Şimdi Ara

doktordan memurdan bayandan şimdide modifiyeli hemde bayandan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • modifiye nerede acaba dolma lastiklerde mi kırmızıpaspaslarda mı ?
  • 2 lira fazla kazanicam diye..
  • Bunlardan hersey beklenir
  • Değişen ön ve arka tamponda, yandaki maşpiyerlerde, arkaya takılan spoilerda ve de sanırım ufak tefek çıkartmalarda.

Böyle bir arabayı bayan kullanıyorsa tebrik etmek lazım, yok 2 kuruş için yapılıyorsa allah kahretsin böyle işi.
  • o değilde palionun içine etmişler...
  • eh,idare eder işte....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YALAN ARKADAŞLAR BAKIN

İLAN İSMİ NESLİHAN DİYE BİRİ

FAKAT ARACIN İÇİNİ YANDAN GÖSTEREN 2.FOTODA SAĞ ARKA KAPI CAMININ BİR KISMINDA ADAM RESMİ VAR
    YANİ FOTOYU ÇEKEN KİŞİ ERKEK
  • şu paspasları görünce kusasım geldi satıcının kırtasiyeci olmasıda vurgulanmış artık "İNSANDAN SATILAN" araba ilanlarıgörmek istiyorum ;)]
  • Bu arabayı süren bayan psikopattır arkadaş.kocasını da döver
  • Batıkentte bi kızda görmüştüm lacetti full modifiye araç kızda aynı arabası gibi modifiyeli ve kol dışarda ağzında sigara geziyordu. Hayatımda ilk defa böle birşeyle karşılaşmıştım buna şaşırmadım o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Batıkentte bi kızda görmüştüm lacetti full modifiye araç kızda aynı arabası gibi modifiyeli ve kol dışarda ağzında sigara geziyordu. Hayatımda ilk defa böle birşeyle karşılaşmıştım buna şaşırmadım o yüzden

Mavi renkmiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

quote:

Batıkentte bi kızda görmüştüm lacetti full modifiye araç kızda aynı arabası gibi modifiyeli ve kol dışarda ağzında sigara geziyordu. Hayatımda ilk defa böle birşeyle karşılaşmıştım buna şaşırmadım o yüzden

Mavi renkmiydi

evet tanıyormusun yoksa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

quote:

Mavi renkmiydi

evet tanıyormusun yoksa

Adanada gördüm ben de 3-4 kere arkada çarşı falan yazıyor 2 kız dolaşıyorlardı sürekli basıyorlardı bide

• quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

YALAN ARKADAŞLAR BAKIN

FAKAT ARACIN İÇİNİ YANDAN GÖSTEREN 2.FOTODA SAĞ ARKA KAPI CAMININ BİR KISMINDA ADAM RESMİ VAR

Haklısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kestamit

quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

YALAN ARKADAŞLAR BAKIN

Haklısınız

sağolasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.