Şimdi Ara

doğal zeytinyağı sabunu nerden bulunur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
38.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yani başlayan saç dökülmesi için zeytinyağı sabunu kullanacağım doğal olsun istiyorum malum bir sürü şeyler katılabiliyor önerdiğiniz marka var mı
    internette dalan zaytinyağı sabununu keşfettim bu nasıl sizce

• Dalan'ın hangi sabunundan bahsediyorsun? Bir kere içindekilere bak. Zeytinyağı sabununun en temel malzemeleri zeytinyağı, su, sabun bazı (sodyum hidroksit veya kül suyu) bildiğim kadarıyla. Bunun dışında tuz, kil, lavanta yağı vs. gibi uçucu yağlar, işte zeytin yaprağı, lavanta yaprağı vs. olabilir ama bir kimyasal varsa, bil ki o gerçek zeytinyağı sabunu değildir. Sonra sabunun rengine bak, beyaza yakın krem renkte olmalı ve kesinlikle kötü kokmamalı. Yeşil olanlar prina yağından yapılıyor ve leş gibi kokuyor. Ben de kullandığım için çeşitli yerlerden fiyat araştırması yaptım. Bulabildiğim en uygun fiyatlı sabun Elçin Kürşat adında, doğal ürünler üreten bir hanımın kendi yaptığı sabun. Bizde şu an var kullanıyoruz. Eğri büğrü bir sabun ama gayet güzel. El yıkayınca yumuşacık yapıyor.

Benim gördüğüm fiyatlar şu şekilde:

Elçin kürşat kg 12 tlwww.elcinciftligi.com
    Korkut marka 325 gr 4.9 tl, kg 15 tl'ye geliyorwww.festivalorganik.com.tr
    Şenköylüler zeytinyağı sabunu kg 20 tlwww.senkoyluler.com
    Şenköylüler zeytinyağlı lavanta sabunu kg 30 tl
    Ta-ze (Tariş) zeytinyağlı beyaz sabun 350 gr 10.5 tl, kg 30 tl'ye geliyorwww.ta-ze.com.tr
    İpek hanım çiftliği zeytinyağlı sabun 150 gr 5 tl, kg 33.5 tl'ye geliyor, ipekhanim@ipekhanim.com adresinden sipariş veriyorsun
    Mehmet cömert kg 40 tlwww.mehmetcomert.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trallesli -- 9 Haziran 2014; 0:24:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: trallesli

Dalan'ın hangi sabunundan bahsediyorsun? Bir kere içindekilere bak. Zeytinyağı sabununun en temel malzemeleri zeytinyağı, su, sabun bazı (sodyum hidroksit veya kül suyu) bildiğim kadarıyla. Bunun dışında tuz, kil, lavanta yağı vs. gibi uçucu yağlar, işte zeytin yaprağı, lavanta yaprağı vs. olabilir ama bir kimyasal varsa, bil ki o gerçek zeytinyağı sabunu değildir. Sonra sabunun rengine bak, beyaza yakın krem renkte olmalı ve kesinlikle kötü kokmamalı. Yeşil olanlar prina yağından yapılıyor ve leş gibi kokuyor. Ben de kullandığım için çeşitli yerlerden fiyat araştırması yaptım. Bulabildiğim en uygun fiyatlı sabun Elçin Kürşat adında, doğal ürünler üreten bir hanımın kendi yaptığı sabun. Bizde şu an var kullanıyoruz. Eğri büğrü bir sabun ama gayet güzel. El yıkayınca yumuşacık yapıyor.

Benim gördüğüm fiyatlar şu şekilde:

Elçin kg 12 tlwww.elcinciftligi.com
    Korkut marka 325 gr 4.9 tl, kg 15 tl'ye geliyorwww.festivalorganik.com.tr
    Şenköylüler zeytinyağı sabunu kg 20 tlwww.senkoyluler.com
    Şenköylüler zeytinyağlı lavanta sabunu kg 30 tl
    Ta-ze (Tariş) zeytinyağlı beyaz sabun 350 gr 10.5 tl, kg 30 tl'ye geliyorwww.ta-ze.com.tr
    İpek hanım çiftliği zeytinyağlı sabun 150 gr 5 tl, kg 33.5 tl'ye geliyor, ipekhanim@ipekhanim.com adresinden sipariş veriyorsun
    Mehmet cömert kg 40 tlwww.mehmetcomert.net

defne sabunu defne yaprağından yapılır. piyasada ticari olarak satanların arasından doğal olan bulamazsın

ben özel olarak yaptırıyorum tabi

• Bende var leş gibi kokuyor , alıcı ödemeli kargo ile beleşe yollayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayır zeytinyağı sabunu nasıl zeytinyağından yapılıyorsa, defne sabunu da defne yağından yapılıyor. Sizin söylediğinize göre defne yağından yapılmıyorsa, zaten defne sabunu ismini alamaz. Sabun hangi yağdan yapıldıysa onun ismini alır benim bildiğim. Defne yaprağı konursa defne yapraklı x sabunu olur. Mesela zeytinyağından yapıldıysa, defne yapraklı zeytinyağı sabunu olur.

Hayır zeytinyağı sabunu nasıl zeytinyağından yapılıyorsa, defne sabunu da defne yağından yapılıyor. Sizin söylediğinize göre defne yağından yapılmıyorsa, zaten defne sabunu ismini alamaz. Sabun hangi yağdan yapıldıysa onun ismini alır benim bildiğim. Defne yaprağı konursa defne yapraklı x sabunu olur. Mesela zeytinyağından yapıldıysa, defne yapraklı zeytinyağı sabunu olur.

defne sabunu defne ağacının tohumundan ve zeytinyağından yapılır. zaten halk arasında "gar sabunu" diye bilinir (hatay'da). onun dışında defne sabunu diyen de var, zeytinyağı sabunu diyen de var, çeşit çeşit isim uyduran da var

ben bu sabunun yapıldığı yerde yaşıyorum, burda üretimi yapılıyor, hakiki olan nasıl olur, ticari olan nasıl olur bilirim. diyorum ki bu sabunu kullananların %99'u gerçek gar sabunu kullandığını zannediyor sadece, halbuki uyanık bazı kişilerin tuzağına düşüyorlar hepsi o kadar. adam şehir dışından geliyor örneğin, bakıyor böyle bir ürün var, ben bunu pazarlarım diyor, televizyonlarda her yerde doktorlara vs. reklamını yaptırıyor, sonra malzemeden kısıp satıyor parayı kırıyor. burda sabun şöyle olur böyle olur diye ahkam kesenler hep bu sabunları alan uyanıklar işte (lafım size değil genel)

neyse hadi bakalım anlatın gençler gerçek zeytinyağı sabunu nasıl olurmuş biz de öğrenelim

• imperial93 kullanıcısına yanıt
    Hatay'da yaşıyor olman aslının nasıl yapıldığını doğru şekilde bildiğin anlamına gelmiyor. Ben marketlerde satılan defne sabunundan bahsetmiyorum. Antakya Şenköy'de yapılıp sadece internet sitesi üzerinden satılan bir sabundan bahsediyorum.www.senkoyluler.com sitesine girip sen de öğren istersen nasıl yapıldığını. TRT bu sabunun yapılışıyla ilgili belgesel çekmiş. Kül suyuyla yapılanın kilosu 40 lira, sen ne kadara alıyorsun yapraklı sabunu? Muhtemelen maliyeti düşürmek için yaprak konuyor.

• imperial93 kullanıcısına yanıt
    Pardon tohum demişsin. Yapraktı tohum oldu, birazdan tohum yağı olacak inşallah.

Pardon tohum demişsin. Yapraktı tohum oldu, birazdan tohum yağı olacak inşallah.

lafım sana değil dedim, yine üzerine alınmış bir de aklınca açık bulup kelime oyunu yapmaya çalışmışsın. ben markayla filan ilgilenmiyorum, heralde ucu sizin markaya dokundu diye gücüne gitti

tohum yağı olduğunu bilmiyordum zaten yaprak biliyordum tabi sonradan google dan bakıp mesajımı değiştirdim şimdi senin demenle de gerçeği öğrendim sağolasın

vallahi sizin gibi bilgili insanlar olmasa bilemeyeceğiz işin aslını önünüzde saygıyla eğiliyorum

hadi hayırlı işler

• İstanbul-eminönü.mısır çarşısı
  • Arkadaşım madem bilmiyordun, niye çok iyi biliyormuş gibi ahkam kesiyorsun? Hayır ben bu sabunun yapıldığı yerde yaşıyorum, nasıl yapıldığını ben bilirim diyorsun? Sorun bu tavır. İnsan bir şeyi çok iyi biliyorsa bile böyle ahkam kesen bir tavırla konuşmamalı bence.

tariş ten şaşma

ta-ze.com.tr
    Tariş Zeytinyağı Sabunu
    https://ta-ze.com.tr/urunDetay/282/100-Zeytinyagi-Sabunu

> > < <
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    hocam ben de dalan antik zeytinyağlı sabununu kullanıyorum.geçen gün berbere gittiğimde saçlarınız baya açılmış 27-28 yaşınızda hiç saç kalmaz dedi daha yaşım 19 bu ürünü tavsiye eder misiniz?(şimdi baktığımda siteye giremiyorum)tecrübeleriniz varsa aktarırsanız sevinirim...

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
  • MehmetNK19506 kullanıcısına yanıt
    Dostum saçin dokulecegi varsa dokuluyor bu engellenemiyor sadece dokulme suresi uzatilmaya calisiliyor.

> > < <
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    aslında doğru söylüyorsunuz da işte insan da kafaya takmadan yapamıyor artık yazın egeye falan gidersem oralarda bakacam.

Edit:zaten çoğu kişi şampuan falan kullanıyor ama saçları dökülmüyor heralde onlarınki genetik :)

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
  • Zeytinyağ sabunu genelde atık zeytinyağlardan yada prinadan üretilen yaplardan yapılır bununda saça ve vücuda hiç bir faydası yoktur ve fabrikasyon sabunların %90 kaykı kullanılarak seri üretim yapılır muğlanın datça ilçesinde zeytinyağ fabrikası işletiyorum ve katkısız kaliteli yağdan doğal zeytinyağ sabunu yapıyorum defneli ve sade şekilde defne esansı deil direk defne yapraklsrını kaynatsrk ürettiğim sudan yapıyoruö yapmur suyu kullanıyorum ve toptan ve parakende satışını yapıyoruö tamamen doğql ve katsızız sabunlarımızı denemenizi tavsiye ediyorum tel no 0533 028 35 01 whatsaptanda ulaşabilirsiniz hayırlı ve sağlıklı günler dilerim...
    Bu mesaja eklenen görseller:

doğal zeytinyağı sabunu nerden bulunur?

• Doğal ve kaliteli zeytin yağından yapılmış sabun soğuk suda köpürmez sıcak suda köpürür soğuk suda köpüren sabun katkılı ve doğal değildir bilgilerinize doğal zeytinyağ sabunu satışı 05330283501 whatsaptanda ulaşabilirsiniz datça-muğla

• 2 yıldır doğal sabun konusunda naturasabun.com dan alım yapıyorum. shopier linki var ister toptan ister tekli alım yapabiliyorsunuz. Youtubeda videoları da var, ilginizi çekerse izleyin ben orada görüp beğenmiş ve sipariş vermiştim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.