Şimdi Ara

Doğunun Limanları--Amin Maalouf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kitabı az önce bitirdim. İncecik bir kitap olmasına rağmen çok şey anlatıyor. Kitabı okurken zaman zaman gözlerim doldu. Muhteşem bir aşk hilayesi. Tavsiye ediyorum mutlaka okuyun.

• evet ben de okudum gerçekten harika bir kitap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: woop

Bu kitabı az önce bitirdim. İncecik bir kitap olmasına rağmen çok şey anlatıyor. Kitabı okurken zaman zaman gözlerim doldu. Muhteşem bir aşk hilayesi. Tavsiye ediyorum mutlaka okuyun.

Bana biraz kitaptan bahseder misin?

Bir de Amin Maalouf'u çok duydum.Merak ettiğim bir kaç şey var.Amin Maalouf'un üslubu nasıl?kitabın akıcılığı nasıl?kitabını okurken gerçekten bir şeyler kazandığınızı hissediyor musunuz?

Teşekkürler
  • Merak ettiğim bir kitap.En kısa zamanda okuyacağım.
  • @ Méchatronic
    yazar edebi değeri yüksek romanlar yazıyor. kitap çok akıcı. evet kitabı okurken bir şeyler kazıyorsun ama bu durum okuyanla da ilgili. Hayata dair bir şeyler öğrenmek isteyen insanlar için iyi bir kitap.
    size tavsiyem yazarı tanımak için Amin Maalouf'un bu kitabını okuyun zaten ince bir kitap(180 sayfa). beğenmeseniz bile çok büyük bir kaybınız olmaz.
  • Roman okuyucuya son derece akıcı bir yolculuk yaşatıyor. Eğer sık kitap okuyan biriyseniz hikayesi ve yalın anlatımı ile kendini bir çırpıda okutacak türden. Esasen ben yazarı ilk bu kitabıyla tanıdım ardından Semerkand ve Afrikalı Leo ile kalite bakımından rüşdünü ispatladı. Üçü de güzel kitaplar ancak Semarkand bambaşka bir tat bambaşka bir kitap doğrusu. Ayrıca Simyacıyı okuyup beğendiyseniz Afrikalı Leo ile Simyacı'nın yolunu birde tersten yürüyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: woop

@ Méchatronic
    yazar edebi değeri yüksek romanlar yazıyor. kitap çok akıcı. evet kitabı okurken bir şeyler kazıyorsun ama bu durum okuyanla da ilgili. Hayata dair bir şeyler öğrenmek isteyen insanlar için iyi bir kitap.
    size tavsiyem yazarı tanımak için Amin Maalouf'un bu kitabını okuyun zaten ince bir kitap(180 sayfa). beğenmeseniz bile çok büyük bir kaybınız olmaz.

Kitabı listeme ekliyorum.Bilgilendirmen için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alamut Kalesi Kitapları
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amin Maalouf iyi güzel de bana biraz ağır geldi
  • Amin Maalouf

2.kitabını okuyorum ama Semerkant süperdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

Amin Maalouf

2.kitabını okuyorum ama Semerkant süperdi.

ben henüz semerkantı okumadım. kitap elimde var ama bi türlü elim gitmiyo okumaya. bu kadar beğenen varsa elbet güzeldir hemen başlıyım.
  • Kitaba başladığımda bende senin gibiydim ama zorla kendini ve başla
  • sonunda ağlamıştım be
  • Bende c.tesi günü amin malouf-çivisi çıkmış dünya kitabını aldım.Kitabı ödev olduğu için aldım türü denemeymiş galiba cuma gününe kadar okumam gerekiyor bitirince yorum yaparım :)
  • Semerkant bana biraz karışık geldi.

Kadı,Nizam,Melikşah,Nizammülk bunların hepsi birbirine girdi

Sadece Ömer Hayyam ve Hassan Sabbah'ı karıştırmıyorum o kadar
  • İnkılap Tarihi hocamız bu kitabı çok eleştirmiştir. İçinde yanlış veya yalan tarihi bilgiler varmış. Yayın evini bile eleştirmişti, böyle kitabı bastığı için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet Çelik

İnkılap Tarihi hocamız bu kitabı çok eleştirmiştir. İçinde yanlış veya yalan tarihi bilgiler varmış. Yayın evini bile eleştirmişti, böyle kitabı bastığı için...

İnkılap hocanız galiba tam bir akepe sempatizanı

Bu hocalar genelde Taraf gazetesi okur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Méchatronic

quote:

İnkılap Tarihi hocamız bu kitabı çok eleştirmiştir. İçinde yanlış veya yalan tarihi bilgiler varmış. Yayın evini bile eleştirmişti, böyle kitabı bastığı için...

Aksine, AK Parti düşmanıdır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Méchatronic

quote:

Aksine, AK Parti düşmanıdır.

İlginç.Hassan Sabbah'ın tutumunu beğenmemiş olabileceği aklıma geldiği için öyle söyledim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.