Şimdi Ara

DOĞU EKSPRESİ KARS-BATUM GÜRCİSTAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ygs-lys sürecinden fazlaca bıkmış bir birey olarak değişik bir şeyler yapmaya karar verdim doğu ekspresiyle kars a gidip orayı gezdikten sonra batum'a geçmeyi düşünüyorum.daha önce batum'a giden veya kalınabilecek hostel-pansiyonlar hakkında bilgisi olan varsa her yardıma açığım iyi günler..



  • Batum Gece Hayatı Tavsiye

    Merhaba arkadaslar ben Mert Inan , Batum Gece Hayati 2015 teki makalemizin devami niteligindeki bu yazimizda ; 1 yillik surecte Batum'da ne degisti , bagimsiz olarak Batum'u ziyaret eden arkadaslarimiza ne gibi tavsiyeler verebiliriz ve birkac trajikomik tecrubeyle sizleri bilgilendirmeye calisacagim . Umarim keyif alirsiniz ve yararli bir sunum olur . . .


    Batum Striptiz Klup '' Ukrayna Escortlari '' yazinin ustune tiklayiniz

    Mert İnan : +90 537 396 17 27 ( Whatsapptan da ulaşabilirsiniz )

    +995 555 50 97 07 ( Viberden de ulaşabilirsiniz - sesli gorusme )

    Gece klupleriyle baslamak istiyorum ; Batum gece klupleri konusunda gercekten beklenenin cok fazla seviyede altinda bunun nedeni buradaki gece klubu duzenlerinin eglence amacli degilde sadece ticaret odakli olmasindan kaynaklaniyor. Bir gece klubune girersiniz ortama bakarsiniz eglenirsiniz tabii dogal olarak bir noktadan sonra artik kadin odakli bakarsiniz herseye ama Batum'da kisisel anlamda bu biraz farkli cunku gece klubune girdiginiz andan itibaren tam anlamiyla eglencenin disinda bir kadin pazari konumunda . Bunu bu kadar vurgulamamin nedeni gelen misafirlerimin ozellikle gece klubu kulturu olanlarin yaptigi oz elestiriler .



    Ve gelelim Batum'da gece klupleri ne kadar guvenli . Abi guvenli falan degil bunu net olarak bir kac alintiyla da vurgulayacagim . Ornegin ; Sarp sinir kapisindan giris yaptiniz daha sonra yamyam taksiciler '' Gel abi cok ucuza goturcem , gel abi kadin mi istiyorsunuz , gel abi 30 lari , gel abi 40 lari , gel abi guzel disco var '' . . . Herneyse bunlardan bir tanesine kandiginizi dusunelim , taksici sizi yolda guzelde bir muhabbetle gece klubune dogru goturur belki dusunursunuz ya iyi insana denk geldik falan , hepsi hikaye abi kanmayin :) Cunku gece klubune taksicinin sizi goturmesi demek , 4 kisi oldugunuzu varsayarsak , kisi basi 150lariden gece klubunun taksciye verecegi 600lari demek . Bu adamlarin zaten asgari ucreti 400 lari , bazisinin daha dusuk . Bu yuzden sizi o taksiye bindirmek icin elinden geleni yapacaktir . Ve gece klubune girdiniz , taksicinin aldigi komisyondan dolayi hesabiniz 1000lariden baslar ama hicbirsey yapamazsiniz cunku hesap gelene kadar size oyle bir ilgi oyle bir alaka vardir ki farkina varamazsiniz bile , daha sonra hesap geldigi vakit sadece bir tezgahin icinde bulundugunuzu ve cikamayacaginizi farketmeniz cok fazla zaman almaz .



    Kadin konusuyla devam edelim , gece klubune girdiniz , zaten ortada makul bir kadin pazari olacak . Herkes size bakiyor herkes ilgi gosteriyor , ve artik biraz da alkolden sonra ozguveniniz hat safhada kadina dogru ilerliyorsunuz . Konusmaya basladiniz hersey guzel kadin muhabbet ortam ve artik geldi pazarlik . Anlastiniz vs vs ama kadin sadece tek bir sey icin israrci '' benim istedigim otele gidelim lutfen orasi cok guvenli orasi hem ucuz da '' . Siz alkolunde etkisiyle tabii ki genel olarak gozlemlerim sonucu konusuyorum , kabul edeceksiniz ve hayatiniz hatasi :) . Otele cok guzel cok modern bir bayanla gideceksiniz fakat otel odasina girdiginiz andan itibaren kadin baslayacak ; '' canim once para sonra ise baslayalim '' ve parayi aldigi andan itibaren o modern o tatli kadin bir anda bir zebaniye donusecek cunku zaten hersey planli , oradan cikmak icin o yataga girmemek icin elinden geleni yapacak ve oradan galip ayrilacak . Deplasmandasiniz ve taksiciyle baslayip gece klubu hesabiyla devam eden olumsuzluklarda kadin da buna eklenince , maddi anlamda butcenizden fedakarlik ettiginiz bu ortamda 3-0 yenik durumdasiniz . Yani kaba bir tabirle paranizla rezil oldunuz ama bu kimsenin umrunda degil , uzucu olan da bu .



    Peki biz ne yapıyoruz ; Havaalanı transferi ya da kara yolu ile geldiyseniz başlangıç olarak , Batumiçi ulaşımınızı özel lüx araçlarımızla karşılıyoruz . Konaklamanızı tercihinize göre lüx rezidanslarda veya bizim anlaşmalı olduğumuz güvenli ve lüx otellerde ayarlıyoruz . Gün içi Batum gezimizde masaj salonu faaliyetleri vs randevu evleri gibi aktivitelerle bütünleştiriyoruz ekstra olarak şehir turu , teleferik , botanikpark gibi faaliyetlerimizle gün içi turumuzu tamamlıyoruz . Ki burada ki en önemli nokta bizi bir rehber olarak görmemeniz çünkü yabancı bir insanın yönlendirmeleri biraz rahatsız edici olabilir bu yüzden samimiyet bizim için en önemlisi . Gün içi faaliyetlerimiz sona erdiğinde striptiz kluple başlayıp daha önce cebinize koydugunuz 5 er 10 ar larilerle istediğiniz striptizciyi masada bahşiş karşılığı striptiz dans yaptırma eğlencesine geçiyorsunuz . Ekstra faaliyetlerde özel oda da çıplak dans gösterisiyle devam ediyoruz geceye . Hesap konusu vs en son kafanıza takacağınız konu çünkü gideceğimiz yerler vs Batumdaki herhangi bir gece klubu , bunların hepsi benim avucumun içinde ve kontrolum altında olan yerler . Bir kafeye gidip oturdunuz varsayın ve gelecek hesaba sadece gülün . Striptiz klup faaliyetimiz bittikten sonra yine tercihinize göre sizden aldığım bilgilerle sizin tarzınıza uygun , Batumdaki 28 gece klubunden bir tanesine gidiyoruz ve geceyi mutlu mesut bir şekilde noktalıyoruz ;) Minimum 2 gün kalan misafirlerimiz için de 2. gün için gece aldıkları arkadaşlarla sauna hamam buhar banyosu ve sonucunda dinlenme odasında vakit geçirme gibi alternatif düşüncelerde mevcut olabilir . Batum tatiliniz için tek yapmanız gereken geliş tarihinizi belirlemek ve benle iletişime geçmek . Şimdiden görüşmek üzere . . .

    ''TATİLİNİZİ ERTELEMEYİN ''


    Bizim misafirimiz olmanızın avantajları ;,

    - Gürcistan pasaport kontrolde kimliğimizde problem çıkar diye korkmayın , ne olursa olsun sınırsız çevremiz ile her durumda yanınızdayız .

    - Batum sınırlarına girdiğiniz andan itibaren kişi sayısına göre değişken 4 adet 4*4 ve 5 adet lüx aracımızla , 24 saat ulaşımınız vip bir refakat şeklinde geçmesi için her türlü imkanı sağlıyoruz .

    - Gece hayatı , birinci planımızda olsa da Batum hakkındaki yoğun bilgi birikimimiz ile öğlen Batum'un gezilecek görülecek yerlerinde size refakat edip en azından tarihi bir gezi ekstranız olmasını da sağlıyoruz .

    - Batum'un üst seviye Gürcü restorantlarında damak tadınıza uygun ve en azından tatlı bir keşif ile tatilinizi sonlandırmanızı amaçlıyoruz .

    - Gün içi gezimizde cinsel odaklı Çin masaj salonu aktivitemiz ile bir nebze kafanızdaki o ''relax'' oluşumunu hızlandırıyoruz .

    - Yine gün içi gezimizde farklı bir aksiyon farklı bir deneyim açısından ''randevu evi '' faaliyetiyle birazda trajikomik anılarla sizi uğurlamayı amaçlıyoruz .

    - Sizin rahat şekilde konaklamanız açısından önceden rezerve edilmiş ''rezidans ya da tercihe göre standartları yüksek otellerimiz '' ile konforlu bir şekilde istirahat etmeniz en azından da bu hizmetin vip olmasının ana unsurlarını hazırlıyoruz .

    - Konaklayacağınız yerler , Batum merkezdedir ve market , eczane ya da aklınıza her ne gelirse herşey ayağınız ucunda .

    - Gece klubu faaliyetimize başlarken öncelikle striptiz klup ile '' gözümüzün feri açılsın be abi '' mantığı ile çok eğlenceli ve matrak kucak dansları sizleri bekliyor .

    - Striptiz klup faaliyeti sona erdikten sonra daha önceden benim sizin istek ve arzularınıza göre seçtiğim bir gece klubu ile organizasyonumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz .

    - Batum hakkındaki olumsuzlukları zaten Batum tatilini düşünen her arkadaşım internetten araştırıp en azından fikir sahibi olmak açısından baktığında , önceden giden insanların nasıl problemler yaşadığını vs kaba bir tabirle nasıl çarpıldığını anlattıklarına şahit oluyorlar . Fakat en önemli nokta da bu , bizim ana mantığımız şu ''Tatilinizi Ertelemeyin '' . Bu doğrultu da geldiğiniz andan itibaren sizin bir rehberiniz değil yanınızdaki arkadaşınız ya da kardeşiniz olarak bütün haklarınızı savunuyoruz . Yani gittiğiniz her mekanda gördüğünüz ilgi alaka da bunun en büyük göstergesi olacaktır .

    - Gittiğimiz yerlerde gelecek hesapları , arkadaşlarınızla bir kafeye gitmişsiniz gibi farzedip kafanızda kabataslak bir hesap ile şekillendirebilirsiniz .

    - Geceyi mutlu sonla şekillendirecek bir karar verdiğinizde , Batum'da bu yöndeki bütün olumsuzlukları da kafanızdan silebilirsiniz .

    - Ekstra olarak yazın başlayacak ''Lviv , Kharkov ve Minsk '' turlarımız için önceden rezervasyon yaptırabilirsiniz .

    - Maddi ve manevi anlamda daha iyi bir tatil yapabilirseniz beni de arayın :)

    Mert İNAN

    VİP Tur rezervasyonlarınız ve Batum hakkında bilgi için çekinmeden arayabilir ya da whatsapptan iletişim kurabilirsiniz . .





    Mert İnan : +90 537 396 17 27 ( Whatsapptan da ulaşabilirsiniz )

    +995 555 50 97 07 ( Viberden de ulaşabilirsiniz )

    mertinan23@gmail.com




  • Sonuç?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: proxsima06

    Sonuç?

    Sonuç şu , başkasına kaziklanmayın ben sizi güzelce kazıklarım. En azından yabancı değilim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarayBurnu34 -- 19 Ocak 2017; 19:28:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • proxsima06 P kullanıcısına yanıt
    Sonuç; darbe girişimine denk geldiği için planlar ertelendi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.