Şimdi Ara

Doktor kız kardeşimden telefon numarasını istemiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
0
Favori
53.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olayda herhangi bir suç unsuru yok, ahlaksızlık da yok.

Gayet medeni şekilde şansını denemiş, cevabını almış.
  • samanyolu kadar geniş olanlar gelmiş yine.

Doktor kız kardeşimden telefon numarasını istemiş

• evet meslegini araya koyarak(eger yanlis anlamadiysam) numara istemesi,tanismak istemesi pek hos olmamis katiliyorum;ama bunda kuplere binip olayi buyutmenizi gerektiricek bir durum yok,kardesiniz zaten nosunu vermemis baska da bir durum olmamis.
    sikayet etmekle vs elinize bir sey gecicegini veya doktora bir sey olucagini dusunmuyorum sadece kendi kendinize sinirlerinizi bozmakla kalirsiniz.

bence olayi ustelemeye gerek yok sizin de belirttiginiz gibi taciz vs. olmamis.

tabi bu benim gorusum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya öyle bir konuşuyorlar ki yine sanki çok medeni bir davranış sergilemiş gibi doktor. Bir kere sözü geçen doktor ve hastası. Ayrıca telefon istemek de normal ama bu konumda bu şekilde istemek normal değil. Önce bir insan ile tanışırsın. Sonra duruma göre muhabbet genişler. Ne bileyim "sizinle yine görüşebilir miyim ?" diye sorulabilir. Ama odun gibi sana gelen hastana çıkıp "telefon numaranı verir misin" demesi normal değil. Hadi diyelim normal olsun bu kadarı da, ama kadın olumsuz bir yanıt vermiş ve hoşlanmamış bu durumdan belli ki. E üzerine "peki neden" demek neyin kafasıdır ? Yani sen koskoca bir doktorsun. Bu kadarını algılayamıyor musun? Yani kendini karşında ki kişinin yerine sokamıyor musun, ya da karşında ki kadının yerine ananı düşün ? Herifin biri çıkıyor orta da hiçbir şekilde düzgün bir ikili diyalog yok ve telefon numarası istiyorsun. Olumsuz yanıt aldıktan sonra "peki neden" Saçmalığa gel. Herkes çok medenice olduğunu savunuyor. Şimdi ben dışarda direkt gördüğüm bir insandan telefon numarasını istesem normal mi olur ? Yani bu insan kadın da olsa erkek de olsa bana dönüp "ne alaka" diye bir tepki verir. Ama atıyorum önce kısa bir diyalog kursam tepki almam ne alaka diye. Doktora giden kişi de bir hasta. Panayırda gerçekleşmiyor bu diyalog.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 14 Aralık 2019; 15:17:9 >

• Hangisi doğru?

Doktor, kız kardeşimden telefon numarasını istemiş

Doktor kız, kardeşimden telefon numarasını istemiş
  • Kadınlar,erkekler birbiri ile tanışırlar,sevgili olurlar,arkadaş olurlar,evlenirler vs.Ee tanışmak için bir sebep lazım.Hastada doktora gelmiş bir şekilde tanışmışlar işte.Adamda beğenmiş,aşık olmuş,hoşlanmış olabilir.İstese zaten numarasını kayıtlardan bulur zaten.İstemiş medeni bir şekilde.Refleks olarak neden demiş olabilir doktor.Taciz yoksa,kötü söz yoksa abartılacak bir durum değil.Abartılması için yolda yürürken hiç bir diyalog yokken numaranı versen dese anlarım.Kardeşin istemiyorsa bir daha o doktora gitmesiin en güzeli.

• Neden vermiyorsun ha neden doktora red yemek koymuş.

• Ondan sonrada dr niye dövüyorsun,
  • quote:

Orijinalden alıntı: InnocentHate

samanyolu kadar geniş olanlar gelmiş yine.

aynen aga pompalı tüfekle hastaneyi basmalı. ne demek telefon numarasını istemek ya izmirde yaşıyoruz sanki allah allah ya. memleket iyice gavur doldu affet ya rabbi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

aynen aga pompalı tüfekle hastaneyi basmalı. ne demek telefon numarasını istemek ya izmirde yaşıyoruz sanki allah allah ya. memleket iyice gavur doldu affet ya rabbi

Alıntıları Göster
    kız kardeşinden telefon numarasını istesem ne yaparsın? bunu ana bacı karıştırmak için değil, sadece savunduğun düşünceye ne kadar sadıksın öğrenmek için soruyorum.
  • Şahıslar arasında fazla yaş farkı var mı? Yoksa fazla kafana takma. Benim de 3 tane kız kardeşim var, zamanı gelince birisiyle evlenecekler. Önemli olan o kişinin doğru insan olması, nerede tanıştıklarının bir önemi yok.
  • Bir erkek kendisinden tel no istedikten sonra o gün tüm gününü canı sıkkın geçirmek türk kızlarına mahsustur. Avrupada bu kaale bile alınmaz hatta canı sıkılsa bile dakkalık bir sıkıntı olur ve geçer gider.. senin kızkardeşinin bunu kafasına çok takması tam bir abartı.. sallasın gitsin
  • Önemli nokta ısrar var mı?
    Bir kere sorup red edilince, kestiyse sorun yok ve bu durumda hukuken de bir şey olmaz.
    Israr ettiyse şikayet edebilirsin cimere.
    Ama pompalıyla hastane basarsan, ağır suça girer. İşi oraya götürürsen haklı bile olsan haksızsındır ve durumun vahim, hapiste çürü...

• InnocentHate kullanıcısına yanıt
    banane abi benden mi istiyorsun ? kız kardeşim ne yapmak istiyorsa onu yapar. o da bir insan bir birey. hepimiz eşitiz.

ha sürekli rahatsız eder taciz ederse iş değişir. orası farklı bir mevzu. ayağını eline alır onu yapan.
  • quote:

banane abi benden mi istiyorsun ? kız kardeşim ne yapmak istiyorsa onu yapar. o da bir insan bir birey. hepimiz eşitiz.

ha sürekli rahatsız eder taciz ederse iş değişir. orası farklı bir mevzu. ayağını eline alır onu yapan.
    işte konudaki lavuk da adamın kız kardeşi hayır diyince neden diye sormuş, hayırsa hayır arkadaşım, numarasını medenice istersin sıkıntı yok ama neden diyip uzatmak tacize girer, insanca isterse tamam, ama konudaki doktor dayağı hak ediyor kusura bakma, hiç muhabbetinin olmadığı, bakmakla yükümlü olduğu hasta hayır diyorsa uzatmamalı, uzatamaz, nasıl bir cevap bekliyor da anlayamadım, evliyim dese möt gibi kalacak, bunun dışında da size ilgi duymuyorum, istemiyorum diyebilir bu da kaba bir cevap olur.
  • InnocentHate kullanıcısına yanıt
    doktor-hasta iliskisine katılıyorum böyle birşey yaşanmamalı. yeri geliyor doktora mahrem yerlerimizi açıyoruz. ama neden diye sorması taciz ettiği vs anlamına gelmez bence. 2 3 gün ısrarla devam ederse iş değişir. doktorun hastasına boyle bir davranışta bulunması haricinde basit birsey bence cok şaapmamak lazım.
  • quote:

doktor-hasta iliskisine katılıyorum böyle birşey yaşanmamalı. yeri geliyor doktora mahrem yerlerimizi açıyoruz. ama neden diye sorması taciz ettiği vs anlamına gelmez bence. 2 3 gün ısrarla devam ederse iş değişir. doktorun hastasına boyle bir davranışta bulunması haricinde basit birsey bence cok şaapmamak lazım.
    ya zaten doktor-hasta ilişkisi öyle aynı şekilde kalmalı, neden diye sorması direk olarak tacize girmiyor ama dolaylı olarak giriyor çünkü adam böyle bir cesaret gösterdiğine göre %90 bir dahaki randevuda da aynı sarkıntılıkları yapar, işte dediğim gibi mesela aynı kampüste olduğun, aynı sınıfta olduğun adam gelip merhaba numaranı alabilir miyim dese normal bişi çünkü bi bağlantın tanışıklığın var ama buradaki doktor, doktor-hasta ilişkisine rağmen önce numarayı istiyor bu normal, kadın hayır diyince de neden diyip uzatmaya çalışıyor, nedeni mi var arkadaşım neden güvensin tanımadığı birine, madem o kadar önemliymiş numarası, kadına neden diye sormadan kendisi açıklasaymış neden istediğini.

• Bir kızdan tlf istemek nedir arkadaş dersin gerici olursun ; sadece nazikçe istemiş ve taciz yoksa normal dersin mezhebi geniş olursun. 2 arada 1 derede kaldım şimdi ... Flört olaylarına sıcak bakmayan bir gerici! olarak , ciddi niyetlerin işi sulandırmadan usulünce dile getirilmesinde sakınca görmüyorum. Elbette bu durumda karar sizlere ait ama olay nazikçe bir numara istemeden ibaret ise fazla üstünde durmamak lazım (bence). Lakin daha fazlası varsa şikayet edilmeli. Fakat sonuçta bir şey çıkar mı? ... şüpheli. NOT : Benim de bir kızım var ve bunu dikkate alarak yazdığım düşüncelerim bunlar.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Senin bir kadın olan yakınının telefon numarasını doktor istese, senin için normal mi?
  • O değil de adam doktor olunca milletin mezhebi ne kadar genişliyor hakikaten, şunu bir inşaat işçisi veya çöpçü yapsa twitter'a taşınır adam linç ettirilirdi belkide.

Anlaşıldı bu millet hiç bir zaman değişmeyecek.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.