Şimdi Ara

Dogrumu Yaptım Acaba TÜRKSAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DİGİTURKDEN TURKSAT UYDUSU UZEERINDEN ŞAMPİYONLAR PAKETİNE UYE OLDUM AYLIK 42 TL DOGRU BİR TERCİH Mİ YAPTIM HD FİYATI 72 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_etg

DİGİTURKDEN TURKSAT UYDUSU UZEERINDEN ŞAMPİYONLAR PAKETİNE UYE OLDUM AYLIK 42 TL DOGRU BİR TERCİH Mİ YAPTIM HD FİYATI 72 TL

ileride belgesel film benzeri paket almak istediğinde türksat üzerinden vermiyorlar,HD yayında yok zaten bende aldıgıma pişmanım
  • Bende d smart kullaniyorum zaten digiturk web olayi hecen sene canimi cok sikti safece maclarda calistiracam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şampiyonlar paketi alsam bende hangi kanaldan yayın yapıyorlar lig tv 2 lig tv 3 ten mi acaba ?
  • Sadece lig tv kanllari olacak oda bana yeter kendi evimde izleyecem ve kotam dolacak hiz dusecek korkum olmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MH'de bana üye olmadığım halde şampiyonlar paketini kredi kartı peşin fiyatına 12 taksit 399TL teklif ettiler. Aylık 33,25T'ye geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 12 Temmuz 2012; 13:04:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_etg

DİGİTURKDEN TURKSAT UYDUSU UZEERINDEN ŞAMPİYONLAR PAKETİNE UYE OLDUM AYLIK 42 TL DOGRU BİR TERCİH Mİ YAPTIM HD FİYATI 72 TL

Hocam türksat uydusu üzerinden izlemek için normal uydu alıcısına kartmı takılıyor.
    Sadece Lig Tv için?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kart işi bilgidiğim kadarıyla bitti digiturk euro da var sadece galiba..
    Türksatta ben sadece 2gün kaldım HD olmaması tv ye haksızlık yapmış gibi oldum :D
    sonra eutelsat bağlattırdım giriş belgesel müzik eğlence şampiyonlar hd 58,99 tl para ödüyorum
    bide bu aralar film vs. hediye etmişler onalrada bakıyorum basket maçlarıda maç olduğunda lig tv 3 hd felan açılıyor
  • Bende dijitürk almak istiyorum ama bu eutelsat - türksat diye nasıl seçicem bide fiyat farkı olurmu
  • turksat 33tl eutelsat 65tl sd ve hd farkı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.