diye düşünüyorum.

Çok teşekkürler hocam elimdeki eski asusu satar satmaz bende aranızdayım
    güzel de bir video çekerim alınca

• quote:

quote:

quote:

Çok teşekkürler hocam elimdeki eski asusu satar satmaz bende aranızdayım
    güzel de bir video çekerim alınca

Rica ederim. hadi bakalım, bekliyoruz seni de aramıza...

• quote:

quote:

Yanıt için teşekkür ederim.

gold bilgisayarda da var aynı ürün. nerde oturuyorsun bilmiyorum ama yakınında bu ürünün teşhiri varsa git bak. sistem yöneticisinde görüntü bağdaşlaştırıcısı hd4000 graphics yazıyorsa sorun yok, ama hd graphics yazıyorsa muhtemelen 2000 serisidir.

Hocam hb müşteri hizmetlerinin yanıtı:
    o da ben almaktan vazgeçtim dedikten sonra =)
    Beni yanıltmayan bir hız!
    "Soru: Yanıt gelmedi almaktan şu anda vazgeçtim.

25.04.2013 10:49:59 Cevap: Merhaba,

İlginize teşekkür ederiz. Gecikme için özür dileriz. Üründe Intel HD Graphics 4000 paylaşımlı ekran kartı bulunmaktadır. Bilgilerinize,

Saygılarımızla,"

Laf aramızda başka bir forumdaş adıma aldı şu an kargo da ;)

• merhabalar bende dün itibari ile asus vivbook ct009h 11,6 aldım ürün gerçekten çok kullanışlı dokumatiği çok güzel düşünen arkadaşlara bende tavsiye ederim fiyat ve performans çok iyi memun kalınacaktır >>>>> fan sesi fazla geliyor kullanan arkadaşlarda da öyle bir sorun var mı ..... neden bu kadar sesli olabilir fanı iyi günler dilerim.......
  • Kaça nereden aldınız hocam?
  • electroworld den

1,099 TL
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.