Şimdi Ara

DOĞUDA TIP MI MEZUN MU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
2
Favori
7.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sınavdaki netlerim geçen seneye göre 18-20k arasında geliyor. Sizce bu sene gitmeli mi yoksa mezuna kalmalı mıyım? Aldığım bir haberden dolayı kendimi sınava veremedim normalde yaptığım netlere yaklaşamadım bile. Aslında temelime güveniyorum fen lisesi mezunuyum ama bir sene daha dayanabilir miyim kararsızım.

Bu veya buna yakın seviyelerden mezuna bırakan arkadaşlar deneyimlerini benimle paylaşırsa çok sevinirim.

Hepinize iyi forumlar :)

• Tıp fakültesi okuyan ogrencinin çok fazla sosyal yasantisi olmuyor maalesef.sosyal yaşantıyı geçtim yaz tatili bile yapamiyorlar neredeyse.
    Yani doğu Batı farketmez, konuma çok takılmayın. Kaliteli okulun tabiki artısı var fakat önemli ulan uzmanligini nerden aldığın esas konu bu.
    Bence git doğuda temel Tıp eğitimini Tamamla ve ardından iyi bir üniversiteden uzmanligini al. Tıp Fakültesini kars ta okumakla istanbulda okumak arasında çok fark yok ama uzmanligini kars ta almakla istanbul izmir ankara da almak arasında epey bir fark var.
    Amacın doktor olmaksa git oku kardeşim nerde olursa olsun.sonra da deli gibi tus a hazırlan en baba unilerden birinden al uzmanligini bak keyfine.
    En kutsal meslektir doktorluk, hayat kurtarmak insanı sağlığına kavuşturmak kadar güzel bir şey olabilir mi hayatta.
    Allah yolunu açık etsin, herşey gönlünce olsun kardeşim.
  • Hocam sıralamalar açıklandıktan sonra beni bulun. Size çok yardımcı olacağımı düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Raveen kullanıcısına yanıt
    hocam müsaitseniz pm'den görüşebilir miyiz ?
  • Ecatre kullanıcısına yanıt
    Buyurun.

• Doğuda herhangi bir yere gideceğine (zaten Doğuda yaşamıyorsan) bir sene daha rahat rahat sıcacık evinde hazırlanmak her türlü iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galeksus4 -- 21 Haziran 2019; 20:48:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galeksus4 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam dikkate alacağım. :)
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eczacılık mı hukuk mu?
    10 yıl önce açıldı
    Hukuk mu Eczacılık mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok daha iyi yaparım diyorsanız seneye kalın bence.

• 20k güzel sıralama geri atma riskin fazla ama gerçekten inanıyorsan kalmalısın

• Kesinlikle kal zaten 6 yıl okuyacaksın 1 yıl hiçbir şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğuda tıpa git tıp okuyan birisi olarak söylüyorum

• Leo Messi Kun kullanıcısına yanıt
    Kalırsam ilk 3k ya girebileceğimi düşünüyorum hocam sınava 1 ay kala yaptığım netler o yöndeydi
  • otelmitrivago kullanıcısına yanıt
    6 yıl uzun bir süre hocam o yüzden kararsız kaldım ben de
  • 4yilmezun 4 kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum işin aslı hocam ingilizce tıptaki hazırlık senesini mezunda harcayabilirim diye düşündüm
  • LesAnders kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi üniversitede okuyorsunuz? Sizce tıp için üniversitenin çok önemi var mı mühendislik gibi ?
  • Hocam konser falan için dememiştim. Puanı en düşük olan üniversiteler doğuda . Ek iş ve yurt bulma konusu da daha sıkıntılı diye biliyorum.
  • Ecatre kullanıcısına yanıt
    Bu zamanda meslek beğenmeme gibi seçeneğimiz kalmadığı için nere olursa dene !

• hocam mezuna kalmak zor bir şey siz iyi ölçün tartın hani bütün bir yıl verdiğim bu kararın arkasında dururum tüm gücümle çalışırım diyorsanız kalın 1 sene daha.Ama gerçekten iyi düşünün ve sene içinde aldığınız karar ne olursa olsun onun arkasında durabileceğiniz bir karar olsun.Umarım puanınız beklediğinizden iyi gelir bu ikilemde kalmazsınız.Ben de çok bu ikilemde kaldığım için anlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raveen kullanıcısına yanıt
    Hangi unide okuyorsunuz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.