FAKAT ARACIN İÇİNİ YANDAN GÖSTEREN 2.FOTODA SAĞ ARKA KAPI CAMININ BİR KISMINDA ADAM RESMİ VAR YANİ FOTOYU ÇEKEN KİŞİ ERKEK
şu paspasları görünce kusasım geldi satıcının kırtasiyeci olmasıda vurgulanmış artık "İNSANDAN SATILAN" araba ilanlarıgörmek istiyorum ;)]
Bu arabayı süren bayan psikopattır arkadaş.kocasını da döver
Batıkentte bi kızda görmüştüm lacetti full modifiye araç kızda aynı arabası gibi modifiyeli ve kol dışarda ağzında sigara geziyordu. Hayatımda ilk defa böle birşeyle karşılaşmıştım buna şaşırmadım o yüzden
quote:
Orijinalden alıntı: aanil
Batıkentte bi kızda görmüştüm lacetti full modifiye araç kızda aynı arabası gibi modifiyeli ve kol dışarda ağzında sigara geziyordu. Hayatımda ilk defa böle birşeyle karşılaşmıştım buna şaşırmadım o yüzden
Mavi renkmiydi
quote:
Orijinalden alıntı: airbrq_23
quote:
Mavi renkmiydi
evet tanıyormusun yoksa
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: airbrq_23
quote:
Mavi renkmiydi
evet tanıyormusun yoksa
Adanada gördüm ben de 3-4 kere arkada çarşı falan yazıyor 2 kız dolaşıyorlardı sürekli basıyorlardı bide
quote:
Orijinalden alıntı: bykush99
YALAN ARKADAŞLAR BAKIN
İLAN İSMİ NESLİHAN DİYE BİRİ
FAKAT ARACIN İÇİNİ YANDAN GÖSTEREN 2.FOTODA SAĞ ARKA KAPI CAMININ BİR KISMINDA ADAM RESMİ VAR YANİ FOTOYU ÇEKEN KİŞİ ERKEK
Haklısınız
quote:
Orijinalden alıntı: kestamit
quote:
Orijinalden alıntı: bykush99
YALAN ARKADAŞLAR BAKIN
İLAN İSMİ NESLİHAN DİYE BİRİ
Haklısınız
sağolasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme