Şimdi Ara

Digiturk-Diginet Hakkında Bilginiz Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun zaman önce ttnet taahhütüm bitti ve geçenlerde digiturk ten aradılar ve digiturk'un yeni internet sağlayıcısı diginet'in bana özel bir kampanyasını önerdiler.24 ay taahhütle 8 mbit'e kadar 50gb akk'lı interneti digiturk giriş paketi,1 ay süre ile kullanmak üzere 5 keyif paketi ,lig tv yi ve 3 ay boyunca hd yayınları 55TL'ye bana önerdiler. Kurulum receiver modem ücreti alınmayacağını sadece 30 TL aktivasyon ücreti alınacağını söylediler.Ayrıca 2 yıl boyunca lig tv şampiyonlar paketini alırsam bu fiyatın 78 tl olacağını buna ek olarak hd yayınlarıda alırsam ilk ay hariç geri kalan 23 ay boyunca 82 tl ye tüm bu imkanlardan yararlanacağımdan bahsettiler. Sizce bu kampanya nasıldır ayrıca bu internet sağlayıcısı hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim zarara uğramayalım durduğumuz yerde , bana fiyat olarak mantıklı geldi ama yine de tereddütlüyüm.

Şimdiden teşekkür ederim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Digiturk-Diginet Hakkında Bilgiler

Digiturk, Türkiye'nin önde gelen uydu televizyon sağlayıcılarından biridir. Diginet ise Digiturk'ün internet hizmetleri markasıdır. Bu hizmet, fiber optik ve VDSL teknolojilerini kullanarak hızlı ve güvenilir internet bağlantısı sunar.

Diginet Nedir?

Diginet, Digiturk tarafından sunulan bir internet hizmetidir. Fiber optik ve VDSL teknolojilerini kullanarak yüksek hızlarda internet erişimi sağlar. Diginet ayrıca IP TV, sabit hat telefonu ve mobil hizmetler dahil olmak üzere ek hizmetler de sunar.

Diginet İnternet

Diginet internet hizmetleri, farklı hız seçenekleri ve paketler sunar. İhtiyaçlarına en uygun paketi seçerek hızlı ve güvenilir bir internet bağlantısının keyfini çıkarabilirsin. Diginet internet, evden çalışma, çevrimiçi oyun oynama ve video akışı için idealdir.

Diginet Müşteri Hizmetleri

Diginet, müşterilerine çeşitli kanallar aracılığıyla destek sunar. Müşteri hizmetlerine telefon, e-posta veya canlı sohbet yoluyla ulaşabilirsin. Ayrıca Diginet'in web sitesinde SSS bölümü ve çevrimiçi destek forumu bulunmaktadır.

Diginet Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Diginet nedir?

Diginet, Digiturk'ün internet hizmetleri markasıdır. Yüksek hızlı fiber optik ve VDSL internet bağlantısı sunar.

Diginet interneti iyi mi?

Diginet internet, hızları ve güvenilirliği ile bilinir. Evden çalışma, çevrimiçi oyun oynama ve video akışı için idealdir.

Diginet müşteri hizmetleri nasıldır?

Diginet, müşterilerine telefon, e-posta, canlı sohbet, SSS bölümü ve çevrimiçi destek forumu aracılığıyla destek sunar.

Diginet'ten nasıl internet alabilirim?

Diginet internet hizmetlerine Digiturk'ün web sitesi veya yetkili bayileri aracılığıyla abone olabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • D-Smart'tan kopya işte bence alma git D-Smart+İnternet al ayrıca o diginet doping adsl oda adına aldanma aşırı yavaş ve kopması olan internet Git sözleşmen bitti ise D-Smart+İnternet al Ben kullanıyorum 8mbit anlaştım hızım 15mit'e kadar çıkıyor hem çok hzılı hemde süper zaten sikayetvar.com'da en az şikayeti olan dsmart ve dsmart'ın interneti olan smile yeni adı ile dsmart net Bu kampanya çok tuttu TTnet+Tivibu çıktı Digiturk+Net çıktı ama hiçbirisi memnun değil Sadece D-Smart+İnternet kullananlar memnun!
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre-ks-@hotmail.com

D-Smart'tan kopya işte bence alma git D-Smart+İnternet al ayrıca o diginet doping adsl oda adına aldanma aşırı yavaş ve kopması olan internet Git sözleşmen bitti ise D-Smart+İnternet al Ben kullanıyorum 8mbit anlaştım hızım 15mit'e kadar çıkıyor hem çok hzılı hemde süper zaten sikayetvar.com'da en az şikayeti olan dsmart ve dsmart'ın interneti olan smile yeni adı ile dsmart net Bu kampanya çok tuttu TTnet+Tivibu çıktı Digiturk+Net çıktı ama hiçbirisi memnun değil Sadece D-Smart+İnternet kullananlar memnun!

Sağolasın hocam aslında beni sadece lig tv olayı cezbediyo yoksa tv ile işim yok.
  • Siz sağolun yani sakın doping almayın kullanmadım ama kullananları gördüm hepsi şikayetçi satılmıyorda çukurova grubunun karamehmetin şirketi digiturk gibi ama yani bende karamehmete güvenim yok! Hep dolandırıyor insanları ayrıca rakibe çok düşmanlar mesela D-Smart'ın kanalı Kanal D'ye para kazanmasın diye reklam bile vermiyen şirket! Bende onlara 5 krş vermem!
  • Superonline varken niye yeni bir iss çıkarıyor ki çukurova grubu? yanlışlık olmasın?
  • Mehmet Superonline çukurova'nın değil! Çukurovanın tek Sağlayıcısı Doping adsl! TURKCELL ile yakında bağlantısınıda tamamen kesecek doğan grubuna geçecek TURKCELL bir gazetedegörmüştüm TURKCELL'in yurdışında ki sahibine karamhemet'in borcu varmış!
  • Hepsi aynı bunların. DSmart kullanıcıları da DSmart'ın uyduda yeni transponder açtıramadığından her yeni kanalı eski transponderlar üzerinden yayınlayıp kalite düşürdüklerinden şikayetçi. Sıradan Turksat'taki kanallar daha kaliteli diyorlar.
    SuperOnline Turkcell'in. Turkcell de yıllardır yatırımcıları arasındaki sorunlardan dolayı kimin olduğu neyin olduğu belli değil. Karamehmet nasıl bir olta atmışsa şirketin içine hem Telia hem Altimo hem bilmemkim, hiçbiri çıkaramıyor. Ha çözülecek, ha çözülecek; senelerdir aynı hikaye.
    Bölgenizdeki altyapı iyiyse hangisi size uygun hangisi ucuz geliyorsa geçin. Altyapı Turk Telekom'un olduğundan her ISS'de sorun çıkabiliyor ve direk olarak çoğu sorun öncelikle Turk Telekom tarafından kaynaklanıyor. Sorun istiyorsanız, burada Smile ile tek ben mi sorun yaşamıyorum diye açılan başlıklar bile vardı. :D Bizim kasabı Smile'a geçirmiştim, TV yayınlarının kalitesi hariç internetten şikayeti yoktu. Görüntü olarak başka uydu kullandığından Digi daha iyi diyorlardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu kampanya hoşuma gidiyor ama diginetin net kalitesi hakkında hiçbir fikrim yok inşaallah sıkıntı yaşamam.
  • quote:

Mehmet Superonline çukurova'nın değil! Çukurovanın tek Sağlayıcısı Doping adsl! TURKCELL ile yakında bağlantısınıda tamamen kesecek doğan grubuna geçecek TURKCELL bir gazetedegörmüştüm TURKCELL'in yurdışında ki sahibine karamhemet'in borcu varmış!

Nasıl Çukurova'nın değil yahu. Bal gibi çukurova'nın.
    Turkcell bu kadar yatırım/reklam elinden yapmışken elinden çıkarmaz..
  • Kardeşim çukurova ile telia sonera arasında bir çok kavga çıktı Super online neden çukurovanın değil şöyle anlatayım Önceden superonline baişka bir marka iken telcomm ken çukurovanındı turkcell adlı supernline'ı sonra çukutorva milennicom çıkardı! Ve süperonline le bağlantısını kesti karamehmetin TURKCELL üzerindeki hisseleri hep düşüyor Önceden %50'ydi şimdi %30 civarı %20sini doğan grubu aldı! ama hiçkimse bilmiyor! Benim TURKCELL'de çalışan tanıdığım var tam içindeler onlar!
  • Arkadaşım kimmiş o tanıdığın merak ettim. :) herhalde yönetim kurulunda. Böyle bir ön anlaşma olduğunu iddaa ediyorsanız bile Turkcell de bu bilgilere herkes erişemez. Ancak Turkcell halka açık bir şirket hem türkiye hem amerika'da bu sebeple ortaklık yapısına herkes küçük bir google araştırmasıyla ulaşabilir. yada buradan bakabilirsiniz.
    http://ekonomi.haberturk.com/finans-borsa/haber/643851-matematigi-altust-eden-ortaklik-yapisi
    linki tanıdığınızla da paylaşın. %20 hissenin ne kadar kolay satılamadığını görüp öyle tüyolar verir. ayrıca böyle bir bilgi gerçekten var ve paylaşılıyorsa da bu SPK kanununa göre suç olur. zaten şirketle ilişkisi kesilir ama dileklerini paylaştı ise bilemem tabi ;) böyle gizli bilgilere erişiyorsa turkcell in ne zaman kar payı dağıtacağı gibi daha basit bir bilgiyi sorun ve gidip borsada yatırım yapın kısa sürede inanılmaz gelir elde edin ama korkarım ki yönetim kurulunda bile böyle bir bilgi yok araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

• Arkadaşım Geçen sene gazetlerede çıktı Hatta bu yıl hazirandada Haberler çıktı Ayrıca D-Smart'ta Kanal D'de DoğanHolding şirketleride aşırı derecede TURKCELL reklamı yaptı Yalan Dünya diisinde bile okadar reklam yaptılar! TURKCELL Satıldıktan sonra logosu dğeişti bayileri yenilendi!
  • Senin o didiğin haber 2011 HAZİRAN Haberi çok eski haber o Doğan grubu ortaklığa 2011 Kasım veya aralıkta başladı!
  • aynı kampanya için bugun aradılar gayet cazip ama doping net olması biraz korkutuyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben fatihte başvurdum buna doping hiç sorun çıkarmadı 2 gün içinde açıldı digitürk zaten aynı gün gelip kurulum yaptı nette 8mpbs diye anlaştım 15 altına hiç düşmedim hatta geçen gün doping aradı modeminizin nete bağlanamadığını sistemlerimizde görüyoruz evinizdeyseniz hemen ekip gönderelim diye bende şaşırdım gelin dedim onlarda 1 saat sonra santral kaynaklı hata olduğunu söyleyip üzür üstüne üzür dilediler 10 dk içindede neti geri getirdiler. açıkçası bana TTNETTEN sonra müşteri memnuniyetinin ne olduğunu gösterdiler digitürk desen kurulum yapıldıktan 10 dk sonra Müşteri hizm. aradı ekiplerimizi değerlendirin dedi yani çukurova grubu beni sevindirdi. Bu arada bölgende TURKCELL SUPERONLINE FİBER altyapın varsa kampanyayı fiber altyapı ile net alarakda kullanabilirsin. ben memnunum ama karar senin. Bu arada emrediki D-smart hayranlığı nedir anlamadım ?

• lig tv avantajından dolayı digiturk pahalı. dsmart ta ise çoğu kişiyi cezbeden discovery kanalları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netrex2

lig tv avantajından dolayı digiturk pahalı. dsmart ta ise çoğu kişiyi cezbeden discovery kanalları.

Digitürk Keyif paketlerinden olan BELGESEL PAKETİNDE (4 TL) discoveryler var d-smartın o avantajı da yok oldu zaten avrupa maçlarını yabancı kanallardan izliyorum o yüzden d-smartın bence acilen kanal çeşitliliğini arttırması lazım
  • ayrıca digitürkün ligtvsiz sınırsız internet kapmpanyaları 55 tlden başlıyor d-smartta ise 59 tl eğer maç istemiyorsanız digitürk gene daha ucuza geliyor
  • quote:

Kardeşim çukurova ile telia sonera arasında bir çok kavga çıktı Super online neden çukurovanın değil şöyle anlatayım Önceden superonline baişka bir marka iken telcomm ken çukurovanındı turkcell adlı supernline'ı sonra çukutorva milennicom çıkardı! Ve süperonline le bağlantısını kesti karamehmetin TURKCELL üzerindeki hisseleri hep düşüyor Önceden %50'ydi şimdi %30 civarı %20sini doğan grubu aldı! ama hiçkimse bilmiyor! Benim TURKCELL'de çalışan tanıdığım var tam içindeler onlar!

superonline millenicom'u çıkarmadı o zaten avrupada internet servis sağlayıcısı devi
  • merhaba,

ttnet doping superonline smile gibi internet hizmetini devletten aliyor tt netten değil ttnet de özel bir firma

digitürk internet hizmetini yıl basına kadar doping ile sağlıyacak yıl basından sonra superonline olabilir hepsi zaten çukurova ya bağlı sorun yok yani olmazda

internet hizmeti gayet iyi hatıınızda paralel hat , ek bağlantılar , kablonuz kalitesiz ise bunlar sebepleridir gayette iyidir

digitürk baslangıc paketi 2keyifpaketi+8mb sınırsız ınternet =55TL
    digitürk 5 büyükler (gs+bjk+fb+ts+bursaspor) baslangıc paketi+8mb sınırsız internet=78TL
    digiturk baslangıc paketi + 2 keyif+film/dizi+8mb sınırsız ınternet=ılk üç ay 59 daha sonra 69 TL

kurulumlar türkiye geneli yapılmaktadır her hangi bır sorun çıkmamaktadır en gec 2 iş gunu içerisinde kurulum gerçekleşir

sadece internet isteyen kişiler aylık 39 TL sınırsız ınternet ve telefon hatsız sade ınternet isteyen aboneler 60 TL dir

telefon hatsız digiturk aboneliklerine +10 TL eklemeniz gerekmektedir

24 ay sabit fiyat garantisi sunmaktadır

herhangibir ek ücreti yoktur sadece digiturk kurulumlarında en az 20 tl en fazla 40 tl aktivasyon ucreti alınız paketine gore aktivasyon ucreti alınmamaktadır

canak uydu cihazı modem hepsi ücretsizdir

mail adresimiz

ugur.karabiyik@bayimilleni.com

basvurularınızı gsm numaranız adınızı ve adresinizi yazmanız yeterli olacak sizinle irtibata geçilecektir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.