Şimdi Ara

DogeCoin'ciler var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalr doge coins'e yatırım yapan var mı ?

• Kenarda bi 100 doge var, pek takip etmiyorum grafiğini...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bter de 3150 doge kalmış, Doğrulama için pasaport istiyor. Bende pasaport yok. Başka yöntem bilen varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • koinekste 0.058 den aldım ardından fena çakıldı köpüş..
  • 1000 tane var

• zamanında 400 liraya 56043 tane almıstım hala duruyor hiç bozdurmayı da düşünmüyorum
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckhan -- 12 Şubat 2021; 1:1:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bıgün berbat. 0.47 den alım yapmıştım şu an 0.43’lerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 14 Ocak 2018; 20:57:23 >
  • ben koineks den aldım 110 liralık ve yobit'den de alıyorum aynı zaman da geçen sene 80x verdi bu sene de baya artacak gibi ayrıca telegram da bot kullanıyorum oradan da doge geliyor sağolsun

https://t.me/DiceDOGEBot?start=529253250

dogecoin veriyor her 3dk de bir 0,1 dogecoin veriyor. 1000 doge olunca çekebiliyorsunuz
    her referans 10 doge boş vakitte iyi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthkcli

ben koineks den aldım 110 liralık ve yobit'den de alıyorum aynı zaman da geçen sene 80x verdi bu sene de baya artacak gibi ayrıca telegram da bot kullanıyorum oradan da doge geliyor sağolsun

https://t.me/DiceDOGEBot?start=529253250

dogecoin veriyor her 3dk de bir 0,1 dogecoin veriyor. 1000 doge olunca çekebiliyorsunuz
    her referans 10 doge boş vakitte iyi oluyor

Ne bu dogenin olayı link açılmıyor.Ne yapıyorsunda 1.000 doge veriyor

• telegramdan giriş yapıyorsun linke sonra her 3 dk de bir account free doge coin claim dogecoin diyorsun 0,1 doge veriyor
    ilk 20 referans 10 doge veriyor 20 den sonrası 1 doge veriyor toplam 1000 doge olunca cüzdana çekebiliyorsun
  • bu telegram bot grupları nasıl kullanılıyor birileri biraz anlatsa güzel olacak. eth ve btc için girdim altta butolar çıkıyor rastgele bastım 1-2 defa pek anlamadım bıraktım duruyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthkcli

telegramdan giriş yapıyorsun linke sonra her 3 dk de bir account free doge coin claim dogecoin diyorsun 0,1 doge veriyor
    ilk 20 referans 10 doge veriyor 20 den sonrası 1 doge veriyor toplam 1000 doge olunca cüzdana çekebiliyorsun

Yani her 3 dakikadar 1 0.01 dogo veriyor ? 5 saat boyunca her 3 dakikada bir tıklarsan 1 doge oluyor doğrumudur ? Ve bunu 1000 de çekebiliyorsan 3 yıl felan sürer hacı.Yanlış anlamadıysam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 15 Ocak 2018; 16:29:30 >
  • Arkadaşlar çok güzel bir doge coin musluğu hızlı bir şekilde 100 doge coin yaptım. Saatte bir büyük havuz ve yarım saatte bir mini havuzdan yararlanabiliyorsunuz ayrıca cpx search gibi bilindik anket sitelerini de barındırıyor
    fau doge
    Ücretsiz Dogecoin- Havuz Kazanç - anasayfa
    https://faudoge.com/?ref=1620

• quote:

Orijinalden alıntı: AliKocBey

zamanında 400 liraya 56043 tane almıstım hala duruyor hiç bozdurmayı da düşünmüyorum

duruyor mu dogecoin süper yükseldi bir bak istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

.

satmadın değil mi seninkiler 50bin tl falan ediyor şu anda

• sahinthemehmet S kullanıcısına yanıt

500 tl ediyor şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Bıgün berbat. 0.47 den alım yapmıştım şu an 0.43’lerde.

elinde varsa bir bak istersen baya yükseldi

• Buyurun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

Buyurun.

millet pişman şuanda doge almadığına

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.