Şimdi Ara

Dogalgazimin kesildigini nasil anlarim? Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternette gaz var gorunuyor. Faturayi odemeyi unutmustum 19 lira demin odedim, ama gaz hala yok. Acaba gelip kestiler mi ben gunduz yokken sayaca bakip anlasilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Doğalgazınızın Kesildiğini Nasıl Anlarsınız?

Doğalgaz, evlerimizde ve işyerlerimizde kullandığımız önemli bir enerji kaynağıdır. Ancak bazen beklenmedik nedenlerle doğalgaz kesintisi yaşanabilir. Doğalgazınızın kesilip kesilmediğini anlamanın birkaç yolu vardır:

• Sobalarınız, şofbeniniz veya ocağınız çalışmıyorsa: Doğalgazınızın kesildiğinin en açık belirtilerinden biri, gazlı cihazlarınızın çalışmamasıdır. Bu durumda, cihazlarınızın fişlerinin prize takılı ve açık olduğundan emin olun. Yine de çalışmıyorlarsa, muhtemelen doğalgaz kesintisi yaşanıyordur.
    • Gaz kokusu alıyorsanız: Doğalgaza, sızıntıları tespit etmeyi kolaylaştıran bir koku maddesi eklenir. Yoğun bir gaz kokusu alıyorsanız, hemen yetkilileri arayın ve binayı tahliye edin.
    • Komşularınızın da doğalgazlarının kesik olduğunu biliyorsanız: Bölgenizde doğalgaz kesintisi olmuşsa, komşularınızın da aynı sorunu yaşaması muhtemeldir. Onlarla iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.
    • Doğalgaz dağıtım şirketinizi arayarak bilgi alabilirsiniz: Doğalgazınızın kesilip kesilmediğinden emin değilseniz, doğalgaz dağıtım şirketinizi arayarak bilgi alabilirsiniz. Müşteri hizmetleri temsilcisi size kesinti olup olmadığı ve ne zaman düzeleceği konusunda bilgi verecektir.

Doğalgaz kesintisi yaşandığında, paniğe kapılmadan sakin kalmanız önemlidir. Güvenliğinizi sağlamak için gerekli önlemleri alın ve doğalgaz dağıtım şirketinizden bilgi alarak kesintinin ne zaman düzeleceğini öğrenin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yere doğru Çakmak tut yerler parlarsa bitmemistir

• İgdasi ara. Gardas dogalgazda sorun var de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çakmakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

İgdas abonesiyim.

İnternette gaz var gorunuyor. Faturayi odemeyi unutmustum 19 lira demin odedim, ama gaz hala yok. Acaba gelip kestiler mi ben gunduz yokken sayaca bakip anlasilir mi?

kendi dairene ait doğalgaz sayacının vanasının üzerine bir kilit geçirdilerse kesilmiştir , vana kilitli değilse gaz vardır
  • Ocağı yak. Yanmıyorsa kesmişlerdir.
    Faturayı da ödediysen, git sayacın oraya. Vananın üstüne sarı bi parça takıyorlar. Onu çıkar, vanayı aç. Ödediysen sorun yok. Ödemediysen açma.
  •  Dogalgazimin kesildigini nasil anlarim? Acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Lapidus -- 12 Aralık 2014; 0:38:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kalp atiş hizim zayif mi?? yardim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesilince anlarsın kanka hahahahahahahahaa

Gelsin + lar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haşin_ErKeK -- 12 Aralık 2014; 0:35:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Ocağı yak. Yanmıyorsa kesmişlerdir.
    Faturayı da ödediysen, git sayacın oraya. Vananın üstüne sarı bi parça takıyorlar. Onu çıkar, vanayı aç. Ödediysen sorun yok. Ödemediysen açma.

Vananin orada sari bir sey yok bos olan karsi dairede vs var ama bende yok. Evde kesinlikle gaz yok ne kombi calisiyor ne ocak.

• Duşa girip sabunlan, suyu aç. Sıcak değilse kesilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 12 Aralık 2014; 9:09:51 >
  • quote:

quote:

Vananin orada sari bir sey yok bos olan karsi dairede vs var ama bende yok. Evde kesinlikle gaz yok ne kombi calisiyor ne ocak.

Çevir o zaman vanayı açılsın
  • quote:

quote:

quote:

Çevir o zaman vanayı açılsın

Degisen bir sey yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.