Şimdi Ara

DOGE ve Safemoon benzeri şaka amaçlı coinler için işler kötü gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DOGE ve Safemoon benzeri şaka amaçlı coinler için işler kötü gidiyor



    Bir dönem oldukça devasa yükselişler yaşayan ve büyük bir popülariteye ulaşan meme coinler, son dönemde kötü günler geçiriyor. Öyle ki kripto para endüstrisinin en popüler meme token’larından bazıları, Dogecoin, Baby Doge ve SafeMoon bu hafta oldukça fazla satış gördü.



    Elon Musk’ın paylaşımları ve ilgisi nedeniyle en ünlü kripto para birimlerinden biri olan Dogecoin (DOGE) korkunç bir ay geçiriyor Son 30 günde yaklaşık %20 düşüş yaşayarak 0.25 dolardan 0.19 dolara  kadar gerileyen Dogecoin’in yaratıcısı Jackson Palmer, kripto para birimlerinin “finansal olarak çaresiz ve saf” olanları avladığını şu sözlerle dile getirdi:



    “Yıllarca çalıştıktan sonra, kripto para biriminin, öncelikle vergiden kaçınma, azaltılmış düzenleyici gözetim ve yapay olarak zorlanan kıtlığın bir kombinasyonu yoluyla yandaşlarının zenginliğini artırmak için inşa edilmiş, doğası gereği sağcı, hiper-kapitalist bir teknoloji olduğuna inanıyorum.”



    Ayrıca Bkz.Gate.io borsasından yangın bölgelerine yardım



    Baby Dogecoin (BABYDOGE) ise şu anda 0.000000001547 dolarlık fiyatıyla DOGE’dan daha kötü durumda. Gün içinde yaklaşık %9 ve geçen hafta %7’nin üzerinde düşüş yaşayan Baby Dogecoin, geçen ay işlem gördüğü 0.000000005890 dolar seviyesinden %42 düştü. Baby Dogecoin’in piyasa değerinin ise henüz doğrulanmadığını belirtelim. 



    SafeMoon (SAFEMOON) şu anda 0.0000195 dolar seviyesinden işlem görüyor ve son 24 saat içinde yaklaşık %14, son 7 gün içinde %26 ve geçen ay bulunduğu 0.0000321 seviyesinden yaklaşık %40 oranında düşerek Baby Doge’a benzer bir performans gösterdi.

    SafeMoon’un piyasa değeri 1 milyar doların biraz üzerinde ve kripto para birimi, %0.07’lik bir piyasaya yüzdesine sahip.




    Kaynak:https://decrypt.co/77525/crypto-meme-coins-dogecoin-baby-doge-safe-moon-see-price-crashes







  • ŞÜKÜR!!!

  • SHIB++

  • Milleti kerizlediler satışı bastılar puhahahaah

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu ne saçma bir piyasa, ciddi bir ticaret dünyasında şakadan para çıkarıyorsun, kimseye hesap vermeden, onay almadan ve insanlar bunu ciddiye alıp milyon dolarlarını yatırıyor. Gerçekten saçmalıktan öte birşey değil coin işi. Devletlerin buna yaptırım yapıp komple yasaklaması lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SafeMoon şaka coin mi 😅 Neyse bir şey yazmıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isakoc kullanıcısına yanıt
    Kimseye zorla para yatırtmıyorlar. Dünya özgür bir anlayışla yönetiliyor kimseye yaptırıp uygulayamazsın.

  • Salak avına çıkanların işine baya yarıyor ama yıllar önce banker bilolar, parsadanlar, titan kenanlar hep vardı. Günümüzde de bu crypto paraları kullanan tosuncuklar var. Saf insanlar hep kandılar. Günümüzde de kanmaya devam ediyorlar. Bu değişmeyecek bir gerçek galiba.

  • isakoc kullanıcısına yanıt

    Devletin karıştığı işlerin hiç birinin iyiye gittiğini görmedim. Bırak şakasını yapan yapsın. Akıllı olsun insanlar bize ne?

  • ne bekliyordunuz ki. birileri deneme amaçlı şunu uçuralım dedi whatsapp gruplarında onlarda uçurdu o kadar bi değeri yok şu an kimse almaz artık.

  • Clusive kullanıcısına yanıt
    Dünya özgür dünya özgür lafını edenler dolandırıldıklarında devlet nerede diye ağlamaktan başka birşey yapmıyolar. Tarih böyle olduğunu defaatle kanıtladı. Banker Kastelli, Titan, Tosuncuk, Thodex, Jet Fadıl. Bunlara para yatıranlara herkes söyledi, böyle bir kâr dünyası yok, yanlış yapıyorsunuz dediler, dedik. Onlarsa karışma seennn, ben özhür bir bireyim, sen benim paramı kıskanıyorsunn, dediler. sonra batınca annneeee devlött bize bahhmiiirr dediler hep.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yatırımcıları Elon abinin twitter ında çadır kurmuşlardır şimdi 🤌

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teq_sevdam23 T kullanıcısına yanıt

    hocam erken alan her türlü yinede karda. Ben eskiden bir haber görmüştüm tr invesing mi ne böyle bir sitede. Haberde dünyanın en zengininin favori coini dogecoin diyeydi. O ara elon musk 1.ciydi kendi kendime ulan şundan alsam mı demiştim ki alsaymışım 20 kat falan artardı param yani şuanki düşüşte bile her türlü karda olurdum. Öte yandan eth-btc yide uzun vadede artacak bu bir gerçek.

  • isakoc kullanıcısına yanıt

    Yani günümüzde de banka diye saçma kurumlara yatırırsan paranı kaybetme riskin yine var. Borsaya girip kaybeden milyonlar var. O zaman insanlar bankaya parasını da yatırmasın, borsaya da girmesin. Ne kadar sığ düşünceli insanlarsınız. Eğer başlarına bir şey geldiğinde devlet nerede diyorsa o zaten olayı anlamamış insandır, o insanlardan bana ne? Düzenli, belli bir plan ve güvenlik ile işlemlerini gerçekleştiren, ne olduğu belirsiz saçma sapan borsalara değil uluslararası borsalara yatıran kişiler ve ana parasını çoktan çıkartmış insanlar ile dediklerinizi bir tutuyorsanız o da sizin sorununuz. Siz zaten geçmişte kalmışsınız...

  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ben şu anki aktuel durumdan bahsetmiştim. Şu son 1 sene içinde alanlar için kısa vadede büyük kar yapabileceğini sananlar için

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teq_sevdam23 T kullanıcısına yanıt

    Aynen kısa vade de yapamazlar baya bekliyecekler bence. Btc işte son 8 ayda mı ne kendi rekorunu kırmıştı o ara çıkmaları lazımdı DOGE ve Safemoon benzeri şaka amaçlı coinler için işler kötü gidiyor 

  • Dogeyi elon batırdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Safemoon ile babydogeyi aynı terazide mi yorumluyorsunuz, puahhaha bence biraz zaman ayırıp safemoon u az daha araştırın ayın 7-8 inde deneme sürümünü çıkarıyor :))

  • isakoc kullanıcısına yanıt

    Devletin şerrinden odine sığınırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kripto paraların %98'i çöptür ya da çöp olacaktır. Ben 50 tane coini zor çıkarıyorum şu anda. Yatırım ile kumarı karıştırmamak lazım. Asla all in girmeyin bir coine. Ya tersi olursa diye düşünün hep. DOGE 2 seneye yine 20-30 satlara gelirse şaşırmam.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.