Şimdi Ara

Doktorlar dizisini izledikten sonra grey's anatomy izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar gerçekten bir kabus gibi. Daha önce grey's anatomy dizisinin çakması doktorlar dizisinin bi 40-45 bölümünü izlemiştim, bugünde grey's anatomy e başlayayım dedim başlamaz olaydım. Doktorlar dizisindeki replikler bile aynı. Yani tamam anladık grey's anatomyden araklamışsınız herşeyi bari replikleri falan çalmasaydınız. Konusunu repliklerini bildiğiniz bir diziyi izlemek gerçekten kötü birşey. Keşke ilk orjinalini izleseydim. Yazıklar olsun bana. Ve grey's anatomy dizinin repliklerine kadar araklayan medyapıma.

• Yapay Zekanın Yanıtı

"Doktorlar"ı İzledikten Sonra "Grey's Anatomy" İzlemeli misiniz?

"Doktorlar" dizisini izledikten sonra "Grey's Anatomy" dizisine yönelmeyi düşünüyorsanız, aralarındaki benzerlikleri ve farklılıkları göz önünde bulundurmalısınız.

Benzerlikler:

• Her iki dizi de tıbbi dramlardır ve Seattle'daki hastanelerde geçmektedir.
    • İki dizide de karakterlerin kişisel yaşamları ve mesleki zorlukları arasındaki dengeyi araştıran karmaşık karakterler yer almaktadır.
    • Her iki dizi de dramatik olay örgüsüleri ve duygusal anlar sunmaktadır.

Farklılıklar:

• Konu: "Doktorlar", Türkiye'deki sağlık sistemini incelerken, "Grey's Anatomy" Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bir hastanede geçmektedir.
    • Karakterler: "Doktorlar" daha gerçekçi ve ilişkilendirilebilir karakterlere odaklanırken, "Grey's Anatomy" karakterleri daha abartılı ve dramatiktir.
    • Ton: "Doktorlar" daha ciddi ve gerçekçi bir tona sahipken, "Grey's Anatomy" daha pembe dizi benzeri ve fazla dramatik sayılabilir.

Hangisini Seçmelisiniz?

Doktorlar dizisini beğendiyseniz, Grey's Anatomy'i de keyifle izleyeceğinizden emin olabilirsiniz. Her iki dizi de ilgi çekici karakterler, dramatik olay örgüsüleri ve duygusal anlar sunmaktadır. Ancak, daha gerçekçi ve ilişkilendirilebilir karakterler arıyorsanız, "Doktorlar" sizin için daha iyi bir seçim olabilir. Daha dramatik ve pembe dizi benzeri bir dizi tercih ediyorsanız, "Grey's Anatomy"e bir şans vermelisiniz.

Sonuç olarak, "Doktorlar" dizisini izledikten sonra "Grey's Anatomy" izleyip izlememe kararınız, kişisel tercihlerinize bağlıdır. İki dizi de tıbbi drama sevenlere benzersiz deneyimler sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Nip/Tuck dan da replik araklamışlardı : ))
  • iki diziyide sevemedim zamanında

Bundan sonrada seyretmeyi düşünmüyorum

bişeylerin çakması tabiki daha kötü olacaktır şaşırmaya gerek yok üstelik bunu (replik çalma vs.) ilk doktorlar ekibi yapmadı
  • Sonunda diyorlardı zaten Grey's Anatomy dizisinden uyarlanmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: My Curse

Sonunda diyorlardı zaten Grey's Anatomy dizisinden uyarlanmıştır.

Uyarlama değil kopyalama yapmışlar resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 4 Nisan 2010; 11:49:26 >
  • benim bildiğim bir sektörden diğer sektöre uyarlama olur.kitaptan sinemaya,diziden sinemaya gibi.bir diziden diğer diziye nasıl uyarlama oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: z for zambrotta

benim bildiğim bir sektörden diğer sektöre uyarlama olur.kitaptan sinemaya,diziden sinemaya gibi.bir diziden diğer diziye nasıl uyarlama oluyor

Yani pompa sahnelerini atıyoruz geri kalanları örf ve adetlere uyarlayarak sunuyoruz demek oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesela grey denilen hatun bizim çakma dizide ela karakteri. Grey denilen hatun tek gecelik ilişki yaşayan bir hatun, bizim dizideki elada namus timsali. Yağmur atacanın rolünde olan orjinal eleman gay gibi görünüyor, bizim çakma dizide ise ana kuzusu olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.