Şimdi Ara

Doğanay salgam suyu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar salgam suyu bagimlisiyim. Hergun severek içiyordum. 2 gündür tadi bir garip aldigim her sisede boyle asitli igrenc birntad ve koku var. Farkeden var mi bunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende çok severim şalgam suyunu. Yani sürekli içmesem de yemek yemeye dışarı çıktığımda mutlaka içerim. Son bir kaç içişimde doğanay eski tadı vermemeye başladı. Bir şeyleri değiştirmiş olmalılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adanus şalgamı tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de doğanayı yıllardır severek içerim aynı durumun farkına ben de vardım. hatta ilk defa yanlış olmasın yaklaşık 6 7 ay önceydi, tadı bozuk diye değişime vermiştim. sonra düzeldi ama son aldığım birkaç şişede aynı yapay ekşilik ve hoş olmayan kokuyu ben de tecrübe ettim. maliyet kaygısıyla formülü değiştirdilerse maliyeti umduklarından daha pahalıya malolabilir
  • Selamlar,

İsmi lazım değil bi abimizin duyduğuna göre durum şu şekildeymiş:

Daha önce kaç ton ürettilerse artık yeni şişe tasarımı ile kapak tam kapanmıyormuş (bunu açarken de hissediyorsunuz, basıç yok şişede). Bu nedenle hava aldığı için şalgam hava ile tepkimeye girip bildiğin sirke oluyormuş. Bunu 1 sene sonra (!) farketmişler. Yeni yeni hatalı ürünler toplanıyormuş. Yakın tarihli şişelerden alırsanız sıkıntı olmaz. Bence zarar etmeyelim diye bilerek uzun süre toplamadılar ürünleri.

Normalde 1lt yi bir seferde tüketecek kadar severim şalgamı ve Doğanay'ın üstüne marka yok bu alanda (yıllar önce İzmir'e Hacının şalgamı getirtmiştik işyerinden kolilerce o da güzeldi ama kargo vs kim uğraşacak).

Dün akşam Kipa'dan aldım , içeyim dedim fakat 2,3 yudum aldıktan sonra daha fazla içemedim, etrafımdakilere denettim onlar da beğenmedi. Koca şişeyi döktüm ve uzunca bir süre şalgam almamaya karar verdim. Sizde alacaksanız sanırım Temmuz Agustos 2017 üretiminden önceki ürünleri alıp paranızı çöpe atmayınız.

• yıllardır şalgam içerim..her marka ve ev yapımı şalgamları denedim...şuan piyasadaki 3 markayı yazayım da turşu suyu satanlar meydanı boş bulmasın...
    1- Turnip
    2- Kaleağası
    3- Hayat

Bu üç markayı marketlerde bulamazsınız...(edit:http://www.turnib.com.tr/site/index.php/bayilerimiz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavakspor -- 25 Eylül 2017; 16:28:0 >
  • Merhaba
    3-4 sene önce bende evde çocuklarda çok sevdiği için doğanay şalgam suyu alıyordum . Bir adanalı arkadaşla denk geldik yemek yiyorduk mevzusu oldu sakın dedi doğanay alma kendisi onları tanıyormuş ve tamamen kimyasal olduğunu söyledi. O günden sonra bir daha almadım . Bana Ali Göde şalgam suyunu tavsiye etti bir kaç defa adana dan sipariş ettim gerçekten gerçek şalgamın tadını alıyorsun ve içinde şalgam meyvesi de var. Ama artık sipariş etmiyorum geçen sene selim paşadan geçerken yolda şalgamcı keşfettim oda adana dan getiriyormuş hatta onunla da konuştuk doğanay için oda benzer şeyler söyledi.
    Torkunun şalgamını serafressh ın şalgamınıda beğendim ama muhtemelen onlarda yapaydır.

Belki semt pazarlarında orjinal fıçılarda fermante olan şalgam bulabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç şalgam suyu içmedim
    11 yıl önce açıldı
    Patates suyu içer misiniz?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.