Şimdi Ara

Doğan ile uzun yol (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aracın bakımları tamsa lastikler sağlamsa korkma tek derdin içerde pismen olur eskiden tam bakımlı kartalla 1150 km yol gidiyorduk tek sıkıntısı içeriyi hamam gibi yapmasiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanınıza su alın, radyatör hortumlarını alın. birde doğanların kronik sıkıntısı radyatör fanına giden kabloları birleştiren soketten arıza yapmasıdır. kolay kolay arıza yapmaz ama yaparsa fan açmaz hararet yükselir.
    92 model aracım 2011de bu arızayı açmıştı. Allahtan evin önüne geldiğimde yaptı sıkıntı yaşatmadı. yoksa contayı yakmıştık kesin.
    bu fana bir hat daha çekip düğme koyuyorlar aracın içine, fan müşürü arıza yaparsa diye. sizin aracınızda bu sistem yapıldıysa uzun yola çıkmaktan korkmayın. bakımlarını zaten yaptırmışsınız.
    2 yıl boyunca trabzondan kastamonuya gittim geldim doğanla, bir kez yolda bırakmadı. doğan eski bir araçtır ama zamanının iyi araçlarındandır. bakımlı olanı sıcakta hararet yapmaz.
    hayırlı yolculuklar.
  • Doğan ile o yol çekilmez.Otobüsle git.

• Yapılır tabi niye yapılmasın, millet biiskletle, scooterla yüzlerce km yapıyor, araba mı yapamayacak. Bakımlıysa hiç korkmaya gerek yok.
  • Bir tanede usta alsınlarmı?

• Biraz konforsuz gidersin.Gürültü,sıcak olur.Ama gidersin.

Bizim yaşlı bir galerici emicenin dediği gibi bunlar yağ yakıyor bok yakıyor gidiyor korkma 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mjordan2345 -- 30 Haziran 2017; 16:3:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevilenAdam

Sizde iyi kurtulmuşsunuz hocam. Yol çıkmadan yağlı yağlı yiyorlar sonra direksiyon başında uyuyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Doğan ile o yol çekilmez.Otobüsle git.

Yok canım Renault megane ile gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 30 Haziran 2017; 16:9:37 >
  • doğan, şahin ile uzun yla çıkılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjordan2345

Bir tanede usta alsınlarmı?

Bu araçların elektrik tesisatı zayıf her an her şey olabilir dün aracım arıza yapmıyor diye forumda bahsetmiştim akşamına nazar değdi ateşlemeyi kesti durduk yere distribütör soğutucusu arızalandı araç şuan çalışmıyor bazen bir sigorta bir kablo yolda kalmaktan kurtarır.
  • Antifirizi yeni koyduysan mutlaka gözün hep hararet gostergesinde olsun biryerleri patlatma ihtimali yüksek suyu boşaltır farkında olmadan motoru haşlar perişan olursun. İki saatte bir dur suyuna bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuş serisiyle yol çekilmez,bir araç kirala git daha iyi.
  • Temmuz 2018'de Diyarbakır'dan İzmir'e 91 model Şahin ile gittim Çok keyifli ve güzel bir yolculuktu Bir ay sonra da geri döndüm hiçbir problem yaşamadım araba bakımlı olduktan sonra her yere gidilir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.