Şimdi Ara

Doğru Kontrollerin Acaba Yanlışmıydıya Dönüşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zaman arttıkça geçtikçe ulan acaba şunu yanlışmı kontrol ettim 3 yanlış fazlaadn mı gelir fende acaba eksikmi baktım gibi manasız bir tribe giren endişelenen strese giren bir benmiyim

• Herkeste böyle kuruntular vardır ama senin kadar takan ve sürekli konu açan yoktur hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yemin ederim aynısı ya. Öncülü sorulari tekrar tekrar hatırlamaya çalışıyorum. Giriyorum universkopa onları yanlış yapmışımdir diyerek bi kez daha hesaplıyorum. Böyle böyle 5.8 k gelen 8.200 e kadar düştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ProbablyEngineer kullanıcısına yanıt
    Kaç konu açmışım allahını seversen ya
  • Tyt mat ve ayt mat.ı fazla kontrol etmedim. Ben de bu durumdayım

• Yığılmayı falan değil her saat bunu düşünüyorum. Sonuçlara kadar devam...

• Doğum kontrol diye okudum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamsin hocam biri konu acsa da yazsam diyodum ayt yi ikidefa cozdum tipatip ayni sorun bende de var.

• Hatta normal sorularda boyle sorun yok ama ozellikle oncullu ve cevabini ezberleyemeyecegin sadece tekrar cozerek dogruyu bulabilecegin sorularda (orn. induksiyon sorusu) acaba yanlis mi yapmisimdir takintisi oluyo. Iki defa cozmeme ragmen. Cok takmamak lazim demek ki herkeste oluyosa.

• Aynisi bende de var.Bugün ruyamda ayt kimyada 1 elektroliz sorusunu yanlis yaptigimi gordum sabah kalkinca kalbime bi agri girdi.Zaten artik gece uyurken bile ruyamda yks sorulari disinda bisey yok. Aciklansa da rahatlasak

• Mati tam hatirlayamadim bu yuzden bilmiyorum ama fen kesin net doğru kontrol ettim

• SADCJASPUHEAIWEUYCIESUAROUYCSTEURCYTAEUCTSDARCUISSDCR
  • Ben sınavın son 5 dk sını cevap ezberlemeye çalıştım hala yanlış çıkar mı diye korkuyorum düşünsenize ekranı bi açıyorsunuz 40-0 beklediğiniz ayt mat 34-6 gelmiş
    Kalp krizi

• Valla pazar gecesi kontrol ettiğinizi dikkate alın bence sonrası akıl oyunu gibi

• Bende de var bu sıkıntı geçen arkadaşım da aradı telefonla ya soru kitapçık numarasını hatalı kodladıysam diye ve şimdiye kadar hiç hatalı kodlama yapmamış biri

• sürekli sürekli ayt matta acaba yanlış kontrol yaptım mı kimyadaki elektroliz ve organik sorusunu ne işaretledim diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.