Şimdi Ara

Joymax.com İle Başlayan Linklere Dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar eventle ilgili konu açılmıştı wii fotograf makinesi vs veriliyor, joymax.com ile baslıyor diye. Ben linklerle ilgili kısa bir bilgilendirme yapacagım simdi.
    Event konusu buydu:http://forum.donanimhaber.com/m_33976549/mpage_1/key_//tm.htm#33976549

Bazı Linkler güvendigimiz site adlarıyla baslasa bile fake olabiliyor örnek olarak sunu verebilirim:

http://portalcp.joymax.com/member/logoutByForce.jmx?returnURL=%68%74%74%70%3a%2f%2f%77%77%77%2e%63%6c%6f%73%65%6b%2e%63%6f%6d

Bu link gordugunuz gibi joymax.com ile baslıyor fakat tıkladıgınız taktirde sizi benim siteme yonlendiriliyor. Nasıl oluyor derseniz; JavaScript de bulunan ReturnUrl ve WorkUrl komutları ile. Linki inceleyin, ReturnUrl den sonra kullandıgım adresi hex ile sakladım ki anlasılmasın diye. İsteseydim bu link ile joymaxa benzeyen fake bir site olusturur ve cogu kişinin hesabına el koyabilirdim anlattıgım bilgiyi fazla kişinin bildigini sanmıyorum. Ama oyunda en büyük derdimiz zaten emek çalınması degil mi? :) Böyle bir dolandırıcılık yapılabileceginin bilincinde olmanızı istedim. Linkin heryerinde joymax.com bile yazsa ana sayfada duyuru yapılmadıkca girmenizi tavsiye etmem. Sonucta hack dedigimiz olay 1-2 yöntemle sınırlı degil, yüzlerce binlerce yöntem var ve büyük hack kurulusları sadece kendi timleriyle paylasıyorlar bunları ki daha cok kullanabilsinler diye. Umarım yardımcı olmuşumdur, Saygılarımla

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stridR -- 31 Ağustos 2009; 21:46:03 >

• Ewt kardeşim çok haklısın.Biraz kötü oldu bu bizm için ama bu joymax bu kadar beleş şey wermez gibime geliyo...
  • Ben birkaç gün önce uyardım, ama millet hemen atladı olaya. Görürsünüz vurgun bu sefer büyük olacak. JBug report'a bu sabah durumu izah ettim cevap bekliyorum. Tahminim web sitede böyle bir kampanyanın olmadığını yarın sabah yazacaklar.. Böyle bir etkinlik olsa, hangi firma olursa olsun gözümüze sokardı emin olun..
  • bende oyunu bırakmasaydım eminim bu tip bir uygulama dolayısıyla benzeri bir açıklamam olurdu.
    Şuan baktığımda sayfalar arası farklar var
    saatlerde 15-20 saniye kayma
    üstte login bar olmaması gibisinden küçük ayrıntılar farklı.

ve ayrıca workurl komutu kullanılmış
    herkesin şifresini vb. değiştirmesini öneririm.
  • @closek

verdiğin konudaki link fake mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaTriX_

@closek

Joymax.com a tıklıyosun ve closek.com a giriyo sence fake mi ?

edit:Sanırım eventi kastettin. Onun hakkında yorum yapamıcam. Ama joymax boyle bi event yapmıs olsaydı sizce anasayfasında kocaman gene yayınlamaz mıydı ? Fake olabilir, hatta büyük ihtimal ama kesin konuşamam. Hackde bazen ben bile şaşırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stridR -- 31 Ağustos 2009; 23:55:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: closek

quote:

@closek

edit:Sanırım eventi kastettin. Onun hakkında yorum yapamıcam. Ama joymax boyle bi event yapmıs olsaydı sizce anasayfasında kocaman gene yayınlamaz mıydı ? Fake olabilir, hatta büyük ihtimal ama kesin konuşamam. Hackde bazen ben bile şaşırıyorum

evet eventi kastettim. o sayfa silk yükleyince çıkıyor popup olarak. bende şüphelenmiştim ama.. tedbirli olmak lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mp4 dönüştürücü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fakat o foto makinası verilen yer silki yükledikten sonra kendiliğinden açılıyor..Kaç silk yükleidğimize göre kuponlarımız oluyor adamlar o bilgileri nasıl elde ediyor ve silk yükledikten sorna o pencereyi açabiliyor?
  • quote:

quote:

@closek

Ben bile derken? .

• Bu bilgiyi ulu orta forumlarda paylaşman hoş değil, uyarıdan çok öğretici olmuş
  • Abracadabranın fake olduguna inanmıyorum.Çünkü b u eventten haberim bile yokken yükledigim silkin kuponları siteye 1 hafta sonra girdigimde duruyordu.Fake bir site nasıl olurda aldıgımız silkin miktarına gore bize kupon verebilir bunu cözemedim.Fake olmadıgına inansamda 5k sp icin charları riske atmaya degmiyecegini düsünüyorum.Zaten gunde 30k kasıyorum :D
  • quote:

quote:

@closek

ya içime kurt düşürdün valla. ama şöle bişi var 200 silk aldım ben senin veridğin konudaki linkten girdim orada 4 kuponum gelmişti silk aldığımızı anlayıp kupon olayını ayarlayabilirlermi ? bunun hakkında bişi diyecek varmı ?

•  Joymax.com İle Başlayan Linklere Dikkat

maksat up olsun
  • "NO EVENT is currently in progress"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.