Şimdi Ara

Doğalgaz yakma devri bitti. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
281
Cevap
4
Favori
52.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
376 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    US $55.95 5% OFF|Spor ve Eğlence'ten Uyku Çantaları'de Açık yetişkin insansı uyku tulumu ağırlığı 1.9kg kamp kapalı dinlenme kullanımı sonbahar kış 2 boyutu AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/32844246348.html?spm=a2g0o.detail.1000060.2.196279b5Q4JCcm&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&scm=1007.13339.146401.0&scm_id=1007.13339.146401.0&scm-url=1007.13339.146401.0&pvid=19d8255e-f41f-42ee-ad2e-e44b73615723

Doğalgaz yakma devri bitti.

İçlik filan pek fayde etmiyor bu soğuklara bunlardan varmıdır bizim ülkede

• maalesef merkezi isitma olunca seve seve veriyorsun lanet olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Gündüz evde yoksan ne diye açıyon bu devirde,keyif adamısın sanırım?
    Ya hocam gündüz evde yokken 30 za düşünüyorum 30 derecenin altı Yok zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: made off hit her

Icine cektigin havanin sicak olmasi da onemli saglik acisindan.
    Nihayet adam gibi bir yorum, o soluduğunuz soğuk hava vücut ısısında dengesizlik yaratıp üşütme, ishal ve baş ağrısı yapıyor. Eninde sonunda ya klimaya ya da kombiye "yaklaşırsınız"...

• bunun bir üst modeli kaçak gaz olacak sanırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aknctn

Aylık kömür masrafı ne kadar? Sürekli yanıyor mu?
    940 lira kömür
    35 lira aylık kazanı yakana veriliyor
    4-5 ay falan ısınıyor
    günde 2 posta kömür atıyorlarmış
    zaten adana hava açtı mı yaz oluyor
    bina da yalıtımlı olunca ısı kaybı fazla olmuyor
    merkezi kömür ısıtmalı.
    geçen misafirliğe gittim içim titredi soba yanmayan odalarda nem ve soğuk ikisi birleşmişti

merkezinin rahatlığı harika kapıları kapatma derdi yok
    bütün ev ısınıyor
    kombim olsa o odayı aç bunu kapat diye hesap ederdim ve muhtemelen daha fazla fatura öderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matrix Prisoner

Valla yan taraftakiler yakıyo, Üsttekiler zaten cehennem gibi yakıyo, bi alttaki evdeyse yakıyo. Bakıyorum faturalarına birine 290 gelmiş, birine 400 gelmiş, öbürüne 500. Tabi onların yakması da işime geliyo.
    alt kattaki yaktığı için kombi açmayanlar bile var
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Hocam yanan sobaya çocuğun meraktan dokunması gerçek bir olay. Ben yaşadım mı hatırlamıyorum ama kuzenlerim küçükken denemişlerdi. Hatta hep derler, çocuklar bir kere meraktan dokunur, elleri yanınca bir daha yanına yaklaşmazlar
  • Saçmalamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: tubytube

Nihayet adam gibi bir yorum, o soluduğunuz soğuk hava vücut ısısında dengesizlik yaratıp üşütme, ishal ve baş ağrısı yapıyor. Eninde sonunda ya klimaya ya da kombiye "yaklaşırsınız"...

Alıntıları Göster
    Havayı yavaş yavaş çekerim ciğerlere gene yakmam o kombiyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matrix Prisoner

Havayı yavaş yavaş çekerim ciğerlere gene yakmam o kombiyi.

Alıntıları Göster
    Buna da haksızsınız diyemeyeceğim, haram zıkkım olsun o ödenen rakamlar. Belki doğalgazı çıkarıp evlere ulaştıranlardan yani teknolojisini bulup terini, emeğini katanlardan fazla kazanıyor buradaki keneler! Teknolojik ürünlerde ve otomobillerde bazen 3 kata çıkıyor fark...

Bazıları bulundukları coğrafyada yaşamayı hak etmiyorlar, üstüne bir de başlarıyla beraber sömürgeci kesildiler başımıza, bir düşünmek lazım nereye kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 11 Ocak 2020; 16:6:3 >

• Bina 20 yaşında yalıtım yok. Sadece 2 Petek açık arada sıcak su kullanılıyor 1 kademede 35 derecede sıcaklık 270 TL gelmiş fatura demek ki, bütün petekleri ve 2,3 kademe yaksak yandık yemin ediyorum.

• Oda termostatı alın evden çıkarken termostat derecesini düşürün geldiğinizde ev ılık olsun ve gelince istediğiniz dereceye çıkartın. Kombiyi tamamen kapatmak daha büyük fatura ödemenize sebep olur.
  • Şehir efsanesi. Sabahları çıkarken kapatıyorum. Akşam açıyorum sonuçta kombi borulardaki suyu sıcak tutmak için devamlı ateşleme yapıyor. Değişen bişey yok.

• İçlik efsane birşey bir İzmirli olarak geç farkettim gece yatınca bile bazı günler sıcaktan bunalıyorum. Kalorifer yakmaktan daha mantıklı ve ucuz. Ama çok dillendirmeyin fırsatçı esnaf bir anda 3 katına çıkarır sonra da daha az doğalgaz ödemek ister misiniz diye reklam yapar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konudan anlamanız gereken adamın ısınmak için kullandığı yöntem değil doğalgazın pahalılığı. Zeka küpleri yine toplanmış, biri de 500 lira doğalgaz faturası çok uygun demiş Sizi güzel düdüklüyolar böyle devam edin. Ben yalnız yaşıyorum, bir faturaya ayda 150+ verirsem direkt söverim. Çöpe atacak para çoksa Allah daha çok versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 11 Ocak 2020; 17:24:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOserI

Tuvalete gidince sifon çekme İSKİyede para yedirmezsin. Hatta Kadıköye yakınsın madem denizden kovayla su çek. Birde dinamo alıp bisiklete bağlayıp elektriği ürettin mi geriye sadece bedava yemek kalıyor.
    zıpkınla denize girdimmi oda tamam

• Adam ısınıyorsa istediği gibi takılır neden linçliyosunuz. Elektrik su kullanmasa hadi anlarım da kendince sıcak kalmayı yakalamış iyi fikir yani

• az önce 680 TL geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _erdal_

az önce 680 TL geldi
    Benim de bu şekilde ağlayasım geliyor, döviz arttı ama psikolojiyi kötü etkileyecek şekilde yukarı bir rakam. Üstelik ekranda her şey süper denilirken bir çıkmaza sürüklüyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.