Şimdi Ara

Hayıreli Derneği ile Güvenilir, Şeffaf ve İslami Usullere Uygun Kurban Organizasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardımlaşma ve dayanışma, toplumsal yapının temel taşlarından biridir. İslam kültüründe ise bu anlayış, özellikle kurban ibadetiyle daha da anlam kazanır. Hayıreli Derneği, bu kutsal ibadeti yerine getirmek isteyen hayırseverler için güvenilir, şeffaf ve tamamen İslami usullere uygun hizmet sunan öncü sivil toplum kuruluşlarından biridir. Özellikle adak kurbanı ve akika kurbanı organizasyonlarında yıllara dayanan tecrübesiyle öne çıkan Hayıreli Derneği, bağışçılar ile ihtiyaç sahipleri arasında güçlü bir iyilik köprüsü kurmaktadır.

Detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıdan sitemizi ziyaret edebilirsiniz;

www.hayireli.org.tr
    Hayıreli Derneği
    https://www.hayireli.org.tr

Özellikle adak kurbanı ve akika kurbanı gibi yılın her döneminde ihtiyaç duyulan ibadetler için güvenilir bir yapı bulmak zor oluyor.

Benim de dikkatimi çeken nokta, Hayıreli Derneği’nin yalnızca bayram dönemine sıkışmadan 365 gün boyunca kurban organizasyonu yapması. Bu da özellikle niyetini ertelemek istemeyen kişiler için ciddi bir kolaylık sağlıyor. Sürecin şeffaf şekilde anlatılması ve İslami usullere vurgu yapılması da önemli bir artı.

Konuya ilgi duyanlar için ben de resmi sitelerini incelemiştim, detaylı bilgilere buradan ulaşılabiliyor:

👉

Bu alanda farklı derneklerle tecrübesi olanların da görüşlerini paylaşması faydalı olur diye düşünüyorum.

www.hayireli.org.tr
    Hayıreli Derneği
    https://www.hayireli.org.tr

• hayırlı olsun kardeşim

Sizleri bilmiyorum ama bulunduğum ilde işid -el kaide- hizbullahçı ların çok sayıda dernek ve vakıfları var

bilmediğiniz yere para göndermeyin

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.