Şimdi Ara

Doğrumu Yapıyorum Acaba ? [ Ciddi Konu ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise son sınıfa geçtim ve sınava hazırlıklara başladık. Matematik dersim ortanın bir tık üstü iyi Geometri dersim leş oğlu leş.
    Bu sene iyi bir dershanenin mat ve geometri bölümüne yazılmak istiyorum. Gittim orta doğu dershanesi ile konuştum 2.700 fiyat biçtiler iki derse tamam dedim.

Kime sorsam ilk senede kazan diyor ama ilk senede yetiştiremem korkusu var. Mat ve Geometriyi tek halledemem ki bir de bunların üstüne diğer dersler eklensin.

Amacım bu iki derse bu sene hayvanat gibi çalışmak bu iki dersi toparlayıp öbür sene normal bir dersaheneye yazılıp tüm dersleri halletmek.
    Kafam karışık sizce doğrumu yapıyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Bütün sene boyunca Sadece Mat geo mu çalışacaksın? Öteki sene de fenleri bitiremezsin o zaman. İlk seneden halletmeye bak.

Eşit ağırlık öğrencisiyim.

Orijinalden alıntı: hastaruhluluciferian

quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Bütün sene boyunca Sadece Mat geo mu çalışacaksın? Öteki sene de fenleri bitiremezsin o zaman. İlk seneden halletmeye bak.

Eşit ağırlık öğrencisiyim.

Öyle desene dostum. Sen yine de ilk seneden halletmeye bak. En azından çalıştım da olmadı dersin.
  • Matematik-Geometri özel ders al, edebiyat-türkçeye evde çalış. Sorularını okuldaki hocalarla halledersin. Yani dershaneye gitmeden halledebilirsin daha ucuza belkide. Son senen bu bunu iyi kullan mezuna kalmamaya çalış dibine kadar bu şansını kullan. Eğer olmazsa canın sağolsun hiçbir zaman ben seneye kalacağım gözüyle bakma bitireyim gideyim gözüyle bak. TM'lerin matematiği eksiktir, tavsiyem mat-geoya aban dönem başında diğer dersleride salma bu sene iyi bir yere gidersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.