Şimdi Ara

Doğum Günüm ama Çok yalnızım lan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailemden bi kişi bile hatırlamadı ve kutlamadı.

• HOCAM! Kendine gel saçmalama
    Doğum günü hatırlamak zorunda deil kimse !!! bunu öğren önce.!! kaç yaşındasın iblmyorum ama artık bu devirde olamz yani aaaa ertyğral karaman bursa şampiyon olduydu 2011 hatırla sadece ve azim güçtür anlamışındır işte yani dicem takma bu kadar
  • Doğum günün kutlu olsun kardeşim . Benim de 1 ay önce doğum günümdü .
  • Doğum günün kutlu olsun.
  • Telefonu bıraksam bi kenara ailem dışında kimse aramaz bile beni bende çok yalnızım , kardeşim dediklerim kutlamaz uzaktakiler kutlar.

Doğum günün kutlu olsun
  • iyi ki doğdun :'))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağolun forumdaşlarım yalnız bırakmadığınız için çok mutluyum. :')

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 27 Ağustos 2016; 23:06:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim doğum günümde dündü ve Amcamla Ailemden başka kimse kutlamadı , hediye falan alanda olmadı ben doğum günümden 2 gün önce kendime internetten hediye almıştım normalde tam doğum günümde gelmesi lazımdı bende biri bana hediye gönderdi sanıp paketi hunharca açacak mutlu olacaktım ama kargo geç geldi sonuç olarak mutsuzum

Edit : Bu arada doğum günün kutlu olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gray Hat Ghost -- 27 Ağustos 2016; 23:08:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

HOCAM! Kendine gel saçmalama
    Doğum günü hatırlamak zorunda deil kimse !!! bunu öğren önce.!! kaç yaşındasın iblmyorum ama artık bu devirde olamz yani aaaa ertyğral karaman bursa şampiyon olduydu 2011 hatırla sadece ve azim güçtür anlamışındır işte yani dicem takma bu kadar

Niye hocam ailemiz tarafından da hatırlanmayacaksak önemsenmeyeceksek ne anlamı var hayatın. Robot değiliz biz duygularımız var hüzünleniriz ağlarız , mutlu olurur güleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

HOCAM! Kendine gel saçmalama

Niye hocam ailemiz tarafından da hatırlanmayacaksak önemsenmeyeceksek ne anlamı var hayatın. Robot değiliz biz duygularımız var hüzünleniriz ağlarız , mutlu olurur güleriz.

hocam dedim gibi şampiyonluk bursa fatih terim aykut falan dönemleri o hatırla azim getiriyo bi kız vardı olmuyodu sevgilisi geldi aşırı mutlu sevgililer güünüde instada paylaşıyo bizim çcouk gördü kıskandı hatta plaotnğiydi bunun eskiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Corpax

Benim doğum günümde dündü ve Amcamla Ailemden başka kimse kutlamadı , hediye falan alanda olmadı ben doğum günümden 2 gün önce kendime internetten hediye almıştım normalde tam doğum günümde gelmesi lazımdı bende biri bana hediye gönderdi sanıp paketi hunharca açacak mutlu olacaktım ama kargo geç geldi sonuç olarak mutsuzum

Edit : Bu arada doğum günün kutlu olsun

Teşekkür ederim hocam insan mutlu oldukça morali yükselir hayata sımsıkı tutunur. Ben hediye falan beklemedim yalnızca bir kaç güzel kelam ama hatırlamadılar. :'(

• Sen de sünnet düğününe çağırmazsın onları.
  • Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt
    Hepi birtdey :)

• O zaman biz de dh ailesi olarak kutlayalım hocam dgko ;)

• Happy birthday

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzülme be dogum günün bugun senin üzülmek yasak sana . Unutmaki kendini en çok kendin mutlu edebilirsin herzaman başkalarına ihtiyacın yok . DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUUN NİCE SENELERE

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogum gunun kutlu olsun DH li kardes

• Vay arkadas bu kadar sorun ediyonuzmu ya bunu benimkide 20siyde ben bile hatirlamamisim 22sinde anaaa benim doğum günüm 20siydi la gibi bir tepki verdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.