Şimdi Ara

Doktarlar dizisinin yapımcılarından Allah razı olsun sayesinde hayatım kurtuldu [+18]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle yav he he. gif koyacaklar ve okumadan büyük harflerle okumayın yazıcaklar uzak dursunlar. %100 true story dir ve gerekirse ekmeğe el basıp resim çeker koyarım her neyse başlıyorum sayın konu dışı sakinleri. geçen bi ağrı girdi koluma acile gittim. numara aldım bekliyorum sıramı neyse bi trafik kazası olmuş 3 kişi getirdiler. acil karıştı yeteri kadar doktor da yokmuş herkes koşuşturuyo falan birden ani bir refleksle heyecan verici bir içgüdü oluştu bende. hemen müdahale odasına gittim ama kapıyı açmadılar."vital bulgular stabil" dedim ve ikna oldular beni de içeri aldılar. baktım içerisi kan revan. şuraları dedim bi temizleyin önce. sora yaralılardan birini bana verdiler. yanıma da 2-3 tane asistan verdiler. hemen batın bt,kolonoskopi, kalp grafisi, tomografi, kan ve idrar tahlili, bibliyoterapi, endoskopi, sismografi, biyopsi ve otopsi istedim. kalp masajı yaptım dönmedi, defiyi getirin dedim. 200 e şarjet dedim. çekilin dedim. zıptıss... dönmedi. 360 a şarjet dedim. çekilin dedim. zıptıss... satürasyon 70, tansiyon 120 ye 80, nabız normal... derin bir nefes aldım ve kendime geldim. eldivenleri ve maskeyi sağa sola fırlatarak odadan çıktım. sora başhekim geldi size minnettarız dedi. dedim ne demek kim olsa aynı şeyi yapardı. siz hangi okuldan mezunsunuz dedi. anadolu ünv dedim orda tıp yokki dedi. ne tıpı ben iklimlendirme ve soğutma sistemleri okudum dedim. derin bir sessizlik... meğer benim durumum da önemli bir vakaymış. diziden öğrendiklerim bilinçaltıma yerleşmiş. kaotik nötral sistemimi harekete geçirmiş ve enzim deformasyonu gerçekleşmiş. e haliyle endoplazmik retikulum da işe dahil olunca bu hale gelmişim. ama bana hasta gözüyle değil usta gözüyle baktılar. yeteneklerimi kullanmak istediler ve hızlandırılmış kursa katılarak eksiblerimi kapattım. şimdi hacettepede göreve başladım ve az sonra bir kalp ve bir beyin ameliyatına giricem. aynı anda bir kol, üç bacak ve bir de doku nakli yaparken radyoaktif iyot tedavisi ve bir de yüz nakli gerçekleştiricem. ömer özkan , john travolta ve nicolas cage izleme odasından beni izleyecekler. çok heyecanlıyım. ama gururluyum. teşekkürler show tv, teşekkürler "doktorlar", teşekkürler kutsi, teşekkürler aysun kayacı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadhouseBluess -- 15 Eylül 2012; 19:31:19 >

• Lan bi de ekmeğe el basarım filan demişsin çalıntı hikayeye , beynini kuşa taksak uçmaz , egonu tatmin ettin mi anaokullu ?
  • Güldürdü
  • Bence herkes kendine bir pay çıkarmalı ve belkide sizin için önemsiz olan her yaz günde 5 bölüm yayınlanıyor diye şikayet ettiğiniz dizi birilerinin hayatını kurtarabiliyor artık bundan böyle ağır doktorlar fanıyım kimseye laf söyletmem !11 Doktorlar rulazzz

• GÜLDÜM. Otopsi istedim yazmış la adam

OKUYUN BEYLER KOMİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 15 Eylül 2012; 19:23:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunepee

Öncelikle yav he he. gif koyacaklar ve okumadan büyük harflerle okumayın yazıcaklar uzak dursunlar. %100 true story dir ve gerekirse ekmeğe el basıp resim çeker koyarım her neyse başlıyorum sayın konu dışı sakinleri. geçen bi ağrı girdi koluma acile gittim. numara aldım bekliyorum sıramı neyse bi trafik kazası olmuş 3 kişi getirdiler. acil karıştı yeteri kadar doktor da yokmuş herkes koşuşturuyo falan birden ani bir refleksle heyecan verici bir içgüdü oluştu bende. hemen müdahale odasına gittim ama kapıyı açmadılar."vital bulgular stabil" dedim ve ikna oldular beni de içeri aldılar. baktım içerisi kan revan. şuraları dedim bi temizleyin önce. sora yaralılardan birini bana verdiler. yanıma da 2-3 tane asistan verdiler. hemen batın bt,kolonoskopi, kalp grafisi, tomografi, kan ve idrar tahlili, bibliyoterapi, endoskopi, sismografi, biyopsi ve otopsi istedim. kalp masajı yaptım dönmedi, defiyi getirin dedim. 200 e şarjet dedim. çekilin dedim. zıptıss... dönmedi. 360 a şarjet dedim. çekilin dedim. zıptıss... satürasyon 70, tansiyon 120 ye 80, nabız normal... derin bir nefes aldım ve kendime geldim. eldivenleri ve maskeyi sağa sola fırlatarak odadan çıktım. sora başhekim geldi size minnettarız dedi. dedim ne demek kim olsa aynı şeyi yapardı. siz hangi okuldan mezunsunuz dedi. anadolu ünv dedim orda tıp yokki dedi. ne tıpı amk ben iklimlendirme ve soğutma sistemleri okudum dedim. derin bir sessizlik... meğer benim durumum da önemli bir vakaymış. diziden öğrendiklerim bilinçaltıma yerleşmiş. kaotik nötral sistemimi harekete geçirmiş ve enzim deformasyonu gerçekleşmiş. e haliyle endoplazmik retikulum da işe dahil olunca bu hale gelmişim. ama bana hasta gözüyle değil usta gözüyle baktılar. yeteneklerimi kullanmak istediler ve hızlandırılmış kursa katılarak ekgiblerimi kapattım. şimdi hacettepede göreve başladım ve az sonra bir kalp ve bir beyin ameliyatına giricem. aynı anda bir kol, üç bacak ve bir de doku nakli yaparken radyoaktif iyot tedavisi ve bir de yüz nakli gerçekleştiricem. ömer özkan , john travolta ve nicolas cage izleme odasından beni izleyecekler. çok heyecanlıyım. ama gururluyum. teşekkürler show tv, teşekkürler "doktorlar", teşekkürler kutsi, teşekkürler aysun kayacı...

OKUMAYIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "vital bulgular stabil"

• quote:

Öncelikle yav he he. gif koyacaklar ve okumadan büyük harflerle okumayın yazıcaklar uzak dursunlar. %100 true story dir ve gerekirse ekmeğe el basıp resim çeker koyarım her neyse başlıyorum sayın konu dışı sakinleri. geçen bi ağrı girdi koluma acile gittim. numara aldım bekliyorum sıramı neyse bi trafik kazası olmuş 3 kişi getirdiler. acil karıştı yeteri kadar doktor da yokmuş herkes koşuşturuyo falan birden ani bir refleksle heyecan verici bir içgüdü oluştu bende. hemen müdahale odasına gittim ama kapıyı açmadılar."vital bulgular stabil" dedim ve ikna oldular beni de içeri aldılar. baktım içerisi kan revan. şuraları dedim bi temizleyin önce. sora yaralılardan birini bana verdiler. yanıma da 2-3 tane asistan verdiler. hemen batın bt,kolonoskopi, kalp grafisi, tomografi, kan ve idrar tahlili, bibliyoterapi, endoskopi, sismografi, biyopsi ve otopsi istedim. kalp masajı yaptım dönmedi, defiyi getirin dedim. 200 e şarjet dedim. çekilin dedim. zıptıss... dönmedi. 360 a şarjet dedim. çekilin dedim. zıptıss... satürasyon 70, tansiyon 120 ye 80, nabız normal... derin bir nefes aldım ve kendime geldim. eldivenleri ve maskeyi sağa sola fırlatarak odadan çıktım. sora başhekim geldi size minnettarız dedi. dedim ne demek kim olsa aynı şeyi yapardı. siz hangi okuldan mezunsunuz dedi. anadolu ünv dedim orda tıp yokki dedi. ne tıpı amk ben iklimlendirme ve soğutma sistemleri okudum dedim. derin bir sessizlik... meğer benim durumum da önemli bir vakaymış. diziden öğrendiklerim bilinçaltıma yerleşmiş. kaotik nötral sistemimi harekete geçirmiş ve enzim deformasyonu gerçekleşmiş. e haliyle endoplazmik retikulum da işe dahil olunca bu hale gelmişim. ama bana hasta gözüyle değil usta gözüyle baktılar. yeteneklerimi kullanmak istediler ve hızlandırılmış kursa katılarak ekgiblerimi kapattım. şimdi hacettepede göreve başladım ve az sonra bir kalp ve bir beyin ameliyatına giricem. aynı anda bir kol, üç bacak ve bir de doku nakli yaparken radyoaktif iyot tedavisi ve bir de yüz nakli gerçekleştiricem. ömer özkan , john travolta ve nicolas cage izleme odasından beni izleyecekler. çok heyecanlıyım. ama gururluyum. teşekkürler show tv, teşekkürler "doktorlar", teşekkürler kutsi, teşekkürler aysun kayacı...

otopsi yazmasaydın inancaktım

• Güldüm
  • okuyun okuyun güzel
  • Endoplazmik bir kulum.
  • çok iyi

• güzel
  • guzel olmus yaz arada ;)

• Komik csb beyler, okumaktan zarar gelmez. Ama okumazsanız da olur, opsiyonel.
  • gelince okuyacam
  • quote:

Öncelikle yav he he. gif koyacaklar ve okumadan büyük harflerle okumayın yazıcaklar uzak dursunlar. %100 true story dir ve gerekirse ekmeğe el basıp resim çeker koyarım her neyse başlıyorum sayın konu dışı sakinleri. geçen bi ağrı girdi koluma acile gittim. numara aldım bekliyorum sıramı neyse bi trafik kazası olmuş 3 kişi getirdiler. acil karıştı yeteri kadar doktor da yokmuş herkes koşuşturuyo falan birden ani bir refleksle heyecan verici bir içgüdü oluştu bende. hemen müdahale odasına gittim ama kapıyı açmadılar."vital bulgular stabil" dedim ve ikna oldular beni de içeri aldılar. baktım içerisi kan revan. şuraları dedim bi temizleyin önce. sora yaralılardan birini bana verdiler. yanıma da 2-3 tane asistan verdiler. hemen batın bt,kolonoskopi, kalp grafisi, tomografi, kan ve idrar tahlili, bibliyoterapi, endoskopi, sismografi, biyopsi ve otopsi istedim. kalp masajı yaptım dönmedi, defiyi getirin dedim. 200 e şarjet dedim. çekilin dedim. zıptıss... dönmedi. 360 a şarjet dedim. çekilin dedim. zıptıss... satürasyon 70, tansiyon 120 ye 80, nabız normal... derin bir nefes aldım ve kendime geldim. eldivenleri ve maskeyi sağa sola fırlatarak odadan çıktım. sora başhekim geldi size minnettarız dedi. dedim ne demek kim olsa aynı şeyi yapardı. siz hangi okuldan mezunsunuz dedi. anadolu ünv dedim orda tıp yokki dedi. ne tıpı amk ben iklimlendirme ve soğutma sistemleri okudum dedim. derin bir sessizlik... meğer benim durumum da önemli bir vakaymış. diziden öğrendiklerim bilinçaltıma yerleşmiş. kaotik nötral sistemimi harekete geçirmiş ve enzim deformasyonu gerçekleşmiş. e haliyle endoplazmik retikulum da işe dahil olunca bu hale gelmişim. ama bana hasta gözüyle değil usta gözüyle baktılar. yeteneklerimi kullanmak istediler ve hızlandırılmış kursa katılarak eksiblerimi kapattım. şimdi hacettepede göreve başladım ve az sonra bir kalp ve bir beyin ameliyatına giricem. aynı anda bir kol, üç bacak ve bir de doku nakli yaparken radyoaktif iyot tedavisi ve bir de yüz nakli gerçekleştiricem. ömer özkan , john travolta ve nicolas cage izleme odasından beni izleyecekler. çok heyecanlıyım. ama gururluyum. teşekkürler show tv, teşekkürler "doktorlar", teşekkürler kutsi, teşekkürler aysun kayacı...

Benim olay şu:

aynı hikayenin, dr.house stili

• Yaptıgın dogru bısey değil bu hırsızlığa girer ve seni şikayet edebilirler

http://www.inci Caps.com/c/2e9bzpyeo/ birleşik yazın

bilişim suçlarına giriyor bu çaldıkların bilgin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlluminatici -- 15 Eylül 2012; 19:31:52 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.