http://www.zayiflamabilgileri.com/Zayiflama/Elma-Sirkesi-ile-Zayiflama-Diyeti.html burda açıklıyor fakat doğru olup olmadığını anlayamadık bilgisi olan paylaşırsa sevinirim iyi forumlar .
Zayıflatır demek yanlış olur ama diyet sırasında diyete yardımı dokunuyor. Doğrusu bal ile karıştırıp tok iken içmektir, yoksa mideye zarar verebilir. Diyet yaptığınızda diyetin etkisine içeriğindeki vitamin ve mineraller ile katkı sağlayabilir. Ayrıca en iyi etkiyi filtrelenmemiş fermente kısmı duran sirkenin gösterdiği de biliniyor. Ben sedef için goldenseal+elma sirkesi+vitamin kullandım zamanında, öyle ki bu kullanım sürecinde sedefle alakasız olsa da uzun süre devam eden sinüzitim komple geçti. Sonradan yabancı ve yerli sitelerde araştırdığımda elma sirkesinin yüksek alkali ve antiseptik özelliklere sahip olduğunu öğrendim. İlaç, mucize olarak görmek yanlıştır elbet ama vücuda birçok yerde destek olduğu da bir gerçek.
Elma sirkesinin bin bir çeit faydası var.Saça,cilde,vucuda vs. Kullanan tanıyorum birebir konuşmuşlugum var.Bal su sirke karıımını yapıp aç karna içiyorlardı.Bayada faydası oldu kilo vermesine. Miden saglam değilse içme.