Şimdi Ara

Doktortakvimi.com a kanmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doktorla yaşadığim tecrübeyi bu siteye yazayım da başka insanlar da faydalansın diye düşünürken hiçbir şekilde hakaret vb içermeyen yorumumu görüşünüz reddedildi diye mail atarak yayınlamadılar.
    Demem o ki burada yazan doktorlara yapılan yorumların sayısına iyi görüşlere inanmayın.

• Aynı şekilde benimkini de yayınlamamıştı sonra doktorsitesi.com dan yaptım yorumu yayınladılar. Buraya güvenin hocam.

• dsaewq D kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi dediğiniz siteye yazdım.Yayınlandı.Biz çektik başkaları çekmesin.
    Düzenleme:Onlar da beğenmediler yorumumu onaylamamişlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsof -- 27 Şubat 2021; 19:58:50 >
  • Ulan ben de oradan bir doktor bulup gitmiştim de hiç memnun kalmamıştım sonra yorumlarda niye iyi demişler diye şaşırmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten bakarak ne dr veya herhangi bir firma tavsiyesine kanmayın, ciddi bir sektör var bu iş için, birebir hasta tavsiyelerini tecrübelerini dikkate alın yahut sağlıkçı bi arkadaşınıza tanıdığınıza sorun, para verip kendimle ilgili övgü dolu yüzlerce yorum yazdırabilrim.
    Ayrıca ne iğrençlikler gördüm adam kuzenini akrabasını dr a komisyon almak için götürüyor onu da fiyata ekletiyor, allahtan en az ahlaksız insanı içinde barındıran meslek grubu emin olun dr lar dır yoksa cok canımız yanardı, çünkü toplumumuz malesef ahlaksız ve gittikçe ahlaksızların sayısı artıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.