Şimdi Ara

doktor bana uyuşturucu yazmış :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • soğuk algınlığı şikayeti ile gittim bi ilaç verdi. kapsüll şeklinde.. yutmadan önce araştırayım internetten dedim, bikaç sonuç elde ettim.

ilaç ismi : A-ferin

A-ferin, uyuşturucu olarak kullanılıyor
    http://secim2011.samanyoluhaber.com/h_483413_recetesiz-satilan-a-ferin-kapsul-tehlikeli.html

not: 1 tane yuttum halen yaşıyorum. uyuşukluk yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamurat_670 -- 30 Nisan 2012; 19:02:02 >

• Geçmiş olsun kardeşim. Bu ilacı en son babamın dedesi kullanmıştı. Şimdi yaşamıyor.
  • samanyoluhaber
  • Bendede var ama bu ambalajdan değil.. Gri Renkli bir ilaç türüydü benimki ve kapsülleri dışı plastiğimsi birşey... Anlamıyorum ne olduğunuda.. kırmızı ve mor renkli birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsveç Köftesi

Ona bakarsan eroin de öksürük ilacıymış. Esrarın etken maddesi de MS hastalarında kullanılır. Kime göre, neye göre uyuşturucu?

Ciddiyemi aldı nedir.
  • ooa ferin süper dir aldıkdan 1 2 saat sora başın döner :D falan bilmiyodum uyuşturucu etkisinide diyodum iyi kafa yapıyor doruymuş okumadım haberi neyse güzel dir yani uyumassan 4 5 saat dayanırsan o uyuşukluga geçiyor etkisi

samanyoluymuş vazgeçtim yorumumu da silmiyorum ibret alınsın okumadan bişi yaparsan boyle olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er.Ralp -- 30 Nisan 2012; 18:16:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Yapsa Yapsa İlac Bagımlılık Yapar Haftada 1 Paket A-FERİN yutarsın Okadar
  • aferin i sulandırıp damardan veriyolar ancak bu bir ilaç ağrı kesici. yok yutunca kafa yapar falan hikaye.
  • Ne kafa yapmasından bahsediyorsunuz?
    Sıradan bir ağrı kesici ve ateş düşürücü,hafif uyku getirir sadece.
  • anneme yamıştı doktor hala yaşıyor korkma
  • oo kanka bizede ver kafayı bulalim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.