Şimdi Ara

dogmadan once ne yapıyorduk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dini bir soru bunu biliyorum...bu konu hakkında neler biliyorsunuz acaba...dunya var olmadan once veya var olduktan sonra bunca milyar yil ne yapıyorduk....

dogmadan once ne yaptıgımızı hatırlayabilecek kadar buyuk alimler oldugunu duydum...bu konu hakkında bildikleriniz varmi..

• Ön sevişme
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N
    Ön sevişme

• derin konular daldık mı hepimiz boğuluruz çıkamayız. sen hayattayken ne yaptığına bak gerisini boşver
  • Bir şey yapmıyoduk çünkü var değildik. Var olmadan ansıl bir şey yapabilirsin ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Bir şey yapmıyoduk çünkü var değildik. Var olmadan ansıl bir şey yapabilirsin ki?

+2023
  • Portakaldaki vitamindin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne kadinlar gunuymus ya!
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEAD-RECKONING

derin konular daldık mı hepimiz boğuluruz çıkamayız. sen hayattayken ne yaptığına bak gerisini boşver

• dünyaya adem ve havva a.s. bunlar cezalandırılmak ve test edilmek için gönderildi altı üstü bir elma yedikleri için kurala uymadılar diye

o halde bizde onların torunları olarak test ediliyoruz

bütün bunlara neden olan bir elma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 13 Ekim 2010; 10:10:24 >
  • Çok adaletsiz bir sınav, sırf inanmıyor diye çoğu müslümandan daha "adam" olan birini cehenneme atmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

dünyaya adem ve havva a.s. bunlar cezalandırılmak ve test edilmek için gönderildi altı üstü bir elma yedikleri için kurala uymadılar diye

o halde bizde onların torunları olarak test ediliyoruz

bütün bunlara neden olan bir elma

O Meyve'nin elma olduğu kanaatine nasıl vardın çok merak ediyorum doğrusu, Hadis veya ayetlerde göremedim böyle birşey.
  • dunyanin hava ile partnerini test etmek icin yaratildigi bana hic mantikli gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

dunyanin hava ile partnerini test etmek icin yaratildigi bana hic mantikli gelmiyor

ateistmisin
  • quote:

quote:

dunyanin hava ile partnerini test etmek icin yaratildigi bana hic mantikli gelmiyor

ateistmisin

Agnostigim?
  • quote:

quote:

ateistmisin

+ elhamdülillah ben bateristim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore

quote:

quote:

ateistmisin

burdakilerin çoğu bilgisayarist
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore

quote:

quote:

ateistmisin

burdakilerin çoğu bilgisayarist

liseli DETECTED

• Mr. No Body adlı filme bak az çok fikir verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

Çok adaletsiz bir sınav, sırf inanmıyor diye çoğu müslümandan daha "adam" olan birini cehenneme atmak.

Çok adaletli bir sınav.Neden mi?
    Allah sana kitap yollamış.Kitabın bana inanan sonsuz cennete girer demiş,inanmayan ise sonsuz cehennem var demiş eee nerde adaletsizlik seni başta uyarmış.Sonsuz güzellik sonsuz nimet verince güzel azap verince kötü.Hayır Allah adaletlidir.Herkese yaptığın karşılığını verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk Navy

quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

Çok adaletsiz bir sınav, sırf inanmıyor diye çoğu müslümandan daha "adam" olan birini cehenneme atmak.

Çok adaletli bir sınav.Neden mi?
    Allah sana kitap yollamış.Kitabın bana inanan sonsuz cennete girer demiş,inanmayan ise sonsuz cehennem var demiş eee nerde adaletsizlik seni başta uyarmış.Sonsuz güzellik sonsuz nimet verince güzel azap verince kötü.Hayır Allah adaletlidir.Herkese yaptığın karşılığını verir.

Erdemin ve ahlağın göstergesi itaatse eğer, doğru diyorsun da ahlağın ve erdemin göstergesi, erdemli ve ahlaklı davranışlarsa çok daha farklı şeyler olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.