Şimdi Ara

Doğan Şirketler ve Hitit Ayaş Sapıklarına Verilen Ders

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

zırt pırt doğan şirketler grubu abuk sabuk lakayit tavırlar ile cep numaramdan aranıyorum. geçen yine arandım ve uygun bir dile ile geri çevirdim. kaşar oldugunu düşündüğüm çalışan kız aynen şunu söyledi " ben ne biliyim istemediğini ö--üz" kapattı. aradıgımda da meşgule aldı. (biliyor küfür edecem)

2 gün sonra aynı numarayı arayarak " beni aradınız da değerlendirme için beklemiştim. tamam istiyorum dedim, ama gelip yüz yüze görüşmem lazım " ifademden sonra enayiler ankara'da yer alan adreslerine kadar verdiler. bu arada arka planda bu hitit dolandırıcılarının koordinatör numarasına da ulaşarak 1 e 1 görüştüm.

koordinatör özür diledi taşeron, acente v.s bişi yapamam. neyse yapamazsan kayda aldım youtube vs. yayınlarım dedim. paça tutusunca aradı acenteyi. neyse gittim acenteye sahibi ile görüştüm. gayet beyfendi bir adam. yanına çağırdı elemanları. o kızı ve telefon edip arkada küfür eden ali isimli dalkavugu yerin dibine soktu. ama agza alınmayacak laflar. işten çıkardıktan sonra özür diledi vs.

sonuç itibariyle arkadaşlar bu taktik ile derslerini verdik. sizi de arayıp rahatsız ederler ise aşağıda koordinatör numarasını paylaştım. arayıp aynı yol ile rahatsızlıgınızı dile getirebilirsiniz.

5497852800

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.