Şimdi Ara

Doğru bir tespit(ilişkiler hakkında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir erkeğin kendi karakteri tam oturmamışsa eksikleri varsa özgüven sıkıntıları vs varsa kızlar bunu anlıyor kesinlikle ve o erkekten soğuyorlar. Ben insanın önce kendi sıkıntılarını çözmesi gerektiğini düşünüyorum bu tür konularda başarılı olması için. Kendini sevmeyen kendinden emin olmayan bir erkekle neden başka bir kadın flört etmek istesin? (Parası için tercih edenler hariç tabiki) Kendi karakteri oturmuş biri doğal olarak güzel flörtler edebiliyor çünkü yapmacık değil ve dediğiniz gibi tok alıcı oluyosun ama orada içerde sıkıntılar olursa o zaman rüzgara göre şekil alıyosun

Daha az göster

Youtube yorumlarında denk geldim ve paylaşmak istedim. Bu düşünceye ben de katılıyorum.

İlgili video:

Savas Cebeciyoutube
    Kızlarla konuşma taktikleri, kızlarla ilk konuşmayı nasıl başlatırsın KATIL butonuna Tıkla. Gold Üyelere Özel, Fitness, Vücut geliştirme, kilo verme. Eğitim ve Antrenman,Canlı yayınlarda soru cevap, hepsi burada Online Training İçin Mail Atın 💪 savascebeci@yahoo.com https://www.savascebeci.com #kızlarlakonuşmataktikleri
    https://www.youtube.com/watch?v=YIQozCxQMIo

• İzleme böyle şeyleri hayatı dümdüz yaşa gitsin bunların verdiği bilgiler gerçek hayatta kaybettirmekten başka bir işe yaramaz... Herşey anlık olmalı ve olayları senin yönlendirmen gerek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1- videoyu izlemedim + yukardaki arkadaşın dediği gibi bu tarz boş videoları izlemeni kesinlikle önermem hiçbir işe yaramaz sadece zaman kaybı + günümüzde herkes yaşam koçu zaten millet her şeyi biliyo bi biz bişey bilmiyoz her şeyi netten aratıyoz he yavrun he. herkes kendi hayatına baksın

2- tespitin doğru fakat bi yerde eksiğin var kusurlu insan kendini düzeltemez hocam bi adam ya alfadır ya değildir olay bu kadar basit, ben yıkıkken hayatını düzelten kimse görmedim insan 7sinde neyse 70inde o, bu acı gerçeği henüz fark etmemeniz üzücü hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.