Bildirim
Doğuş Üniversitesi hakkında bilgi verebilirmisiniz ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
up -
Hangi bölüm? -
elektronik ve haberleşme -
Üniversiteye yakın bir çevrede oturuyorum ve giden tanıdıklarım mühendislik bölümlerinin iyi olduğunu söylüyor..Kampus ortamı ise maalesef yok..Yani aradığımız çayır-çimen gibi bir durum söz konusu değil..Onun dışında diğer bilen arkadaşlar yardımcı olurlar.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ikaraer
Üniversiteye yakın bir çevrede oturuyorum ve giden tanıdıklarım mühendislik bölümlerinin iyi olduğunu söylüyor..Kampus ortamı ise maalesef yok..Yani aradığımız çayır-çimen gibi bir durum söz konusu değil..Onun dışında diğer bilen arkadaşlar yardımcı olurlar..
yardımcı olan yok bu yüzden öncelikle teşekkür ederim kampüs yaşamı çok da sorun olmaz benim için 4-5 sene idare edilebilir sonuçta ilerdeki yaşamım daha önemli fakat araştırmalar yapıyorumda pek memnun olmayan insan çok gibi ama bilmiyorum aslında orada okuyan biri ilgilense güzel olur -
ben de doğuş bilgisayar mühendisliği yazdım muhtemelen orası gelicek.
yazmadan önce okulla görüştüm. mühendislik fakültesi acıbadem kampüsünde. ulaşımı iyi. metroya çok yakın. anadolu yakasında oturuyorsan sorunsuz gidersin. kampüsü arkadaşların da dediği gibi çimenlik falan değil, normal binalar ama bana kalıras böylesi daha iyi.
6 yıl kesintisiz burs olduğunu söylediler yani hazırlığı falan da bu bursla okuyabilirsin. okulda 6 yıl sınavla kazandığın bursla kalma hakkın var. 6 yılı geçerse paranın tamamını ödüyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Maykıl.
yazmadan önce okulla görüştüm. mühendislik fakültesi acıbadem kampüsünde. ulaşımı iyi. metroya çok yakın. anadolu yakasında oturuyorsan sorunsuz gidersin. kampüsü arkadaşların da dediği gibi çimenlik falan değil, normal binalar ama bana kalıras böylesi daha iyi.
6 yıl kesintisiz burs olduğunu söylediler yani hazırlığı falan da bu bursla okuyabilirsin. okulda 6 yıl sınavla kazandığın bursla kalma hakkın var. 6 yılı geçerse paranın tamamını ödüyorsun.
hocam bu şekilde yorumlar okula teşvik edici fakat bazı sözlüklerde önr ( itü, ekşi ) okulun iflas durumu gibi yazılar yazılmı 2012 yılı içerisinde bu konu hakkında bilginiz varmı birde yaz okulu durumu nasıl biliyormusunuz yani kredi başı ücret felan
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maykıl.
6 yıl kesintisiz burs olduğunu söylediler yani hazırlığı falan da bu bursla okuyabilirsin. okulda 6 yıl sınavla kazandığın bursla kalma hakkın var. 6 yılı geçerse paranın tamamını ödüyorsun.
hocam birde 6 yılı geçerse 1 senenin tamamını mı yoksa 6 senenin mi ? -
hocam bende bilişim ile kontrol ve otamasyon müh arasında kaldım -
quote:
Orijinalden alıntı: freeday
hocam bende bilişim ile kontrol ve otamasyon müh arasında kaldım
hocam bölümler hakkında biligim yokda üiversiteden biraz tereddüt ediorum -
hocam üniversite uzunçayır durağında kampüs yok biraz garip yani :D -
quote:
Orijinalden alıntı: freeday
hocam üniversite uzunçayır durağında kampüs yok biraz garip yani :D
: D gar,p ama sence ıspartada veya malatyada okumak mı doğuşta okumak mı ? -
bende elektronik haberleşme ve kontrol otomasyon yazdım. Sıralamalarınız kaç beyler sizin -
Kazandınız mı? Kazandıysanız hangisi? Ben de doğuş kontrol ve otomasyon istyorumda..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mrsdgn
Kazandınız mı? Kazandıysanız hangisi? Ben de doğuş kontrol ve otomasyon istyorumda..
hayır daha üst sıraya başka yer yazdım orası geldi :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X