Şimdi Ara

Dogru klima secimi yardim lutfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhabalar. Araniza yeni girdim. Forum konusunda da biraz tecrubesizim. Bir yandan da kafam fena halde karisik. İzmirde Yeni aldigimiz evin salonuna bir klima taktirmak istiyorum. 5 katli yeni bir binanin 4. Katinda oturuyorum. Salon yaklasik 22 m2 koridorla arasinda kapi bulunmuyor. Tuvalet, mutfak ve diger odalarin kapisini kapattigim zaman odamda da sicagi birazcik kirmasini istiyorum. Sadece sogutma amaciyla kullanacagim bir klima olacak. Daikin saticisi telefonda ftxs 42 k modelini onerdi. Sizin onereceginiz marka model ne olurdu. (Sessizlik ve elektrik tuketimi dusuk)(mitsubishi elektrik, toshiba ve daikin kalite, servis vb siralamasi nedir) Yardimlarinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler. Kusurumuz varsa affola...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgun3589 -- 24 Haziran 2016; 14:42:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı şekilde ben de İzmir'de oturuyorum ve benzer şekilde kafam karıştı. Klima markası tavsiyesi konusunda yardımlarınızı rica ediyorum.
  • bende seninle aynı durumdayım,daikinin alt segment ürünleri pek iyi değil deniyor,daikinin shira serisi var ama onun fiyatları yüksek.3 gündür araştırıyorum bu işin en iyisi mitsubishi. mitsubishi sf serisi fiyat performans olarak en iyi ürün gibi duruyor. O kadar para bayılmalımıyım yoksa alt segment bir ürün alsam ne olur bende onun arayışı içindeyim
  • Fiyatlari biraz yuksek gelse de almisken bir kere alayim bir daha arkama bakmayayim dusuncesindeyim ben. Kafam allak bullak oldu. En son aklima takilan modeller ve fiyatlari bunlar. Daikin shira ftxs42k modeline 4200 tl 10 taksit diyorlar. Mitsubishi msz-sf42ve modeline ise 4450 tl 9 tsksit diyorlar. Toshiba ras-18s3kv-tr modeline 4150 9 taksit. Hangisini tercih etmeliyim. Alternatif olabilecek klima varmidir.
    Birde mitsubishi pazartesi veya sali gunu kesif yapmaya gelebiliriz dediler. Onlari bekleyip daha saglikli bir secim mi yapayim yoksa bugun karar verip isi mi bitireyim. Bi el ativerin a dostlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.